Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Mondjuk ez messze nem hivatalos infó... Majd megjelenés után úgy is rögtön szétszedi az iFixit és kiderül biztosra a RAM mérete, nem értem, addig minek rugózni ezen...
-
CharlieDrop
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
értettem, hogy proról van szó

-
AS
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Igen prorol irtam.
És normal 6s ben is 2 lesz ha jol látom) -
univerzita
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A Pro -ba lesz állítólag 4GB.http://9to5mac.com/2015/09/10/ipad-pro-4gb-ram/
-
AS
félisten
Jó hir 4 g-t ram lesz benne !
-
CharlieDrop
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
közben ja, elolvastam, lehet a nagy hype miatt az iPhone maradt meg

-
univerzita
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ha a tollat fogod használni rajta akkor annál fogja érzékelni a nyomás,dölést.De ez nem a 3D Touch.
-
Ragnar95
félisten
Nem, csak a 6S kap 3D Touchot. Az iPad Pro csak redesigned multitoucht kap. iPad Pro specs.
-
Nite
őstag
4 mini kap 3d touch-ot?

-
atees
őstag
Nem látom sehol hogy a pencil csak a proval működik? Jó lenne ha másik ipad is tudná használni.
Szerintem lesz ipad air 3 még ebben az évben, ha azt nézzük, hogy mindent frissítenek évente, a legjobb ipad maradna ki??😱 kétlem -
Auratech
őstag
Kábé én is így gondoltam.
A pro is megkapja az új telefonok keményebb üvegét?
A toll mellett igazán nem lenne nagy bonyodalom egy egér sem... jb. nélkül... -
Ragnar95
félisten
válasz
Auratech
üzenetére
-Keynote-on sosem hangzik el RAM méret, majd az első benchmarkok érkezésekor vagy az első szétszedéskor kiderül.
-CPU-ról szintén a fent említett események egyikének beteljesülésekor lesz infó.
-Igen, elvben mindent megkap az Air 2 az iOS9 új funkció közül, természetesen a 3D Touch-al bejövők kivételével.
-Egyértelmű volt,h iPhone vonalon nem lesz külsőre változás, aki kicsit is követi az Apple világát, az ezt már rég tudta, hiszen az S szériánál sosincs külső változás. -
Auratech
őstag
Mekkora memóriát kap a pro? 2Gb? Ezt még nem hallottam megerősíteni.
Véleményem:
- Kisebb kávákat fabrikáltam volna, hogy elegánsabb legyen. Az Air2 képernyő/káva arányait javítani kellett volna, nem csak felnagyítani. Alul a home gomb vastagságát kellett volna elhelyezni és felül is. Jó centivel nagyobb most a pro, mint a szükséges.
- Négy hangszóró: diszkózni kevés, hallgatni sok. 4 mikrofon is van?
- Teljesítmény cpu oldalon van előrelépés, hány mag, mennyi Ghz? szerintem 4 és kábé 1,8, vagy 3x 2.2Ghz.
- Gpu-a megnövekedett képméretet leköveti és cseppet rátesz. Szóval nem lassabb az Air 2-nél. Ez jó.
- Toll. Személy szerint favorit. A Wacoom 77$-os tolla mellett ez érzékenyebb és dőlésszöget is érzékel.
Ez bőven profi. Aki használja, tudja, milyen príma. Ennyi az ára, megéri, kész. Többieknek érdektelen.
A lag azért lényeges. A bemutatón általában lassan dolgoztak vele... Legyen villám...
-IOS9 - Air2-vel jó vagyok rá teljesen, ugye?
Mini4- jó, hogy kisebb és egy 4G-s verzióban el tudnám képzelni a bicajomra téve de annyit nem ér.
Az Air-2 teljesítményét nem használja ki az átlag mini retina használó. Elég a mini3 is bőven..
Telefonok: Szarok. Nagy a káva. kicsi az akku. feleslegesen sok a cpu-gpu erő- csak fogyasztja az áramot.
Vártam volna egy káva nélküli csupakép iPhone-t, ehelyett jött arany-rózsaszín keret rettenet... -
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Valóban magasabb ppi-vel rendelkezik a Mini, de megfelelő távolságból nézve nem igazán észrevehető a különbség, cserébe felhasználói élményben sokkal többet nyújt a nagyobb kijelző.
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Persze, hogy ad, sokkal jobb tartalomfogyasztásra, sőt, igazából mindent nagyobb élmény nagyobb kijelzőn végezni. A Mini mellett az ár és a jobb hordozhatóság szól, de hacsak nincs kabátzsebed, amibe befér és cipelnéd, akkor a hordozhatóság is elveszik.
Érdekes, akkor miért mondták,h megkapja az Air 2 hardverét, ha nem is teljesen
-
baloghbalint
tag
Amennyire vartam az ipad prot annyira elment a kedvem amikor meglattam ugynez ki marad az air2 meg joideig
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem hiszem,h jönne új modell, mivel ma bemutatták az új Minit és Prot is, nem lenne sok értelme,h későbbre hagyják a 9,7"-os iPad bemutatását, ha jönne új modell.
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Csak a kijelző mérete a különbség, így az az egyetlen kérdés,h mire és hol akarod használni és ebből fakadóan melyik képernyőméret kell inkább.
-
Ragnar95
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Gyorsan megemlítették csak, elvben 1:1-ben az Air 2 hardverét kapja meg.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Úgy tűnik, az Air 2 nem kap utódot egyelőre.
-
AS
félisten
13 col az nagyon jó szerintem, 2732 x 2048
Felbontás is jó.
Ár meg várható volt.

-
univerzita
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nekem nagyon. Holnap feladok még 3 szelvény lottót.

-
CharlieDrop
veterán
hogy tetszik az iPad Pro és az Apple Pencil?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A WWDC tök más, az a nyári fejlesztői konferencia, ez meg az őszi keynote.
A linkkel meg megelőztek. -
dmad
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
http://www.apple.com/apple-events/september-2015/
És bemutatták az iPad Pro-t....
-
Szabikaa20
őstag
Hol kell nézni élőben a bemutatót? A WWDC-t már letöltöttem,de azon belül hol?
-
lorcsi
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
nem ezt keresem
elég kár, hogy egy készülék egy felhasználó
-
lorcsi
veterán
azt meg lehet oldani az air-ben hogy 2 felhasználó váltsa egymást?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
baloghbalint
üzenetére
Tessék, itt a link
-
baloghbalint
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ha talaltal olyat mint a videon akkor linkeld mert nagyon megkivantam
-
Themes
aktív tag
Felesleges a fólia tényleg hacsak nem dobálód még nem viszed magaddal mindenhova 😀
-
atees
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
ugye, tök véletlenül találtam rá

ez kicsit hasonlít és legalább kapni itthon

-
Szabikaa20
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hát ez nagyon fasza!
Nekem is jó lenne egy ilyen! -
CharlieDrop
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi

De ezekből egyik sem olyan

Oké, BT-s, meg támasztós, de ez a 180°-ig kihajtható, becsukható baromira bejön
Mintha egy notid lenne -
univerzita
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
http://www.theverge.com/2015/5/21/8632007/best-bluetooth-keyboard-for-ipad-microsoft-logitech-belkin
-
Auratech
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nagyon jó!
-
CharlieDrop
veterán
válasz
baloghbalint
üzenetére
nekem is, eddig 169 dolcsiért találtam a weboldalukon, hátha van olcsóbb

-
baloghbalint
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem de nekem megjott hozza a kedvem nagyon

-
CharlieDrop
veterán
Ilyen, vagy ehhez hasonló billentyűzetet használ valaki?
-
CharlieDrop
veterán
Azt hiszem tényleg kell egy iPad, ma muszáj voltam az 5S-en iMovie-val videót vágni

-
3RROR
aktív tag
Sziasztok! Annyi kérdésem lenne hogy az iPad Air és Air2 között mi a különbség az előlapon? Fóliát szeretnék venni Air-re de csak Air2 van ott ahol venném. Van bármiféle különbség?
-
Szabikaa20
őstag
Mikor megvettem (több mint 1,5éve) vettem egy kínai smart case-t mégcsak hajszálkarc sincs rajta!Pedig 2x leesett úgy hogy parkettán a kijelzőn csúszott!Otthon használom,de néha elviszem magammal kirándulni barátnőhöz stb...Szerintem totál felesleg a fólia és az üveg is!
-
lacy86
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Kerdes lett volna

-
lacy86
addikt
Foliat erdemes venni , vagy inkabb egy torlokendo legyen nalam mindig!

-
Ragnar95
félisten
válasz
lockdown90
üzenetére
A bőr szerintem nem lazul, nekem nem bőr volt, az azért 3 év alatt lazult, bár a sarkainál elég kemény, így csak a hátlap része mozgott kicsit, de maga az iPad nem mozgott benne 3 év után sem. Az idő múlásával annyi látszott csak meg rajta,h eléggé elkoszolódott kívül és belül is az előlapja, illetve a sarkainál elkopott/elszakadt egy kicsit.
-
Ragnar95
félisten
válasz
lockdown90
üzenetére
Smart Coverre gondolsz, nem?
Én most rendelek majd hátlaptokot is mellé, nem akarom, h az megkarcolódjon, ha lerakom, emiatt hiányzik egyedül a Smart Case. Abból természetesen nem tud kiesni, hiszen egy zárt tok, az előlapja mágnesesen zárul a gépre.
A Smart Cover is teljesen jól zár a mágnes miatt. -
Auratech
őstag
válasz
SidCorky
üzenetére
Képszerkesztésre több jó app van. A Photogene príma raw szerkesztő, konvertáló Photogene4
A Photoshop express megnyitja a raw képeket de nem azonos a funkcionalitása.
Kiváló képszerkesztő az Instaflash Pro. Fény-, színkezelésben szinte lightroom szintű a repertoár.
shadows, highlights, light eq, exp, fill light, soft light, contr, tone eq, white bal, sat, vibr, color eq,... geometry, crop..
Aztán még remek a Pixelmator is psd kezeléssel, rétegekkel...
Wifis kamerával kiválóan együttműködik az iPad. nekem D3200-zal (adapterrel) Élőképes távvezérlés is lehetséges. Szóval rendben van a képszerkesztés. A képe gond nélkül használható arcszín tónus ellenőrzéshez.. 99%-ban színhelyes olyan 70% fényerőnél...Van olyan alternatív böngésző, ami képes Explorer 11 módban simán desktop szerűen dolgozni.
A Perfect Web. Gondolom facebook Messenger..
Az elrejtés trükközve megoldható újraindításig. elrejtés
Ami van, az a korlátozások rendje. Tehát engedélyezed a korlátozásokat és a beállításaiban összekattintgatod, hogy mit tiltasz le.
Például aktiválod a korlátozást, miután jelkódot rendelsz hozzá. Aztán a korlátozásoknál beállítva kikapcsolod amit nem kívánsz elérhetővé tenni. kiveszed a zöldet.
pld kicsiknek adva letilthatod a safarit, vásárlást, törlést, telepítést, kamerát...Jobb lenne ha például egyfajta parental kontroll, ahol a gyerek ujjnyomával belépve olyan környezet fogadná, amit beállítunk. Például az 5 lehetséges ujjnyom akár ötféle felhasználói felületet hozna elő.
Mint a virtuális desktopok.. -
lockdown90
senior tag
@Ragnar95 Mennyire ajanlott a Smart Case, jol tartja a gepet? Nem esik ki belole ha belerakom a taskaba?
-
Ragnar95
félisten
válasz
SidCorky
üzenetére
Annyi csupán,h körülményesebb a szoftverfrissítés, mivel az OTA és az iTunes update is kiesik, csak a restore játszik. Ha okosan csinálja az ember, akkor nem okoz sem instabilitást, sem lassulást a JB.
Gond nélkül visszaállítható bármikor iTunes restore-al a gyári állapot és utána senki meg nem mondja,h JB-elve volt az adott készülék. -
SidCorky
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Szeretem a Messengert, nincs vele bajom, csak a buborék hiányzik majd
Ragnar95: A jb-nek van bármi hátránya, amíg nem teszek fel minden 2. felesleges tweaket? Megoldható a visszacsinálása?
-
Keresek egy app-et, ami ingyenes vagy max 1-2 euró, jól testreszabható, és minél több szöveges formátumot jól meg tud nyitni (doc, pdf és djvu legyen benne).
-
SidCorky
őstag
Van lehetőség iPaden RAW képek szerkesztésére és konvertálására jpegbe?
Fotószerkesztéshez keresek cumót, és az iPad a legesélyesebb, a többi tabletnek nem tetszik a kijelző minősége. De kicsit félek az almától, nem ismerem az alkalmazásokat.+2 kérdés: 1. Messengernél megoldható valahogy, hogy az appba átlépés nélkül tudjak válaszolni egy üzenetre? Ha jól tudom, chat head nincs mint droidon, és valami ilyesmi hiányozna.
2. iOS 9-ben melyik alkalmazások mehetnek Slideoverben és Split screenben? Csak a gyári? Vagy pl Messenger, Youtube, Telegram, Chrome is?
Szerk: mégvalami...megoldható az, hogy el tudjam rejteni az alkalmazásokat a menüből, törlés nélkül? Illetve le lehet valahogy zárni alkalmazásokat, hogy csak jelszóval/ujjlenyomattal lehessen megnyitni?
-
törölt tag
Köszi a linket, de ua arulja mint amit vettem, sejtésem szerint annak is gyenge lenne a magnese, úgylátszik smart covert nem érdemes e-bay-ről venni, mert az az egy silány minőség, legalábbis a mágneses része.

-
joey04
titán
Köszönöma válaszokat

-
danilla
őstag
válasz
üzenetére
bessky_star tőle vásároltam
-
törölt tag
Belinkeled nekem? Mármint hogy honnan vetted, melyiktől.
-
törölt tag
Na hát rendeltem e-bay-en egy jobb helyről smart covert, de nagyon gáz..olyan mintha nem is Air-re való lenne, oldalt a kis támaszték is lóg rajta, a lezáró/feloldó mágnes iszonyat gyenge, az oldalához kapcsolódó mágnes is iszonyat gyenge, kitámasztani se merem vele, mert félek hogy leesik a vas, aztán csak hülyét kapok. Most írtam az eladónak hogy ilyenkor mivan, mert egy hulladék amit küldött. De össze vissza is csúszkál rajta, mintha nagyobb lenne rá, szerintem ez iPad 4-re lenne valo -.-'.

https://goo.gl/photos/M22GXqC1a3Uv3KkM6
https://goo.gl/photos/PabQf5jmHS2VTktV9
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt hittem karácsonyra meglephetem magam az új iPaddal...Talán jövő tavasszal akkor...