- iPhone topik
- Macrodroid
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Ez semmi, instagramon láttam hirdetésben egy appot, amiben rengeteg féle parallax háttérkép van, például egy műhold az űrben, aminél ha forgatod a készüléket belátsz a műhold mögé, stb. Nagyon fancynek tűnt, nem szoktam hirdetésből letölteni, de erre kíváncsi voltam, rányomtam a letöltésre, fel is dobta az app store, hogy az első 3 nap ingyenes, utána 10500 Ft/hét összegért előfizetés ellenében használhatom tovább. Vicc, egy háttérképért évi 560 ezer. Ilyen gyorsan még nem nyomtam a mégse gombra.
-
Van ami drága, van ami simán megéri. Pl. X-com új része 3500 körül nagyon jó ár. Darkest Dungeon 1900 körül szintén nagyon jó játék. Ezek nem olyan összegek, amik számítanának. Számológép pedig van ingyenes. Én pl. olyat használok, amibe kézzel írsz és szinte mindent tud. Korábban linkelt én, most nem jut eszembe a neve és nincs nálam a pad.
-
umfrider
senior tag
Gondolkoztam flameljek-e...
Elképesztő, hogy csak egy sz@ros bankkártyán mennyit lehet spórolni. Sőt, már ott tartunk, hogy nem is spórolni, hanem kb keresni. Főleg, ha valaki jól használja hitelkártya kombóval.
Tavasz óta pedig a legtöbb helyen fizetős lett a bármi neműleg kiküldött sms, kivéve, ha extra prémium csomagod van. De akkor simán ezeket is kifizeted, csak máshogy. -
Kurfürst
csendes tag
Én használok hasonlót iPad 2017-hez, a Zagg Rugged Messenger-t. Röviden - kurva jó. Jók a billenytűzet gombjai és a világítás is, jól lehet rajta gépelni, nagyon hasznosak a funkciógombok is, évekig bírja az akksi állítólag, az első gomb megnyomására automatikusan csatlakozik BT-n. Magyar változat tudtommal nincsen, és kicsit nehéz beszerezni, az amazonról sikerült végül egy EN kiosztásút, ami engem nem zavar. A bill kiosztással egy bajom volt, hogy magyar nyelv választása esetén a 0 (nulla) helyére az “ö” kerül, és egy ideig átváltogattam, de mostanra rájöttem hogy a CTRL + ö lenyomása előcsalogatja az nullást. A Foliot volt aki nem ajánlotta mert állítólag elcsúszik néha - én ezt annyira nem tapasztaltam a ZRM-nél sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Macrodroid
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest