Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is hobbiból van, mert olyan sokat azért nem használom
ipad pro 32gb ezen azért még ellehet férni, de nekem is volt már 16-os minim, meg is bántam mert semmire nem való sajnos.
appok nagysága is megnőtt, már 2gb-s játékok is vannak, régen meg még bőven 1gb alatt voltak.
Meg hát nem beszélve, ha filmeket is akarsz rá tenni. Meg ugye sok sok jó alkalmazás, játék van rá.
Szifonom nekem is szintén 64-es. Azután már tényleg nem szabad 16gb-t venni, max ha tényleg nem akarsz rá tenni semmi komolyat, csak az ilyen alap dolgokat meg csak neteznél, youtube-oznàl rajta.Nézz körül itt hardverapro-n szoktak hirdetni újakat is.

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ipad pro 32gb ezen azért még ellehet férni, de nekem is volt már 16-os minim, meg is bántam mert semmire nem való sajnos.
appok nagysága is megnőtt, már 2gb-s játékok is vannak, régen meg még bőven 1gb alatt voltak.