- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Ahogy Ragnar95 is mondta a legjobb ha push-ra allitod, es emellett nem is kell alkalmazasfrissites a hatterben. Mindenrol (nem csak email, hanem pl. facebook, viber..stb.) megkapod az erteitest igy is, ezert sok ertelme a hatterben frissitesnek nincs (szamomra, igy minden eszkozomon teljesen ki van kapcsolva), hacsak tenyleg nem kell, hogy egy-egy progi hatterben progesse a hasznalati ido szamlalot, es ahogy belepsz rogton a legfrissebb allapotot mutassa mert pl. nem akarsz varni 1-2 masodpercet sem.
-
Ragnar95
félisten
Beállítások>Mail, Kontaktok, Naptárak>Új adatok begyűjtése (asszem ez a menüpont magyar neve, de fejből írtam csak, mert nekem angol a teló, szóval kicsit eltérhet)>Push legyen bekapcsolva, Fetch-nél be tudod állítani az időtartamot és fiókonként is beállítahtod, h Push v Fetch.
-
-
Auratech
őstag
Szerintem idén nem lesz Air3. A mostani palettán ott lesz a Pro. Az új minik megkapják az Air2 belsejét. A terméksor egyben van. A pro képességeit szerintem idén nem kapja meg egy új tízcollos tablet. Az gyengítené a pro piacát, ami gondolom most elég hangsúlyos. Csak spekulálok.
Az Air2 árcsökkenésében sem vagyok biztos. A miniknél biztosan a régi rend szerint lesznek olcsóbbak a korábbi generációk.
Az Air2 tulajdonképpen most ér oda az ios9-cel, hogy minden felhasználó számára elkülönül az Air-től, mivel a prón kívül csak ez és az Air2 belsejű Mini3 kap osztott képernyős multitaskot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Microsoft Outlook topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest