Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
Szia!
No, igazából nem volt életbevágó nekem iPad-et venni. A telefonos szolgáltatómnak lépnie kellett pár dolgot, hogy a sok korábbi miattuk elszenvedett problémámat orvosolják. Az alkudozás egyik eleme lett az iPad. Náluk a vásárlás időpontjában ez a modell 211 000 forint volt listaáron, ezt kaptam meg 60 ezerért. Illetve még más kedvezményeket pl. a legjobb (mindenben korlátlan) tarifájukat baromi jó áron.
Szóval én most nem reklamálok, mert nincs miért. Kaptam valamit, amit amúgy feltehetően meg sem vettem volna. Ellenben azóta sok örömet okozott, illetve átvett egy csomó szerepet a laptopomtól és a mobilomtól is. Nem, nem a kép- és videószerkesztést, inkább a szöveg- és táblázatkezelést/szerkesztést.
A 32 GB-os háttértár pedig leginkább a zene- és videótároláshoz kevés, ami utazáskor jönne jól még úgy is, hogy az EU-n belül korlátlan az internetem (pl. sok külföldi országban - elsőhelyen említve Németországot és Franciaországot - még a legmenőbb helyeken - pl. Párizs egyes részei - egyáltalán nincs mobilinternet). Ehhez nekem bőven elég lenne, ha pendrive-al tudnám bővíteni a háttértárat. Csak mint kiderült, ehhez nem minden pendrive alkalmas...
Szóval nekem abszolút nem gond, nem gáz, nem ciki, és még a munkámban sem akadályoz, hogy occóért megkaptam garival, biztosítással újonnan ezt a low budget iPad-et…
Új hozzászólás Aktív témák
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- OLED TV topic
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs