Hirdetés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PK45X
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Nem olyan régóta van egy iPhone SE telefonom, amivel olyan "problémám" adódott, hogy ugye a FLAC kiterjesztésű zeneszámokat nem játssza le a telefon gyári alkalmazása. Ennek okán az iTunes segítségével rá sem tudom másolni, mert írja egyből, hogy nem másolta fel, mivel nem támogatott formátum. Ennek orvoslására megvásároltam a Neutron Music Player alkalmazást, mert azt gondoltam, hogy ha a telefon "észleli", hogy olyan alkalmazás van rajta ami képes kezelni ezt a formátumot, akkor az iTunes-on már fel tudom rá másolni a FLAC-okat.
Na de a gáz az, hogy így sem tudom rátenni a FLAC fájlokat. A kérdésem, hogy hogyan tudom rátenni a FLAC-ban lévő zenéimet? Remélem nem olyan szemét az Apple, hogy nem engedi kihasználni a Neutront azzal, hogy a FLAC-okat nem engedi feltenni a telefonra.Köszi a válaszokat!
-
Cyberbeni
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Azóta sajnos már reseteltem az 5S-et, mert egy rokonnak adtam :/
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, van egy MadCatz Micro C.T.R.Li-m, amihez a régi 5S-emen felajánlotta a hozzá tartozó program letöltését, aminek főleg az volt az előnye, hogy mutatta az akksi állapotát. De az új iPhone 8-amon amikor szólt, hogy ehhez az eszközhoz van program is, akkor ott nem mutatott egyet se, App Store-ban sem találom az 5S-en se, amin 10.3.3 van. (Valószínűleg azért, mert márciusban csődbe ment a cég.)
Esetleg tudtok olyan appot, ami kiírja az akksi állapotát, amikor csatlakoztatva van?
-
univerzita
addikt
Ahogy olvasom a Pablic Beta 4 iphone 8Plus -ra 2.1GB. Szerintem ez már a iOS 12!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csezoli21
csendes tag
Sziasztok.
Ha valaki Tv Műsorújság appot keres lenne egy ajánlatom, Androidon már bizonyított és eléggé népszerűnek mondható:
üdv.
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
Letezik olyan ertesito alkalmazas ami ugy ertesit egy teendorol hogy valahogy vagy a kezdokepernyon latom mindig az ertesitest (mint androidnal widgetek eseteben) vagy az ertesito savon jelentik meg valamilyen ikon a meg nem teljesitett teendo eseteben? -
nofi
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Ha bemegyek a documents mappába és hozzácsatolom a Photos mappát nekem is ilyen. Viszont a 3rd party szolgáltatásoknál csak listanézet van nálam (Google Drive, SMB). Azt is megnéznéd?
-
nofi
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Tegnap tettem egy kört a Documents-el, de sajnos nem találtam nézetváltó lehetőséget. Ez elég kellemetlen pl. fotós mappáknál, ahol egyenként végig kell menned a fényképeken melyiken mi van, ahelyett, hogy láthatnád miniatűrben. Lehet én néztem el valamit? Ahhoz képest minden toplistán szerepel, pedig ez szerintem elég alap funkció kellene, hogy legyen
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok olyan free allalmazást ami számolja a hívásidőmet esetleg hozzá adatforgalmat havi ciklusokban. Sőt ha még “widget” is van hozzá az még jobb.
Köszi -
nofi
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm kipróbálom!
-
nofi
addikt
Keresek egy olyan filekezelő appot, amivel hozzáférhetek a Windowson megosztott mappáimhoz. Eddig az Nplayer ellátta az igényeimet, viszont mióta az idő 90%-ban átszoktam iPadre néha több funkcióra is szükségem lenne (fotók, dokumentumok hozzáférése, rendezése).
-
-
-
TheMarci
addikt
válasz
alienpapa
üzenetére
Dehát a beépített Fényképek app is tud 16:9-re vágni.
https://www.imore.com/how-to-crop-straighten-rotate-photos-iphone-ipad
-
tybsen
addikt
Nem tudom mi lehet, mert én néhány napja az összes emailt olvasottá tettem webes felületen mert volt több ezer darab olvasatlan, és ez ugye ott volt folyamatosan egy számként az ikonon. Azóta pedig látom hogy ténylegesen hány olvasott vagy olvasatlan van.
A gyári email kliens nem értesít azonnal új emailrol, csak valamennyi késéssel illetve ha az ember manuálisan frissít legalábbis nálam így működik Ezért is töltöttem le a gmailt. Illetve gmail app esetén nekem jobban tetszik hogy sokkal gyorsabban lehet törölni leveleket.
De valamilyen zavar mindenképpen van mert hiába nézem meg valamiért még ott marad egy darabig a szám Mintha lenne új üzenet. Máskor meg eltűnik azonnal, szóval passz. Nekem egyébként 2 gmail fiók van, lehet hogy ez is zavart okoz. Na majd megfigyelem.

-
tybsen
addikt
Gmail app nekem is ezt csinálja, hogy magán az ikonon látszik hogy van új értesítés de ha bemegyek és megnézem utána pedig kijövök akkor nem tűnik el a kis szám a Gmail ikonról.
Ide-oda kell menni vagy a gyári e-mail alkalmazásba bemenni, frissíteni aztán kijönni stb. össze-vissza… Aztán valahogy magától eltűnik a gmail alkalmazásnál az új üzeneteket jelző szám.
Már töröltem az alkalmazást aztán újra telepítettem de sajnos nem oldotta meg a problémát. Nem értem mi lehet ez?
-
alienpapa
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ne viccelj már.... Minden képet vágjon utólag az ember, ha úgy akar képet nézni a laptopon és tévén, hogy ne legyen kitöltetlen "csik" a kép szélein? IOs-re váltottam nemrég, és ez az egyik legjobban zavaró dolog droidhoz képest. Aki akar, az fényképezzen 4:3ban, de azért adják már meg a lehetőséget a 16:9hez is!
-
b.kov
senior tag
Köszi, hogy ilyen sokan válaszoltatok, csak kíváncsi voltam.
Szakdolgozatom úgy néz ki, hogy Telegrammal kapcsolatos lesz.
-
tuzpenge
addikt
Sziasztok,
tanácsot szeretnék kérni fotós programban. Sajnos a gyári szoft nem 16:9 ben rögzíti a fotókat, illetve nincs benne komolyabb állítási lehetőség sem (záridő, blende, manual fókusz, stb).
Szerintetek melyik külsős fotó programot érdemes megvenni? Procam 5 vagy a procamera esetleg valami más?
Illetve a procam 5-öt ha megveszem és frissül procam 6-ra akkor az nálam is frissülni fog, vagy ezeket mind külön kell majd megvenni?
Köszi! -
psg5
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
De én kulon gmail appot hasznalok.
-
Ádám16
addikt
[kép]
Valakinek valami ötlete, miért nem megy? Tárhelyem még van a Driveban bőven.
Legutóbb akkor frissített, mikor visszaálltam 10.3.3-ra. -
psg5
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Megnyitom az appot de nincs szerkesztes.
-
psg5
veterán
Gmail appban még mindig latszik 5 ertesites pedig ugy latom hogy mind olvasott. Hogy lehet innen mindet olvasottra allitani?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Akkor ezek szerint megoldották VPN nélkül. Én még leragadtam itt.
-
A jegyzetek alkalmazassal kapcsolatban kernek segitseget. Google keepet hasznaltam eddig. Viszont gondoltam kiprobalom a gyarit de nem tudom hogy tudom a jegyzeteket mozgatni. Pl van 6 jegyzetem es szeretnem a sorrndjuket megvaltoztatni. A keepben erre van lehetoseg egymas ala vagy fole mozgatni a jegyzeteket, itt nem jottem ra hogy lehet ha egyaltalan lehet ,de remelem igen.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
tboldi
üzenetére
iPhone 8, iOS11.0.3 nekem simán megy https://itunes.apple.com/us/app/adblock-mobile-best-ad-blocker-to-block-ads/id1121734569?mt=8 meg https://itunes.apple.com/us/app/adblock/id691121579?mt=8 (Mondjuk utóbbi nem működött egy ideig iOS10 5s-en, de most jött egy nagy update és megint működni látszik)
-
half333
őstag
Üdv! Létezik olyan program ami az összes létező reklámot blokkolja,programokban,játékokban és a böngészőben is egyaránt?
-
pedrobike
aktív tag
Valaki találkozott már olyannal,hogy a kontaktok tetején saját kártya,kitöltöm berakok egy fotót,aztán szinkronizál és eltűnik😂😂😂 23x probáltam valami tipp?😂😂
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Telegram messenger nálatok mennyire divat?
Mi aktívan használjuk szűkebb baráti körben/családdal, és nagyon szeretjük. -
leslieke
Jómunkásember
Zene app nektek működik? Nálam csak homokórázik a böngészés menüpont...
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
iphone7 nél találkozott már valaki olyannal, hogy pl.simcity játéknál amint kikapcsolom a mobil netet és wifit használok, nem működnek az online részek. vagy csak többszöri próbálkozásra, de akkor is nehézkesen. Net van mert speedtesten 59/10 Mbit. Router nem okozhatja, már gyári beállítás visszaállítást is csináltam a telón. Nem segített. IOS10.3.3 van rajta. Mi lehet a baj?
-
Cyberbeni
addikt
CSS-t állíthatsz vele gyakorlatilag. Meg class alapján blokkolhatsz. (Pl itt PH-n az a reklám mindig a negyedik hsz helyett van, azt el lehet tüntetni) uBlock Origin-nel gépen beállítod, amik kellenek, azt kiexportálod valahova TXT-be és beírod kusztom forrásnak.
Egyébként a Futuremind-os adblocker nekem még mindig nem blokkolja a reddit app-ban a promoted elemeket, amiket ez blokkol: Adblock Mobile — best Ad Blocker to block ads by Jennifer Hernandez
https://itunes.apple.com/hu/app/adblock-mobile-best-ad-blocker-to-block-ads/id1121734569?mt=8Mindkettő egyszer ingyenes volt, de asszem ez is fizetős most.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Régebben használtam egy imusic nevű appot, de most nem találom. Maga a program lementette azokat a zenéket amiket meghallgattam és ofline is lehetett hallgatni. Az ipadomon rajta van. Valahogy nem tudom kideríteni hogy itunesben hol találom meg?
Köszi -
oszy
veterán
Az AdBlock (FutureMind) kapott egy nagyobb frissítést. Blokkolja már ismét a programokon belüli reklámokat, vagy csak a Safariban lehet beállítani?

-
csab2
veterán
A Skype iPhone verziójában hogyan lehet hívás közben elővarázsolni a tárcsázót (a számgombokat)? Sehol sem találom...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Programozás topic
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PLC programozás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)