- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Touchpad engem csak normális egérkezelés esetén érdekelne, amit ios13ban kaptunk, az meh, uh emiatt bevállaltam, max 1 év múlva ha ios14 kap normálisabb támogatást lecserélem
mágneses csatlakozás valóban érdekesebb lehet, bár ott nem tudom mennyire tudnák megoldani, h stabil legyen rajta (azért ez más mint az apple féle mágneses megoldások, itt sokkal több pozició van s gyakran az ipadnél mozgatja az ember. Nomeg mint emltettem nekem nagy szempont volt az ágyban kanapén heverészve használat, S ilyenkor kb vízszintesen lefele van a tab, azt mágnes nem tartja meg rendesen (tudom, mert anyámnak gyári apple billje van s ott az nem volt az igazi stabilitás terén, néztem (ott eleve nem hasznos ha nem vízszintes felületen van a bill, de kíváncsi voltam a tartására)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Asztalos klub
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- iPad Pro 12.9" 2TB/16GB M1 Space Grey 2027.11-ig garancia
- Dell 7210 2in1 tablet laptop i5-10310U/16GB/512GB
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mágneses csatlakozás valóban érdekesebb lehet, bár ott nem tudom mennyire tudnák megoldani, h stabil legyen rajta (azért ez más mint az apple féle mágneses megoldások, itt sokkal több pozició van s gyakran az ipadnél mozgatja az ember. Nomeg mint emltettem nekem nagy szempont volt az ágyban kanapén heverészve használat, S ilyenkor kb vízszintesen lefele van a tab, azt mágnes nem tartja meg rendesen (tudom, mert anyámnak gyári apple billje van s ott az nem volt az igazi stabilitás terén, néztem (ott eleve nem hasznos ha nem vízszintes felületen van a bill, de kíváncsi voltam a tartására)