Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
Szia!
No, igazából nem volt életbevágó nekem iPad-et venni. A telefonos szolgáltatómnak lépnie kellett pár dolgot, hogy a sok korábbi miattuk elszenvedett problémámat orvosolják. Az alkudozás egyik eleme lett az iPad. Náluk a vásárlás időpontjában ez a modell 211 000 forint volt listaáron, ezt kaptam meg 60 ezerért. Illetve még más kedvezményeket pl. a legjobb (mindenben korlátlan) tarifájukat baromi jó áron.
Szóval én most nem reklamálok, mert nincs miért. Kaptam valamit, amit amúgy feltehetően meg sem vettem volna. Ellenben azóta sok örömet okozott, illetve átvett egy csomó szerepet a laptopomtól és a mobilomtól is. Nem, nem a kép- és videószerkesztést, inkább a szöveg- és táblázatkezelést/szerkesztést.
A 32 GB-os háttértár pedig leginkább a zene- és videótároláshoz kevés, ami utazáskor jönne jól még úgy is, hogy az EU-n belül korlátlan az internetem (pl. sok külföldi országban - elsőhelyen említve Németországot és Franciaországot - még a legmenőbb helyeken - pl. Párizs egyes részei - egyáltalán nincs mobilinternet). Ehhez nekem bőven elég lenne, ha pendrive-al tudnám bővíteni a háttértárat. Csak mint kiderült, ehhez nem minden pendrive alkalmas...
Szóval nekem abszolút nem gond, nem gáz, nem ciki, és még a munkámban sem akadályoz, hogy occóért megkaptam garival, biztosítással újonnan ezt a low budget iPad-et…
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest