- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Eléggé "csehszlovák" megoldás lett ez az USB töltés, tekintve, hogy az olcsóbb, pl. Baseus tollaknál is van vezeték nélküli lehetőség. Az mondjuk teljesen szubjektív, hogy kinek bosszantó mondjuk hetente-kéthetente levenni az iPadről és feltölteni.
Viszonylag ritkán használom, ennek ellenére kb. másfél-két hét alatt le tud merülni. -
zaskar
senior tag
Szerintem a Pro gyengébb üzemideje nem szorul magyarázatra. Az Air 3-ban az adatok szerint alapból párszáz mAh-val nagyobb akku van. A Pro-ban a 120 Hz-es kijelzőnek, az M2-es processzornak valószínűleg jóval nagyobb az energiaigénye. Én is hasonlót éreztem, amikor 2017-ben Air 2-ről váltottam az akkori Pro-ra, ott is szembetűnő volt az üzemidő csökkenés, de hamar túltettem magam rajta. Most nekem is M2-es Pro van, az 500 ciklusos régi Pro-m után ennek szuper az üzemideje
-
Ragnar95
félisten
Lehet, hogy oxidálódott valamennyire. Ha az ezen cikkben is említett fekete hatásra gondolsz tudom,hogy sárgulást írtál, de olyanra még nem láttam példát, csak az említett fekete korrózióra, azt megpróbálhatod letisztítani. Amíg tölt a kábel, nem hiszem, hogy cserélnék.
-
30z.Samu
titán
-
Köszönöm, úgy tényleg működik.
De asszem hagyom a fenébe ezt a multitaskot, nekem fontosabb a kénylemes előrelapozás.Crystalt is megtaláltam (fizetős). Egyelőre maradok a Weblocknál.
@local1: nem rossz, kicsit darabos itt-ott még (Air2), majd fimonítanak rajta, 8 is jó volt.
-
-
-
-
-
silmatauki
őstag
"a case persze jobb lenne, de az még nem is kapható errefelé. Na meg az ára is szép, de ebayes ócó case sem lenne a legjobb megoldás."
1, Apple store-ban online már kapható a Smart Case. (Persze szerintem az árát nem éri meg.)
2, az eBay-en egész jó Air2 tokok vannak – pár nappal ezelőtt írtam a saját rendelésemről.
-
malphitee
senior tag
Mar ne is haragudj de ki az M.O-n aki edigitalban vasarol AKARMiT is nem hogy draga elektronikus eszkozoket, mikor az arak az egben vannak es pont egy ipad nal mind1 hol veszi az ember mert barmelyik apple boltba kicserelik es javitjak. De akinek a penz nem szamit, vasarolhat bugyuta modjara persze
Az is bozonyitja hogy 98K most a mini2 16gb edigitalban, hetfon meg megrendeltem a legolcsobb helyrol 86500ft ert.. Ingyen hazhozszallitassal.
-
p87
senior tag
Eléggé érezhető alacsony hangerőn is, nem tudom, hogy hardveres hiba-e, de még nem olvastam olyat, hogy valakinek ne rezonált volna, szóval szerintem mindegyik ilyen.
Nem tudom, lesz-e erről valami közleménye az Apple-nek, vagy egyáltalán foglalkoznak-e ezzel és próbálják javítani hardveresen, de lehet szoftveresen is lehet rajta javítani ha megtudják oldani, hogy levágják a hangszóróra jutó mély hangokat.
Ha jól emlékszem 52-53GB a felhasználható hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Crypto Trade
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest