- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
8900 - 8801
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
De ott már akkor kell az egér...Jó nem mindegyiknél vannak már érintős laptopok is.De akkor meg ugyan ott vagyunk higy akkor ipad is lehet.Meg praktikusabb,ha pl feküdni szeretnék közben,arra már nem jó a noti!Én általában csak fekve használom.Játékra is praktikusabb...Egyszóval nekem jobban bejön!
Mini se rossz nem mondom,először én is olyat akartam,de így utólag örülök,hogy a nagyobbikat vettem meg! -
vadászcsiga
félisten
Sziasztok.
Most tervezek air2-t venni lecserélendő jo kis ipad3-asom
Rengeteg helyen árulják nyilván erősen eltérő árakon. Mit tanácsoltok rizikó mentesen hol érdemes beszerezni? ( sajnos a Bp-i boltokat nem ismerem vidéki lévén...)Nézegettem ilyen boltokat pl. Gsmvonal, meg egyéb hasonló mobil boltok.....ahol elég jo árán vannak.
Valakinek tapasztalata lenne esetleg?Köszönöm előre is

Teljesen mindegy hol veszed, nincs rizikó. Lényeg hogy bontatlan legyen es te aktiváld. Onnantól el a vilaggari.
-
30z.Samu
titán
Én az új Air várom!
Azt hittem most szeptemberben jön,de csak a pro jött.A mini túl kicsi a pro meg már túl nagy!Nekem a Mini pont jó.
Kézre esik, a sima iPad nekem már túl nagy, ha akkora kijelzőt akarnék, vennék egy laptopot, vagy egy Macbook-ot, de az meg már rohadt drága. -
kulerr
őstag
Sziasztok.
Most tervezek air2-t venni lecserélendő jo kis ipad3-asom
Rengeteg helyen árulják nyilván erősen eltérő árakon. Mit tanácsoltok rizikó mentesen hol érdemes beszerezni? ( sajnos a Bp-i boltokat nem ismerem vidéki lévén...)Nézegettem ilyen boltokat pl. Gsmvonal, meg egyéb hasonló mobil boltok.....ahol elég jo árán vannak.
Valakinek tapasztalata lenne esetleg?Köszönöm előre is

-
Mister_X
nagyúr
bírnál egy Air-t pro hardverrel, mi?

Én a Pro-n töröm a fejem a tolla miatt. Úgy is kellene egy tábla, amin lehetne rajzolni - tudom, az ár töredékéért megvan egy megfelelő célhardver PC-re, csak összekötném a kellemest a hasznossal

-
Szabikaa20
őstag
bírnál egy Air-t pro hardverrel, mi?

Hát nem tudom,hogy venné be a gyenge gyomrom!
De remélem még jobb lesz,ha már nem egyszerre jönnek ki! 
-
CharlieDrop
veterán
Én az új Air várom!
Azt hittem most szeptemberben jön,de csak a pro jött.A mini túl kicsi a pro meg már túl nagy!bírnál egy Air-t pro hardverrel, mi?

-
aizen92
addikt
utolsó sorod szerintem elvitt mindent + fingerprint scanner.
Csúcsmodell az az ipad mini4. Jópár évig ki fog szolgálni. -
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
-
koxkids
őstag
Nagy dilemmában vagyok, hogy vajon megéri-e a mini4 a felárat?
102k a mini2 32GB 160k a mini4 64GB. Kár hogy nincsen a 4-ből 32GB..Pár szoftveres újítás nagyon bejön, meg hát 2GB a RAM is..
-
30z.Samu
titán
Én nem vettem észre semmilyen különbséget csak annyit hogy pár dolog máshogy működik,kicsivel több helyem lett... Az üzemidőrőm meg még nem tudok semmit mondani,majd pár nap múlva...

Én lehet, hogy beújítok egy Mini 2-re.
Majd elválik a héten. 
-
Szabikaa20
őstag
Én nem vettem észre semmilyen különbséget csak annyit hogy pár dolog máshogy működik,kicsivel több helyem lett... Az üzemidőrőm meg még nem tudok semmit mondani,majd pár nap múlva...

-
30z.Samu
titán
Na szóval éjjel én is iOS 9 felhasználó lettem...Idáig nincs gond,tetszik!

Bízzunk benne, hogy nem lesz semmi gond.
Én végül visszatettem a Minire a 8-at, mindenkinek jobb így. 
-
Szabikaa20
őstag
Na szóval éjjel én is iOS 9 felhasználó lettem...Idáig nincs gond,tetszik!

-
legiaap
félisten
A telefonomon pl. megjelent a nearby rész is (mondjuk az is miért pont most miért nem a kezdetektől volt ott) iPad-en semmi. Az istenért nem megy rendesen. Lehet újra kéne húznom az egész rendszert.
-
bok92
addikt
iPad Air 2 IOS9.0.1:
Megvolt az első respringem. A sptolight searchben kerestem valamit a mailjeim közt majd rámentem, hpg show more és bumm.
Amúgy kegyetlen szar a spotlight search siri suggestion résza. A legutóbb használt appokat kontaktokat kéne ott látnom. iPhone-on tökéletesen megy itt nem. Néha 3-at mutat foghíjasan. (Egy app majd kihagyás, még egy app majd kihagyás) vagy pedig 5-öt de de nem frissül. Ha foghíjas akkor egy megoldás van a fixingre. Kilőni az összes appot és restart, de arra hogy nem frissül még nem találtam.
Nagyon elszomorít, hogy ennyire bugos a kereső.Nekem tökéletesen működik. Mind a hat app javaslat kint van, és folyamatosan frissül.Nem tudom, mi lehet nálad a gond.

-
Szabikaa20
őstag
Pedig talán több mint 1GB.
Jah nálam 1,83gb...kicsit gyorsabb lett 620mbnál van most,de még így is 5órát mutat...
-
legiaap
félisten
iPad Air 2 IOS9.0.1:
Megvolt az első respringem. A sptolight searchben kerestem valamit a mailjeim közt majd rámentem, hpg show more és bumm.
Amúgy kegyetlen szar a spotlight search siri suggestion résza. A legutóbb használt appokat kontaktokat kéne ott látnom. iPhone-on tökéletesen megy itt nem. Néha 3-at mutat foghíjasan. (Egy app majd kihagyás, még egy app majd kihagyás) vagy pedig 5-öt de de nem frissül. Ha foghíjas akkor egy megoldás van a fixingre. Kilőni az összes appot és restart, de arra hogy nem frissül még nem találtam.
Nagyon elszomorít, hogy ennyire bugos a kereső. -
Süvi
őstag
Tegnap este felraktam Air-re a 9.0.1-et, max megy vissza a 8.4 alapon de meglepően sima. Bill ujdonsagai jók, kép a képbent nem tudom használni fogom e valaha, multitasking is jó ötlet ha mégtöbb alkalmazás lenne benne. Felet sosem használtam. App vagy OS függő lesz vajon a bővíthetősége?
Szia!
Nekem vannak olyan appok amik a páromnak nem és ezek megjelennek az alkalmazásváltóban, ill. néhány app frissítésében benne volt, hogy multitaskingra fejlesztve.
Tehát szerintem app függő.
De örülök, hogy nem jelenik meg ott mind a 96 alkalmazásom
Jó lenne ha lehetne tiltani, hogy mik legyenek ott. -
univerzita
addikt
Hát ez elég szomorú!
Jelenleg 113mb-nal van és kb 1 óra telt el!Pedig talán több mint 1GB.
-
Szabikaa20
őstag
Ez nálam is így volt,csak több próbálkozásra sikerült.
Hát ez elég szomorú!
Jelenleg 113mb-nal van és kb 1 óra telt el! -
univerzita
addikt
-
szmayer1
senior tag
Jaj iTunes-al csinálom!

Nálam is rettenetesen lassú, és nálam is megállt valami ismeretlen hiba miatt a letöltés.
-
Szabikaa20
őstag
Csináld iTunes -al.
Jaj iTunes-al csinálom!

-
univerzita
addikt
Akartam most frissíteni iOS 9-re...De valami b@szott lassan tölti le!Miért?
16órát mutat a hátralévő időt.Sőt most meg valami ismeretlen hiba miatt megállt...9006Csináld iTunes -al.
-
Szabikaa20
őstag
Akartam most frissíteni iOS 9-re...De valami b@szott lassan tölti le!Miért?
16órát mutat a hátralévő időt.Sőt most meg valami ismeretlen hiba miatt megállt...9006 -
aizen92
addikt
mini 4 mennyire lett ajánlott?
kb 20assal drágább, mint a mini2. 1 helyett 2gb ram, 20%al gyorsabb proci.
ami nem tetszik, hogy LCDt üveggel egybeépítették, a lightning csati meg alaplapra került
Nagyon ajánlott a ram,cpu, és főleg a gpu teljesítménybeli növekedés miatt, és az ios9 két ablakos multitasking feature sem utolsó! Én lassan cserélem is
-
bajnokpityu
félisten
mini 4 mennyire lett ajánlott?
kb 20assal drágább, mint a mini2. 1 helyett 2gb ram, 20%al gyorsabb proci.
ami nem tetszik, hogy LCDt üveggel egybeépítették, a lightning csati meg alaplapra került
-
Szabikaa20
őstag
-
gzbotii
nagyúr
-
sasa134
addikt
-
Rage47
nagyúr
-
sasa134
addikt
sziasztok,
vki meg tudná nekem mondani, hogy egy frissen kicsomagolt 16Gb-os iPad Mini 2-n (iOS 7, gondolom), mennyi szabadon felhasználható hely marad? köszi szépen
-
legiaap
félisten
Olyannal már találkoztatok, hogy a spotligth search-ben a most recently apps nem működik rendesen. Nálam betesz 3 appot, holott 6-ot is tudna mutatni. Már volt restart is de nem segített.

-
Noanme
csendes tag
Dehogynem. Nálam a összes ingyenes player ( vagy 10 - et kipróbáltam) lejátszotta a MKV-t. A probléma inkább a ac3 kodeket szokott lenni.
Nem azt mondom hogy nem játsza le ha rápakolom őket ipadre, hanem megosztásnál egyik sem látja az mkv-t
-
Auratech
őstag
-
vadászcsiga
félisten
-
SoldierL
senior tag
éééésss megint 0.000000000001 kb/s-mal tölt a domináns Apple áruháza... mikor gyorsan kéne valami ugyebár!
-
agabe
addikt
Mi van ezzel Ph-val? Eddig nem lehetett linkelni, most 9-en meg nem tudok szöveget kijelölni. Nem lehet megragadni a kijelölés szélen levő kis pöttyöt. Ha sikerul, egyik szóról a másikra ugrik.
Trackpad-kent lehet hasznalni az ipad-on a billentyuzetet. [link]
Megy a regi modszerrel is, de kis megszokas utan az uj modszerrel sokkal jobb. -
vadászcsiga
félisten
Mi van ezzel Ph-val? Eddig nem lehetett linkelni, most 9-en meg nem tudok szöveget kijelölni. Nem lehet megragadni a kijelölés szélen levő kis pöttyöt. Ha sikerul, egyik szóról a másikra ugrik.
Most meg megy
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Aki frissített nem érzi hogy Safariban sokkal finomabb lett a gorgetes? Ugy értem olyan a mozgás mint az űrhajós oktatófilmeken a tárgyaknak.
-
törölt tag
Az azert fura, mert ritkan nagyon apro lag meg air2-esen is elofordul, air-en meg eleg rendesen jelen volt, vissza is ment arra a 8.4.1 (mint az osszes 9-esre frissitett iphone-ra is).
Jelenlegi allapotaban I6S hardverere kb optimalizaltak a 9-est (ott sem akadasmentes, de szinte az) minden mas gynegebb vason meg nagyon latszik, hogy sok reszelnibalo van meg.(#8851) SoldierL:
Amig vissza lehet tenni 8.4.1-et addig ki tudod probalni, max egy kis ido ramegy, es sajat magad el tudod dontetni neked jo-e, ha meg nem akkor gyorsan felrakod a regit.Én kikapcsoltam a multitasking-ot, és talán ezért nem lassult, nem is laggol. Eleinte én is azért féltem felrakni a 9-est, mert attól tartottam, hogy a gördülékeny működés látja kárát. Nem volt nagy lassulás, csak néhány ablak animácó röccent meg egy kicsit. A multitasking letiltásával megjavult. Most OK.
-
vadászcsiga
félisten
Splitview az splitview, az nálunk nincs. En az oldalról behúzható slide overre gondoltam. Nem tudom mi a magyar neve.
Erről jut eszembe gépelés kozben sokszor becsúszik keretlenul is. Még nem idegesít
-
agabe
addikt
Tegnap este felraktam Air-re a 9.0.1-et, max megy vissza a 8.4 alapon de meglepően sima. Bill ujdonsagai jók, kép a képbent nem tudom használni fogom e valaha, multitasking is jó ötlet ha mégtöbb alkalmazás lenne benne. Felet sosem használtam. App vagy OS függő lesz vajon a bővíthetősége?
Multitasking-nal a split view-ra gondolsz? Az nem csak Air2-on mukszik ? Ugy tudtam eddig.
-
vadászcsiga
félisten
-
agabe
addikt
Az azert fura, mert ritkan nagyon apro lag meg air2-esen is elofordul, air-en meg eleg rendesen jelen volt, vissza is ment arra a 8.4.1 (mint az osszes 9-esre frissitett iphone-ra is).
Jelenlegi allapotaban I6S hardverere kb optimalizaltak a 9-est (ott sem akadasmentes, de szinte az) minden mas gynegebb vason meg nagyon latszik, hogy sok reszelnibalo van meg.(#8851) SoldierL:
Amig vissza lehet tenni 8.4.1-et addig ki tudod probalni, max egy kis ido ramegy, es sajat magad el tudod dontetni neked jo-e, ha meg nem akkor gyorsan felrakod a regit. -
törölt tag
-
SoldierL
senior tag
-
törölt tag
A 9.1 sima Air-en az alkalmazásváltó még mindig szaggat, vagy javult már?! Próbálgatta valaki?
-
webdeejay
aktív tag
-
SoldierL
senior tag
Mini 2 retinán milyen a 9.0.1?laggos még?
-
30z.Samu
titán
Én a 9-est raktam fel a Minire, aztán tegnap vissza a 8.4.1-et. Durva, hogy nem vettem észre ezt a sebesség különbséget eddig...a 8-as alatt gyorsabb a masina.
-
Ragnar95
félisten
-
atees
őstag
-
30z.Samu
titán
-
footy
addikt
sziasztok
ipad3-at erdemes frissiteni 6.1.3-rol IOS 8.4.1-re?
koszi
-
Alex91
félisten
Nekem NAS oszt meg SMB-n. Siman tolja a 720p-t es az AC+ hangot is WiFi-n. Az ingyenesekkel az AC3 a gond, mert VLC is jo lenne FTP-vel, csak a franya hang... (A Buzz playert nekem sikerult egyszer ingyenesen letoltenem, most nem tudom, hogy mennyi az ara.)
-
univerzita
addikt
-
StLui
veterán
Köszi mindenkinek, próbálkozom!
-
agabe
addikt
Mármint ingyenesek nem látják az mkv-kat ?
Én Plexet használok régóta (androidon, ios-en), nekem bevált. -
Noanme
csendes tag
Tényleg rosszul írtam Vidon server kell gépre
Nem kell vele semmit foglalkozni amúgy, kb 3 perc alatt feltelepíti, kijelölsz gépen egy mappát amiben a filmek vannak onnantól látod ipadről
Mkv videókat is viszi, ezeket valamiért egyetlen más player sem látja megosztásnál -
Kobor
aktív tag
-
StLui
veterán
-
Kobor
aktív tag
-
Rage47
nagyúr
-
atees
őstag
-
Rage47
nagyúr
-
bok92
addikt
Az iOS9 legjobb funkciója az a "vissza" opció. Elképesztő, hogy amilyen kis hülyeség, mégis az egyik leghasznosabb funkció (számomra legalábbis).

-
Alex91
félisten
-
StLui
veterán
Infuse megtalál mindent egyből, de persze a most aktuális sorozatot kapásból nem játssza le, hanem bedobja a "frissítsd 9,99-ért pro-ra" ablakot, egy régebbit lejátszik, szóval gondolom ebben épp olyan hang van ami csak a fizetősön fut
-
StLui
veterán
Nézegetem a honlapjukat, nem a vidon server kéne a gépre, vidon cloud-ot csak ios-re és androidra látok ott?
De jobban örülnék egy médiaserver nélküli megoldásnak. -
Noanme
csendes tag
Otthoni hálózatról szeretnék iPad air-en lejátszani max 720p-s sorozatokat, letöltöttem a PlayerXtreme-t, share menüpont alatt megjelenik a PC, és külön a PC-re telepített KODI, de ezek mint kiderült fizetős lehetőségek, letöltöttem a Remote Manager-t megadom a PC-m belépési nevét (win8.1, tehát az email címet és a gép jelszavát) meg is jelent egy USER mappa, és alatta néhány mappa, de a D meghajtó ami meg van osztva, nem látszik. Most fizetőset sem merek már megvenni mert lehet annyira hülye vagyok hozzá, hogy nem fogom tudni beállítani.
Leszeded vidon cloudot gépre, ipadre pedig vidon playert
Teljesen ingyenes az egész, összes formátumot, feliratokat is kezel
Infuse még egy nagyon jó app, csak az ingyenes verzió nem viszi ac3-t fizetős meg 10euro -
StLui
veterán
nem tudom, semmilyet nem használtam még, és mint írtam attól tartok megveszem valamelyik fizetőset és be sem tudom állítani, mert aminek menni kéne ingyenesen azt sem sikerült
-
Sanyaman
tag
Otthoni hálózatról szeretnék iPad air-en lejátszani max 720p-s sorozatokat, letöltöttem a PlayerXtreme-t, share menüpont alatt megjelenik a PC, és külön a PC-re telepített KODI, de ezek mint kiderült fizetős lehetőségek, letöltöttem a Remote Manager-t megadom a PC-m belépési nevét (win8.1, tehát az email címet és a gép jelszavát) meg is jelent egy USER mappa, és alatta néhány mappa, de a D meghajtó ami meg van osztva, nem látszik. Most fizetőset sem merek már megvenni mert lehet annyira hülye vagyok hozzá, hogy nem fogom tudni beállítani.
Plex nem jó? Szervert feltenni a gépre, egyszer megvenni az kliens alkalmazást, aztán ennyi. Nekem kiválóan bevált, bárhol tudok otthonról filmet nézni (persze célszerű wifi-n).
-
StLui
veterán
Ha van hely iPad -en akkor a Remote - ba bemásolod és nézhető.( Viszont gondolom azért akarod streemelni mert kevés a hely)
Legfőképp másolgatni nem szeretnék, az a cél, hogy ha a gyerek meg szeretne nézni egy sorozatrészt akkor ne engem túrjon ki a gép elől, és ne kelljen külön foglalkozni sem a másolgatással, menjen onnan ahova leszedtem
-
univerzita
addikt
-
StLui
veterán
Értem, sajnos ez nem segít mert C-n nincs helyem
-
univerzita
addikt
-
StLui
veterán
Nálam a Remote Media Manager jól működik.Nálam viszont a C-n van a megosztott mappa.( Tegyél be egy részt a sorozatból a User mappába hogy fog e menni)
Valószínű, mert a nevem alatti felhasználói mappákat látom is de azok üresek, nincs is hely a C-n mert egy kisméretű ssd csak
a te régebbi hozzászólásod alapján telepítettem
-
univerzita
addikt
Nálam a Remote Media Manager jól működik.Nálam viszont a C-n van a megosztott mappa.( Tegyél be egy részt a sorozatból a User mappába hogy fog e menni)
-
StLui
veterán
-
lorcsi
veterán
ez a pillanmatonkénti elég nagy szívás
nálam változó hogy hány kép esik egy pillanatba (24 és 20-30 között)
kijelöltem vagy 10 pillanat egységet
a végén képenként egyesével akarta lementeni
végül úgy oldottam meg hogy : kábellel gépre kötöd az eszközt, és leszeded a DCIM mappából. m0ski tanácsa szerint
most ellenőrzöm, hogy meg van e minden ami kell
találtam egy progit: Syncios
ennek segítségével, összedugtam a pc-t a i4s-el
és ki tudta jelölni az összes telón lévő fotót..és átpakolni a megfelelő mappába
felhőből közvetlenül nem ment semmi úton

-
univerzita
addikt
Hogyan egyesével? Egyet jelölsz majd ment,majd megint egyet?
Nálam is így megy.
-
atees
őstag
Hogyan egyesével? Egyet jelölsz majd ment,majd megint egyet?
Én icloud.com-ról csak úgy tudok menteni, hogy kijelölök max 10-t egyesével(mert 10 felett le hal nálam a dolog) utána mentés, de mindegyiknl egyesével rá kell böknöm az okéra 😱😱
Én a telefonon nem látok max 50 képet a 2000ezerből, mert ugye a felhőbe menti őket.
Rohadt idegesítő, hogy nem tudok egybe lementeni többet. -
lorcsi
veterán
ez a pillanmatonkénti elég nagy szívás
nálam változó hogy hány kép esik egy pillanatba (24 és 20-30 között)
kijelöltem vagy 10 pillanat egységet
a végén képenként egyesével akarta lementeni
végül úgy oldottam meg hogy : kábellel gépre kötöd az eszközt, és leszeded a DCIM mappából. m0ski tanácsa szerint
most ellenőrzöm, hogy meg van e minden ami kell
-
univerzita
addikt
-
Rage47
nagyúr
-
atees
őstag
Pillanatonként le tudod szedni. Viszont 1300 fotó esetén ez tényleg nyűgös lehet. Nekem már eljátszotta azt, hogy rányomtam a letöltésre, és a 10-ből mondjuk csak 8-at töltött le. Második nekifutásra leszedte az összeset.
Vagy még azt lehet, hogy kábellel gépre kötöd az eszközt, és leszeded a DCIM mappából.Hogyan lehet pillanatonkent?
Én pl egyesével tudom csak lementeni😡 -
lorcsi
veterán
Pillanatonként le tudod szedni. Viszont 1300 fotó esetén ez tényleg nyűgös lehet. Nekem már eljátszotta azt, hogy rányomtam a letöltésre, és a 10-ből mondjuk csak 8-at töltött le. Második nekifutásra leszedte az összeset.
Vagy még azt lehet, hogy kábellel gépre kötöd az eszközt, és leszeded a DCIM mappából.megpróbálom ezt is, köszi
nem semmi, hogy erre még nem találtak ki valami stabil módszert

-
m0ski
aktív tag
Vagy még azt lehet, hogy kábellel gépre kötöd az eszközt, és leszeded a DCIM mappából. -
lorcsi
veterán
-
TheMarci
addikt
-
lorcsi
veterán
ok, de hogy tudom az iclude.com-ról letölteni?
az idő nem számít
de nem találok hozzá semmi jó leírást

-
m0ski
aktív tag
Szia!
Le tudod tölteni az icloud.com-on keresztül is. Igaz, hogy így valószínűleg tovább tart, viszont megmaradnak az eredeti fájlnevek és az EXIF is. Win iCloud kliens esetén random fájlnevekkel fogja letölteni, az EXIF megőrzésében nem vagyok biztos.
-
lorcsi
veterán
betelt az icoud fotós könyvtáram
le szeretném tölteni a fotóimat a pc-re
win icloud progi telepítve..csomó leírás van iylen olyan letöltéshez, de egyik sem azt írja le, hogy hogyan tölthetem le a cloudból a képeim

hogyan lehet ?
help!! -
törölt tag
Feltettem ezt a 9.0.1-et, ha már megjelent. Meglepődve olvastam, hogy vannak, akiknek sok problémát okozott a 9-es, nálam, mini2-n minden simán megy, úgy, mint azelőtt, miközben más felhasználók, akiknek ugyanilyen mini 2-esük van, alig tudják használni. Tehát nem hardver miatt vannak a problémák. Nem igazán lehet ennek a magyarázatát megtudni.
-
agabe
addikt
Az a fura, hogy nalam air2-on teljesen jo, es nem hiszen, hogy a hardver miatt.
Lehet esetleg, hogy amint a telefonoknal itt is egyik keszulek jol mukodik masik ugyanolyan nem.
Meg az is lehet, hogy megis hardver, mert I6S es 6S Plus -ra gyurtak, es 2 giga rammal, meg erosebb procival a mostani allapot is jo azokon, es majd most fogjak optimalizalni, hogy a korabbi hardvereken is jol fusson. -
törölt tag
Túl sok mindent nem csinált ez az up, legalábbis a lag és szaggatás jelen van még, szóval az majd csak a 9.1-ben valószínűsíthető. 😕
Új hozzászólás Aktív témák
-
8900 - 8801
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- iPad 11 A16 256GB Wifi Kék Használt/1 hónap gar./Akku 96%/p4887
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 Tablet (6GB RAM/ 128 GB)
- Apple iPad Mini Wi-Fi 64GB Starlight 95% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kézre esik, a sima iPad nekem már túl nagy, ha akkora kijelzőt akarnék, vennék egy laptopot, vagy egy Macbook-ot, de az meg már rohadt drága.

Azt hittem most szeptemberben jön,de csak a pro jött.A mini túl kicsi a pro meg már túl nagy!

De remélem még jobb lesz,ha már nem egyszerre jönnek ki!