- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
jófejsrác
senior tag
Hogy különböző egérgombokra lehet parancsokat adni. Az én egeremen 11 programozható gomb van
(MX610).
Nincs magic mouse a birtokomban, de tök menő volt ahogy lapozott az alkalmazás váltó menüben jobbra-balra simogatással.
Igazából így, hogy simán köthető monitorra egy billel és egérrel egyre közelebb van ahhoz, hogy az embernek elég legyen egy ilyen a mindennapokhoz. -
jófejsrác
senior tag
Nem mondom, hogy kényelmes csak mint funkció így is működik.
Nekem egyelőre az egér támogatás akkor lesz folyamatos használatú, ha lesz bill ami pedig elég távoli ilyen árral (mert hát akkor már csak a trackpades kéne).
Alapvetően ujj és ceruza kombó van a jegyzetelés/netezéshez.
Összességében viszont nekem tetszik az irány. Volt macbook air-em asztali pc mellett, de nem tudtam kihasználni. Viszont az iPad-et imádom és ha így pofozgatják az nekem csak jó. -
Két hibát én is beküldtem gyorsba. Safari felfelé görgetésnél nem áll meg a lap tetején, elég zavaró hogy görget tovább a semmibe, ez jelen volt az első 13-as bétákban is.
A másik hogy most nem tudok a tabok között görgetni, de drag and pull sincs mert egyből elkap egy tabot és próbálja áthelyezni. -
matt fólia nagyon jó döntés, kb azt csinálod vele, mintha a gyönyörűen megtakarított kijelződre rácsuláznál és szétkennéd rajta
a retina kijelző felbontásának és élességének elveszíted kb a jó részét, magyarul pénzt költesz azért hogy rosszabb legyen
azt hogy minimális a minőségromlás, úgy tudom elképzelni hogy méterekről nézitek... kézben tartva SZEMMEL látható hogy a matt miatti homályosság
-
Stauffenberg
nagyúr
Garanciában cserélt készülékre újraindul a jótállás/szavatosság, mintha aznap vetted volna. Nem az Apple gyári jótállásra vonatkozik ez, hanem a kereskedőre (az EU-ban mindig a kereskedő adja a kötelező jótallást, míg a gyártó adhat önkéntes jótállást, saját szabályokkal).
-
Downsampling
senior tag
Szia!
No, igazából nem volt életbevágó nekem iPad-et venni. A telefonos szolgáltatómnak lépnie kellett pár dolgot, hogy a sok korábbi miattuk elszenvedett problémámat orvosolják. Az alkudozás egyik eleme lett az iPad. Náluk a vásárlás időpontjában ez a modell 211 000 forint volt listaáron, ezt kaptam meg 60 ezerért. Illetve még más kedvezményeket pl. a legjobb (mindenben korlátlan) tarifájukat baromi jó áron.
Szóval én most nem reklamálok, mert nincs miért. Kaptam valamit, amit amúgy feltehetően meg sem vettem volna. Ellenben azóta sok örömet okozott, illetve átvett egy csomó szerepet a laptopomtól és a mobilomtól is. Nem, nem a kép- és videószerkesztést, inkább a szöveg- és táblázatkezelést/szerkesztést.
A 32 GB-os háttértár pedig leginkább a zene- és videótároláshoz kevés, ami utazáskor jönne jól még úgy is, hogy az EU-n belül korlátlan az internetem (pl. sok külföldi országban - elsőhelyen említve Németországot és Franciaországot - még a legmenőbb helyeken - pl. Párizs egyes részei - egyáltalán nincs mobilinternet). Ehhez nekem bőven elég lenne, ha pendrive-al tudnám bővíteni a háttértárat. Csak mint kiderült, ehhez nem minden pendrive alkalmas...
Szóval nekem abszolút nem gond, nem gáz, nem ciki, és még a munkámban sem akadályoz, hogy occóért megkaptam garival, biztosítással újonnan ezt a low budget iPad-et… -
Downsampling
senior tag
Sértődés? Csak semmi értelmet nem találtam a hozzászólásodban...
ezt a mondatod pedig nem tudom értelmezni: “...de te akarsz munkára és hifi nem használni egy budget tabletek amit hozzád vágott a szolgáltató...”
Mi van?
Amúgy te kihagytál volna egy 200 ezres tabletet 60 ezerért? Ha igen, akkor értelmet nyer a “hozzád vágta a szoláltató” szófordulat... -
jófejsrác
senior tag
Furák ezek a frissítések. Én folyamatosan bétázok és most, hogy kijött a frissítés leszedtem a beta profilt és feltettem a pro-ra és az X-re is. Pro-n nem veszek észre semmit (továbbra is remekül működik), viszont
az X határozottan megtáltosodott memória kezelést illetően.
Szerintem én le is állok a frissítésekkel, az X-en legalább is. Amíg nem jön olyan dealbreaker dolog ami miatt kéne.
Persze jönnek az ígéretek, hogy a 14 majd mekkora király lesz
-
Kohautech
junior tag
Egyébként a beallitasokban nincs külön menüje vagy füle ,vagy akkor jön elő valami, ha ipadra csatlakoztatunk bármit usb-c keresztül nem tudsz róla ? Pl ahol be lehet állítani ,finom hangolni ezt,azt. Csak azért kérdem mert ugye amit most rendeltem berseus l40 nem ismerte fel,pedig ebbe valami elektronika is van, meg egy huawei gyari usb-c - 3.5mm se ismeri fel az iPad, és nem különböznek semmiben az Apple gyari ilyen kabeletol elég érdekes . Akkor nagyon ideges leszek mindenesetre ha a gyari Apple atalakitoval se fog hangot kiadni a fejhallgatom.
-
Kohautech
junior tag
-
Kohautech
junior tag
Megjött a berseus l40 és nem ismeri fel az iPad pro 2018.. radugom és nem történik semmi meg se nyikkan. Aztán radugtam a 3.5mm jack fulesem ,és ugyan úgy az iPad hangszorojabol jött a hang, meg radugtam a toltot is,persze az se működött ...
melyik a gyári Apple USB-c -to jack átalakító ami biztos hogy működik is iPad pro 2018 al? 3.5mmjack fülest akarok csak használni .
[link] ez az?
-
Madwe
nagyúr
Touchpad engem csak normális egérkezelés esetén érdekelne, amit ios13ban kaptunk, az meh, uh emiatt bevállaltam, max 1 év múlva ha ios14 kap normálisabb támogatást lecserélem
mágneses csatlakozás valóban érdekesebb lehet, bár ott nem tudom mennyire tudnák megoldani, h stabil legyen rajta (azért ez más mint az apple féle mágneses megoldások, itt sokkal több pozició van s gyakran az ipadnél mozgatja az ember. Nomeg mint emltettem nekem nagy szempont volt az ágyban kanapén heverészve használat, S ilyenkor kb vízszintesen lefele van a tab, azt mágnes nem tartja meg rendesen (tudom, mert anyámnak gyári apple billje van s ott az nem volt az igazi stabilitás terén, néztem (ott eleve nem hasznos ha nem vízszintes felületen van a bill, de kíváncsi voltam a tartására)
-
-
-
wm2
őstag
Én szoktam a 10.5 kameráját használni. Többnyire felülnézeti fotók meg videók készülnek vele. Az optikai képstabilizálásnak is hasznát veszem (ami az újból már kimaradt). Az ilyen jellegű bemutatóimra tökéletesen elegendő ez a kamera is. Amúgy meg Sony MILC. Kicsi, praktikus, egy i7 árából megvan és köröket ver a telókra.
-
|AP|
veterán
Köszönöm. Körülnézek 10.5 pro ügyben, bár picit aggaszt, hogy már 2 éves modell, gondolom nem fogja addig kapni a frissítéseket, mit a Mini5 például.
Ha nagy hülyeséget mondok, nézzétek el, nem vagyok otthon az almában, viszont pár funkció és elérhető app miatt mindenképpen iOS rendszeres tabletet keresek most. -
B.i.L
senior tag
-
Maxxy10
addikt
Wow!
Egyszerűnek tűnő rajz de igazából mégse az de rögtön megértem amit mondani akarsz. Respect.Valószínűleg az iPad logic board abban a szegmensben helyezkedik el és az a mágnes megzavarja a digitalizer IC-t. Olcsó kínais mágneses telefon tartó okozott már ilyen hibát iPhone telefonnál...
Ameddig rá jöttem, hogy mi volt ott a baj...Ettől függetlenül nyilván fent áll annak a lehetősége, hogy teljesen más a probléma de próbaképpen próbáld meg árnyékolni valamivel azt a részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest