Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is hobbiból van, mert olyan sokat azért nem használom
ipad pro 32gb ezen azért még ellehet férni, de nekem is volt már 16-os minim, meg is bántam mert semmire nem való sajnos.
appok nagysága is megnőtt, már 2gb-s játékok is vannak, régen meg még bőven 1gb alatt voltak.
Meg hát nem beszélve, ha filmeket is akarsz rá tenni. Meg ugye sok sok jó alkalmazás, játék van rá.
Szifonom nekem is szintén 64-es. Azután már tényleg nem szabad 16gb-t venni, max ha tényleg nem akarsz rá tenni semmi komolyat, csak az ilyen alap dolgokat meg csak neteznél, youtube-oznàl rajta.Nézz körül itt hardverapro-n szoktak hirdetni újakat is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ipad pro 32gb ezen azért még ellehet férni, de nekem is volt már 16-os minim, meg is bántam mert semmire nem való sajnos.
appok nagysága is megnőtt, már 2gb-s játékok is vannak, régen meg még bőven 1gb alatt voltak.