- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
ck0kiE #40829 üzenetére
De még az Air4 is jobb, mert legalább Pencil 2 support van. És amúgy ugyanaz a vas...
Érzik ők hogy ez a pencil megoldás tré, a launch videóban nem is erőltették a megjelenítését. Valami felmérések alapján az jöhetett ki nekik, hogy ezt inkább billel használnák/ják a userek.
Most az a szitu, hogy vagy a sima, vagy az Air vonal teljesen fölösleges. -
Parson
addikt
válasz
ck0kiE #40359 üzenetére
Ez a tárhely probléma mindig felmerül. Ha nem elég az alap tárhely, egyszerüen nagyobbat kell venni. Az én iPad 8-amban is csak 32 GB tárhely van, és nekem alapfelhasználásra untig elég. Az iPad 9-ben 64 GB van, és az még jobban untig elég alapfelhasználásra. Aki filmekkel vagy egyéb nagy fileokkal akarja telenyomni a tárhelyet, annak szive joga venni egy nagyobb tárhelyes gépet - ami tudom hogy nagyon feláras, de hát sajnos ez van, vmit vmiért... ettöl is premium termék ez a cucc (ez gondolom nem kérdés).
Félreértés ne essék, nincs gondom azzal, ha valakinek nagyobb tárhely kell, csak ez a 'nyafogás' (bocs, no offense, nem találok jobb szót), hogy idén / ennek a kiadásnak már ennyi alap tárhelynek kellene lennie, vhogy nekem mindig visszásan tetszik... Persze, drága az apple, de az tény, hogy alapfelhasználásra mindig is pöpec volt, gond nélkül... akinek meg több kell, az válogathat. -
Pano
addikt
válasz
ck0kiE #40335 üzenetére
Igaz négyem nem volt, amíg megérkezett a rendelt tokom az air 5-höz (3 nap), addig tok nélkül használtam. Én is tartottam azoktól amiket mondtak.
Elsőre kicsit tényleg olyan kis "törékenynek" tűnik a vékonysága miatt, de használat közben sose tapasztaltam azokat a hátrányokat, amiket a videókban említettek. Tokban meg aztán pláne nem.
Még el is gondolkoztam egy kicsit, hogy lehet tok nélkül kéne használni, de mivel cipelős eszköz, azért azt nem mertem. -
zioncsabi
tag
válasz
ck0kiE #40296 üzenetére
Igazabol en nem a tutit akartam megmondani ezzel, csak, hogy en hogyan hasznalom.
Kivancsisagbol megneztem mennyi tarhelyem van elfoglalva appokkal, olyan 15 giga. Erre van kb 70 (a faszt… utanaszamoltam 92) appom. Szoval, ha igy folytatom szamomra nem lesz szukos a tarhely, de neked igazad van. Sokszor 3 app meg tudja enni a helyet. Aki ilyen felhasznalo, annak az en tanacsom semmit nem er. -
Drenadar
veterán
válasz
ck0kiE #40304 üzenetére
és mennyit segítene egy akksi csere?
mert ugye az akksi miatt is lassul a proci.
De amúgy meg shagy ha belegondolsz 7 év távlatában egy PC vagy egy androidos bármi is nagyon nagyon kompromisszumos teljesítményt ad. szal az appletől se kell csodát várni, és egy 4-5 év után úgyis cseréled majd. -
válasz
ck0kiE #40298 üzenetére
Elnézést, nem láttam hogy m1 airről van szó. Nekem 128 pro van, azt hiszem a kettő között még különbség a 4 hangszóró. Ha a kettő között gondolkoznék jelenleg akkor én valószínű a 256 airt venném a 128 pro helyett, a tárhely mindig jól jön. Bár azt nem tudom fejből hogy rammal hogy áll a két gép.
-
zioncsabi
tag
válasz
ck0kiE #40255 üzenetére
Hello,
kb a bejelentese ota hasznalok egy ilyet. Szinten, mint Dreedloord, Lumafusion-el vagok neha (bar csak magamnak, nem cegnek, szoval nem annyira van hasznalva , mint neki), fotokat szerkesztgetek magancelra, szinten altalanos tartalomfogyasztas es altalanos hasznalat van meg nalam. Kicsi odafigyelessel nem fog megtelni a tarhelyed. Viszont en a masik iranybol kozelitettem meg ezt a problemat, kulso tarhellyel az icloud helyett. A 64 es a 256 kozotti arbol siman veszel egy terras ssd-t es akkor ez a problema szinte teljes egesze meg van szuntetve. -
Dreadloord
senior tag
válasz
ck0kiE #40255 üzenetére
Szia, nekem 64 gb air 5-öm van, tartalomfogyasztás mellett FHD céges videókat vágok vele Lumafusionban, meg grafikákat, oktatási anyagokat rajzolok, jegyzetelek, szóval használom munkára, de így is fele tárhely üres. Amikor végzek egy anyaggal, megy a céges hálózatra, és törlöm. Illetve vettem hozzá alap Icloud tárhelyet, pár száz forint havonta, oda mennek még mentések.
Szóval, ha nem ebből élsz közvetlenül, akkor bőven elég, ha ebből, akkor prot kell venni komoly tárhellyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest