Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Bastion megéri az árát? Gépen imádtam.
-
törölt tag
Ti milyen játékokat tettetek fel a telefonra?
-
törölt tag
Sziasztok!
Az Outlook app frissíti automatikusan az outlook.com címre beérkező leveleket? -
lcdtv
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
uhh. nem nagyon értem
a válaszod. Store-ba megvásároltam a Plexet meg még egy csomo appot, köztük Airplayer, SoundHoud, Plex, riasztó hozzáférés ilyenek. Valamit meg tudok osztani valamit nem pedig a Store-ba ott a megosztás hogy lehet 6 emberre.Nem értem! -
hatpersze
tag
Üdv
Még anno régen használtam almát (iphone 4), nagyon sok mindent vásároltam a store-ban. Most kaptam egy ipad-et, és gondoltam átnézném azt a régi, elfeledett fiókot. Van valami lehetőség a helyreállítására? Akkoriban még nem volt ez az ID, és csak annak a helyreállítására vonatkozó dolgokat találtam.
Előre is köszönöm a segítséget! Ha rossz helyre írtam, elnézést, irányítsatok a megfelelő topikba.
-
lcdtv
tag
Használt valaki családi megosztást. Megvásároltam a PLEX alkalmazást, mondom felteszem a gyereknek kiválasztom az én vásárlásaim között telepítem erre csak meg akarja vásároltatni magát. Próbálom az asszonynál is de ott sem akar menni. Korlátozva lehet? De az alkalmazásnál ott a megoszthatóság. Ötletek?
-
Mela Kehes
addikt
Megnézem köszi.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Most gyorsba ezt a 2-t találtam.
-
Giovan!
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Rome Total War, ha jól tudom, mostanában fog kijönni iPhonera (bár talán már meg is jelent).
-
Mela Kehes
addikt
Tudom, hogy többször volt már ez téma de hátha most van ötlet.
Létezik olyan online játék amit többen is lehet játszani? Gondolok itt például farmos, vagy valamilyen stratégiai játékra, ahol hol az egyik hol a másik játékos tud haladni felváltva. -
törölt tag
Sziasztok!
Érdemes valamilyen virusírtót telepíteni vagy spyware ellenőrzött? -
törölt tag
Sziasztok!
Taxi alkalmazásból melyik a legjobb? -
alex73
tag
válasz
galaxys80
üzenetére
Nem olcsó de legalább van.
Most így rákeresve olvastam egy tesztet.
http://hama.blog.hu/2017/05/22/sandisk_ixpand_flash_drive_teszt
Olvastam egy olyanról is amelyik saját akumlátoros iXpand
https://m.prohardver.hu/hir/sandisk_ixpand_flashtarolo_normal_usb_mellett_ligh.html -
galaxys80
veterán
válasz
Whynot?
üzenetére
Én anno még a Vateráról rendeltem, mert viszonylag sürgősen kellett nyaralás miatt.
De hirtelen rákeresve, külsőleg teljesen így néz ki: [link]
Azt hozzá kell tennem, azért, hogy minőségbe nem egy csúcs (látszik az árán is). Elég lassan lehet rá másolni és mostanában már el is tűnik néha róla egy-egy film vagy kép.
Ha újra vennék, akkor inkább rászánnék még egy kis pénzt és ezt [link] venném.(#30868) WestBam
Természetesen megy a pendrive-ről is, hiszen ellenkező esetben nem sok értelme lenne.
-
-
alex73
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor jó, ha tudja kár hogy a iphon nem tudtam kábelről nyomtatni. Már csak ár kérdés meg memória bővítés meg a fránya otg.
-
alex73
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nyomtatni a droidon Otg vel USB kábelen keresztül tudtam wi-fi meg air nélkül meg ha kellett USB keyboard és egyéb ilyen dolgok, meg a laptophoz használtam modemként mikor szükség volt rá. Tárhelynek meg sdkártyát használtam meg otg-n sima pendrive-ot. Meg a készüléken belül tömörített álományt kezeltem. Megháttérben futott szikronizálás, felhő feltöltés. E-mail push nem csak Google mail-ön Na persze ez csak nekem számít. Másnak más a fontos.
Meg ha mindened almás akkor számít az ökoszisztéma. -
Whynot?
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
De az most tudtommal IOS 11.x.x óta megint nem megy. Zavarta az Apple-t, hogy kényszerűségből nem kellett nagyobb memóriás cuccot venni és javította a fícsört. :S
-
Whynot?
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Pendrive-ot hogyan lehet?
-
NGA
addikt
Kis segítség: Melyik az a képnéző app ipadra, ami ingyenes, és könyvtáraz? Azaz ha az ifunbox-al másolok az ipadra, akkor ott az app könyvtáraiba szét tudom szelektálni a képeket?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Dropbox tud iOS-en is, ha engedélyezve van a helymeghatározás. Én így használom, és mobilnetről tölti fel mindig az új képeket háttérben.
-
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Cserébe folyamatosan használja a GPS-t. Szóval töltő legyen mindenkinél.

-
tybsen
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen köszi Nektek
én is azért kérdeztem mert nem voltam benne biztos hogy ez most felhasználói hiba vagy eleve nem tudja ezt. Régebben már felmerült a kérdés de nem találtam sehol választ na mindegy majd utánanézek vagy írok esetleg nekik de gondolom ezt már mások amúgy is megtették, hátha majd idővel megcsinálják. -
galaxys80
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Biztos. Csak nem IOS-on.

-
-
B.Ricsike
őstag
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
iPhone topikban már feltettem, de inkább itt kellene!
-
NGA
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi, sikerült.
-
törölt tag
Sziasztok!
A BKK futár mennyire használható? -
NGA
addikt
Kis segítséget kérnék. Szeretném az Edge-t feltelepíteni, de nem engedi magyar storeból. Van valami lehetőség rá?
-
hotibi
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
KÖszi!

-
hotibi
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
üdv a fórumlakóknak! Ha valaki tudna ajánlani egy kamera appot amiben opció a 16:9 mód és mág ráadásul free
Azt megköszönném 
-
csabiks
senior tag
válasz
WestBam
üzenetére
en az ipad pro miatt adom el a macbook promat
, az a kijelzo az az uzemido amit produkal, messze felulmul mindent amit eddig hasznaltam, es vicces ha leulok a gep ele es mondjuk tabot valtok vagy gorgetek, erezni hogy nem olyan gordulekeny (es lehet a 120hz miatt), de engem mar az zavar. IOS-en meg azonnal tortenik minden, tartalomfogyasztasra szerintem nincs parja 
-
WestBam
senior tag
Köszönöm, hogy most még jobban elbizonytalanítottatok

-
WestBam
senior tag
A waze-t már megvette a google, szóval azt is oda sorolhatod

Vicces, de tablet vásárlás előtt állok és erősen billen a mérleg nyelve a droid felé, ipad árban már egészen jó tableteket adnak. Cserébe nem tudok dönteni mi lenne nekem valóban jó

-
Thom!
veterán
Google alkalmazasok amiket hasznalok:
Gmail
Gboard
Fotók
Maps: jó hasznalom wazet is
Chrome: Safarit hasznalok 95%-ban
Youtube
Drive
EarthLassan értelmetlen lesz Iphoneban gondolkodnom 😀
Szeretem az IOS-t de az Android kezd előrébb lenni főleg ha Pixel van az ember kezébe 🤔 -
Whynot?
aktív tag
válasz
csokito100
üzenetére
Elnézést, hogy nem tudtam segíteni, legközelebb nem próbálkozom!
A legjobb appnál is vannak lehúzó értékelések. Sokszor user error. Én saját tapasztalatból írtam és nem AJÁNLOTTAM. Megemlítettem, hogy androidon létezik számtalan megoldás, én ezt használom. Ennek a hulladék appnak 110.000 5*-ja is van. 15% pedig 1-re értékelte. Az utolsó hozzászóló pont azt fájlalja, hogy nem szűri a privát számot. Én meg tapasztalatból tudom, hogy igen
tudni kell beállítani 
-
Ragnar95
félisten
válasz
csokito100
üzenetére
Mondjuk onnan indult ki a téma, hogy szerinted lehetetlen a privát számok tiltása, amit sikerült megcáfolni, jelen esetben lényegtelen az app minősége, ha képes az említett funkcióra

-
Whynot?
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ok, szerintem itt ne kezdjünk hitvitát android vs ios ügyben. A Mr.Numbert nem is azért említettem, mert ez a biztonságosság netovábbja, hanem mert elhangzott, hogy a rejtett, vagy privát szám androidon sem blokkolható. A frissítésnél az appok engedélyt kérnek az újonnan megjelenő igényekre. 10 milló feletti telepítésnél már lenne infó, ha bármelyik jogosultsággal visszaélne.
De egyetértek veled, tényleg rengeteg értelmetlen jogosultságot kérnek az androidos appok. Én is csodálkozom, amikor egy zseblámpa app hozzá akar férni a hívásokhoz is. Persze ehelyett van 120 másik és nem kell feltelepíteni. De vagy ez, vagy a zárt rendszer szabta korlátok és kényelmetlenségek. Az én számom az Alpari csődjekor el lett adva pár külföldi cégnek és a leglehetetlenebb időpontokban hívogattak, hogy nyissak náluk értékpapír számlát. 2 lehetőségem volt, számcsere, vagy hívásblokkoló. Jó számom van, emiatt próbáltam megmenteni. Mivel a MrNumber online adatbázisból (ezért is van jópár jogosultság) és a saját híváslistából is dolgozik, nagyon gyorsan leredukálta a hívásokat. A listában láttam, hogy sok volt továbbra is, csak a program tette a dolgát. De ezen kívül én szeretem a fájljaimat oldschool módon másolni és elérni, vonalról jó minőségben felvenni a telefonbeszélgetéseket, szeretem különböző események alapján Taskerrel kapcsolgatni a funkciókat, szeretek torrentről letöltött dolgokat feltelepíteni és kipróbálni. Ha valami bejön, meg is szoktam venni.
Szeretem akármelyik play áruházban megvett és be nem vált app árát levelezgetés nélkül, csak az uninstallal visszatéríttetni. Szeretem, ha nem kell több ezer forintot adnom egy használható naptár, vagy jegyzet appért. Az androidon megszokott minőségű és funkcionalitású programok nekem min. 15-20 ezerbe fájtak az IPad első belakása során. És még sorolhatnám egy buta google rabszolga rigolyáit. Az androidos appok túlzott hozzáférésével csupa csupa kockázat az életem, de együtt tudok vele élni.
Úgyhogy szerencsére először Ipad prom lett, és azon ismertem meg a rendszert, mert a tapasztaltak alapján IOS-es telefonom sohasem lesz. Remélem, mire elavul a féléves Ipad Pro-m, ezen a téren lesz változás, mert tabletem sem lesz több ezzel a rendszerrel, mert nekem tetszett a szabadság, még ha az androidból eredő őrületes kockázatokkal is jár... -
MasterMark
titán
válasz
Whynot?
üzenetére
Imádom:

A következőkhöz fér hozzá:
Identitás
fiókok keresése az eszközön
fiókok hozzáadása vagy eltávolítása
Névjegyek
fiókok keresése az eszközön
saját névjegyek olvasása
kapcsolatok módosítása
SMS
szöveges üzenetek (SMS vagy MMS) olvasása
szöveges üzenetek (MMS) fogadása
szöveges üzenetek (SMS) fogadása
szöveges üzenetek (SMS vagy MMS) szerkesztése
Telefon
telefonszámok közvetlen hívása
kimenő hívások átirányítása
hívásnapló beolvasása
telefonállapot és azonosító olvasása
hívásnapló készítése
Eszközazonosító és hívásadatok
telefonállapot és azonosító olvasása
Egyéb
adatok fogadása az internetről
hálózati kapcsolatok megtekintése
teljes hálózati hozzáférés
futtatás indításkor
megjelenítés más alkalmazások felett
rezgés szabályozása
készülék alvó üzemmódjának megakadályozásaszerk.: Sőt:
Az (alkalmazás) frissítésével előfordulhat, hogy az egyes csoportokhoz automatikusan további funkciók lesznek hozzárendelve.Zseniális.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Whynot?
aktív tag
válasz
csokito100
üzenetére
Androidon ezt használom rejtett számok és marketinges hívások blokkolására.
-
Thom!
veterán
Hívások rögzítésére keresek ingyenes szoftvert, ami egyszerűen kezelhető, hibamentesen működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a válaszod. Store-ba megvásároltam a Plexet meg még egy csomo appot, köztük Airplayer, SoundHoud, Plex, riasztó hozzáférés ilyenek. Valamit meg tudok osztani valamit nem pedig a Store-ba ott a megosztás hogy lehet 6 emberre.Nem értem!
Gondolhattam volna...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt megköszönném

Úgyhogy szerencsére először Ipad prom lett, és azon ismertem meg a rendszert, mert a tapasztaltak alapján IOS-es telefonom sohasem lesz. Remélem, mire elavul a féléves Ipad Pro-m, ezen a téren lesz változás, mert tabletem sem lesz több ezzel a rendszerrel, mert nekem tetszett a szabadság, még ha az androidból eredő őrületes kockázatokkal is jár...