- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Ádám16 #38983 üzenetére
No igen. Ez a kettő nekem is hiányzik az S22 után, de az is hiányzik, hogy nem lehet külön hangerőt állítani az értesítéseknek, ébresztésnek. Azért így 2023-ban eléggé vicc, hogy én szerkesszem meg a számítógépen az ébresztőhang hangerejét, és úgy töltsem fel, aminek a menete szintén egy vicc kategória. De mondhatnám a simenkénti csengőhang hiányát is stb. Olyan mintha az ios egyik felét hozzáértők, gondolkodók készítették volna, a másik felét meg valami barlangból jött fejlesztők eszkábálták volna össze.
-
Shyciii
veterán
válasz
Ádám16 #38977 üzenetére
Sajnos igencsak csökkenti. Persze attól függ, hogy mennyi ideig akarod használni a telefont. Ha 1 max 2 évente cseréled, akkor nem érdekes, max a következő tulajnak lesz kevésbé jó.
Beállítani nem lehet, hogy x%-tól kezdve ne töltsön rá. Ez a Samsung, Asus készülékeinek kiváltsága (amikről biztosan tudok). Iphone esetén max annyit tudsz, hogy létrehozol egy Shortcut-ot, hogy x% töltés esetén küldjön neked értesítést, és akkor tudod, hogy mikor vedd le a töltőről.
Esetleg az álványos qi töltődből ilyenkor húzd ki a kábelt, és akkor nem tud tölteni -
tboldi
nagyúr
válasz
Ádám16 #38753 üzenetére
Gyanítom, a szokásokon múlik, mert nekem a zene appot dobja fel egy hasonló BT adapterhez (Tunai Firefly) való csatlakozáskor. Rendszerint csak városon belül futkározok, navit nem szoktam használni.
Vagyis tippem szerint ha elkezdesz rendszeresen használni egy másik appot, akkor egy idő után azt fogja felajánlani. De tényleg csak tipp.
-
válasz
Ádám16 #38753 üzenetére
Ez CP, mert ha igen akkor az a térkép jelenik meg amit utoljára használtál. Elméletben ha waze-val navigálsz és átváltasz yt musicra akkor az lesz a fő felület és ott írogatja merre kell menni, meg valahogy meg lehet osztani a képernyőt is több részre, akkor ilyen kicsi ablakokba rakja. Egyszer valahogy átállítottam és utána vissza, mert én yt-on hosszabb mixeket hallgatok nem kell hogy lássam. Meg a kocsi kormányáról is lehet léptetni a zenét yt alatt is.
-
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Ádám16 #30122 üzenetére
Persze, Safari már jó ideje tudja és iOS11 óta bármelyik 3rd party app képes támogatni ezt a funkciót.
Safarihoz: Settings>Safari>AutoFill
3rd party appokhoz nem kell külön bekapcsolni, ha támogatja a funkciót az adott app, bejelentkezéskor a billentyűzet tetején megjelenik egy kulcs ikon, arra kattintva ki tudod választani melyik jelszót szeretnéd az apphoz használni, ezután TouchID-val fog működni automatikusan a kitöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest