Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sanyaman
tag
Helló!
Múltkor írtam hogy elszállt a mobilnet az air 2-ben. Kicserélték gariban, az új működött 2 hétig és most ez is beadta a kulcsot. SIM teljesen jó másik készülékben. Va vmi otletetek azon kívül hogy vigyem vissza ezt is? Külföldi fórumon olvastam hogy más is járt így az ios 9-el, igaz iPhone on. Visszaállítás nem segített.
-
Sanyaman
tag
Sziasztok!
Van ajánlott szerviz érvényes garival rendelkező iPadhez? Tegnap reggelre eldobta a hálót, se visszaállítás, se sim ki-be nem segített a sim telefonban simán felcsatlakozik. Ha használtan vettem volna, csúnya gondolatok járnának a fejemben, de boltból vettem bontatlan csomagolásban. Valaki járt már így? Ilyenkor csere van vagy mi?

szerk: mobilnet nincs, wifi működik
-
Sanyaman
tag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Ha mar lejárt a garancia és nem vol rá bővítés (AppleCare ) akkor szerintem csak telefonos Support lehet. De hátha jár erre valaki aki jobban benne van ebben.
-
Sanyaman
tag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Van rá amúgy meg garancia? Szerintem fizetős supportot ajánlanak : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Úgyhogy nyugodtan megveheted, jó lesz rá.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)