Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex73
tag
Sziasztok. Van valami megoldás ismeretlen vagy privát hivószám kijelzésnél a hivásblokkolására alapból (Black list white list) vagy használ valaki ilyen progit ? melyik vált be nektek? Köszönöm
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Olyan problemam lenne a safarival, hogy ha bejelentkezek mondjuk mobilarenan, majd atvaltok progardverre, akkor nem vagyok bejelentkezve. Ha bejelentkezek, es vissza megyek prohardverre, akkor meg itt nem vagyok jelentkezve.
Loginnal jobb oldalt mind 3 dolog be van pipalva.Szerk.: chrome -ma is ezt csinalja.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Messenger folyamatosan crashel, nálatok is? iOS 11.2.5 iPhone 5S
-
mukibuci
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Egyikkel kijelentkezel, a másikkal be és vica versa
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
egy olyan appot keresek ami a lockolt képernyőre kirak emlékeztetőket az értesítési sávra, pl mintha jönne egy facebook értesítés és oda azt irja ki, hogy csekkbefizetés például. Non-stop ott kellene lennie, hogy naponta többször is lássam.
van erre valami app?
vagy tudtok ajánlani valamit? sokminden kimegy a fejemből mostanság. -
MasterMark
titán
válasz
purpledonkey
üzenetére
De magyar store-ból nem engedi feltenni.
-
mtomi95
senior tag
Üdv!
iOS 11-re szeretnék feltenni egy olyan alkalmazást ami az itthoni Storeban nem elérhető.
Konkrétan a Microsoft Edge-ről lenne szó.
Eddig nagyon jól elvoltam a bétával, de ez az az opció megszűnt nem régen...
Próbáltam az iPhone területi beállításait is állítani, de nem jó, nem elég.
Developer szinten is telepíteni akartam, de nem találtam biztos forrásből az ipat, amit meg igen azt nem tudtam telepíteni rá... Pedig már csináltam ilyet máskor is. -
törölt tag
Sziasztok!
Az időjárás widget nektek is beszokott fagyni? Nallam beáll mint a gerely... csak az újraindítás segit rajta. Mi lehet a problema? -
Drughi
addikt
Kocsi költségeinek követésére ( tankolás, szervíz, olaj, szélvédőmosó, adók stb) milyen applétezik?
A drivvo-t próbálgatom, ami tetszik. -
tata93
tag
Sziasztok!
Hasonló szoftvert keresek iOS-re, mint ami a Kindle ebook olvasókon van, hogy egy adott szövegben beépülő szótárként le tudom fordítani az adott szót. Tehát nem kifejezett fordító alkalmazást keresek, mert abban bőven van választék, hanem olyat, ami egy másik programban, vagy szöveges dokumentumban egy szó kijelölése után feldobja lehetőségként, hogy fordítás. Remélem nem tapogatózok a sötétben. Előre is köszönöm a válaszokat!

-
Etikusz
tag
Sziasztok!
Ti milyen srceen mirror programot használtok.
Leginkább youtube-ra lenne szüksség, a chromecast már megvan csak nem találtam még normális programot ami nem csak 1 youtube videot játszik le és kilép.Előre is köszi.
-
Ádám16
addikt
Keresek olyan app-ot, ahol napi 10 angol szót tudnék megtanulni.
Létezik ilyen, esetleg hasonló dolog? -
SharpSA
veterán
válasz
csokito100
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ.
Van olyan widget, ami kiírja az aktuális Wifi kapcsolat nevét, esetleg még kapcsolni is lehet vele, meg még egyebet is tud kezelni? -
SharpSA
veterán
Létezik olyan app, amivel meg tudom nézni, hogy az utolsó töltés óta mennyit volt bekapcsolva képernyő?
-
válasz
MasterMark
üzenetére
csak a Creators óta.
sajnos a cégnél még nem tart ott az image... -
r3dsnake
nagyúr
válasz
jazzkifli
üzenetére
Nálam megjelenés óta auto bekapcsolásra van állítva iPhone-on, iPad-en és Macen is. Fel sem tűnik, amikor átvált sárgára, viszont ha kikapcsolom, kisüti a szemem a képernyő éjszaka.
Viszont szívtam már meg, hogy night shift alatt dolgoztam ki képeket utána pedig állíthattam át a színeket jóra, amikor feltűnt a gond.
-
tuzpenge
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
Hogy igazolod mondjuk 1-2 év után vitás esetben hogy befizetted? A postán befizetett csekken ugye amit visszakapsz ott van egy dátumbélyeg rajta. Itt ez hogy működik? Csak mert nálunk a vizesekkel mindig vitázok hogy mennyi van befizetve...kész kabaré ami itt van.
Köszi. -
Clemi
veterán
(#30633) Ragnar95 Ez így nem igaz!
Nos pont az Infuse az egyik (megvettem a Pro verziót), amit ha telepítesz az ATV-re, települ a iPhone-ra is párhuzamosan.... nem tudom miért de így van (meg még van egy néhány ilyen) ha jól sejtem amelyiknél az áruházban mindkét (három) platform meg van nevezve, az pont így viselkedik, mivel mikor elkezdtem az alkalmazásokat telepíteni az ATV-re volt néhány ami megjelent a telefonomon is.
-
Ragnar95
félisten
-
Syd69
aktív tag
Századjára (gondolom), de nem találtam
Apple TV-re megveszek egy alkalmazást, az megvevődik iPhone-ra is(vagy fordítva)?
-
leslieke
Jómunkásember
OTP SmartBank csekk beolvasás nálatok működik?
10-15 próbálkozás kell mire sikerül. -
SharpSA
veterán
Létezik jó vágólap app, mint például Androidon a Clipper+? Telefonon és táblagépen is működik, automatikusan vagy kérdésre menti el a másolt tartalmat. Lehet beállítani például aktuális dátumot, időt, amire nyomva azt másolja a vágólapra. Az még csak hab lenne a tortán, ha Macbook kliens is lenne hozzá és mindenhol szinkronizálna.
Keresek még jó T9 tárcsázót is.
-
MasterMark
titán
válasz
univerzita
üzenetére
Nem erre jó lehet, hanem egy az egyben ugyanaz.
-
col
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Beállítások - Kijelző és fényerő - Night Shift
-
univerzita
addikt
Létezik iOS -re valami alternatíva mint a f.lux aplikáció számítógépre? ( f.lux -csökkenti a káros kék színű kisugárzást)
-
szuszinho
őstag
VLC-vel tökéletes, köszi!
-
szuszinho
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
A VLC látni fogja a hálózatot?
-
szuszinho
őstag
Hogyan lehet iPhonnal NASon lévő tartalmat (film, kép, zene) lejátszani?
-
galaxys80
veterán
válasz
szilacus
üzenetére
Ezt egy kicsit részleteznéd.

Mert, ha az elkészült összefűzött klippet (projektekben) átnevezem és törlöm az eredeti kisvideókat, akkor ugyanúgy azt írja utána az elkészített klippre, hogy hiányoznak a videók. Ergó lementeni sem tudom utána a PC-re vagy a fotótárba. Ami érthetetlen számomra hiszem előtte exportálja az iMovie-ba. Ez látszik is a tárhelynél a méret növekedéssel.
-
galaxys80
veterán
válasz
mukibuci
üzenetére
Az én logikám meg az lenne, hogy kiválaszthassam, hogy áthelyezem vagy átmásolom-e. Így nem kellene laza 18 GB tárhely egy 6GB anyag szerkesztéséhez.
De kérlek világosíts fel, akkor, hogy miért duplázódik meg az iMovie dokumentumainak a mérete egy sima iTunes-on keresztüli másolással is.
-
mukibuci
nagyúr
válasz
galaxys80
üzenetére
Veszel 2 CD lemezen (fotótár) zenéket, amikből egy mixet szeretnél csinálni,ezért felmasolod gépedbe, ahol szerkeszted (iMovie), majd mivel ezt nem itt akarod tárolni, ezert újra kiirod CD-re (fototar), de mivel ez nem egyezik meg az eredetivel, ezért új CD kell hozza. Fuck logic
-
galaxys80
veterán
válasz
Gsx-rr
üzenetére
Én ezt az egész iMovie-t nem értem, hogy őszinte legyek.
Nem értem, hogy minek foglal helyet az iMovie-ban az összefűzött fájl és a fotótárban is. És, akkor még ugyanannyi helyet foglalnak az összefűzendő videók is. Tehát 3X foglal, jelen esetemben 6 Gb-ot.
De a legdurvább, hogy gondoltam megoldom, hogy iTunes-al PC-re másolom a kész videót és akkor nem foglal még egyszer helyet a fotótárban. Hát másolás után szépen megduplázza az iMovie dokumentumainak a méretét. Szóval így is ugyanott vagyok. -
galaxys80
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Sajnos csak akkor látja 3utools, ha áthelyezem a Theatre albumba.Így viszont megint duplán helyet, tehát ugyanott vagyok, mintha a fotótárba menteném. Nagyon hülye dolog ez benne.
Körbeért a dolog. Marad ilyen esetbe az iCloud Drive. -
galaxys80
veterán
Egyébként eléggé érthetetlen számomra az iMovies működésének egy része.
Egyszer ugye foglalják a tárhelyet videók a fotótárhelyen.
Egyszer foglalja az iMovie-ban.
Egyszer meg az elment videóklipp megint a fotótárhelyen. -
galaxys80
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm. Én is pont a 3utools-ra gondoltam. Este megnézem, hogy működik-e.
Ha nem akkor marad az iCloud drive.
Tényleg a drive is úgy működik, mint az icloud fotók? Hogy minden más eszközre átszinkronizálja, illetve ha törlöm a telefonról akkor onnan is törlődik?
Mert, ha nem akkor még biztonsági mentésnek is tökéletes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Robotporszívók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

erre figyelnem kell