Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Az milyen már hogy tegnap a droidos telefonomat kell segítségül hívni mert air-en nem tudok kimásolni egy tracking számot sem ebay appbol ami nem meglepő, de safaribol sem. Azt hittem kettetorom

-
30z.Samu
titán
Hú! Én Apple gépen ki se próbáltam még.
Pedig jó lenne tudni mi a helyzet ezen a téren. Mostanában elkezdtem az iPad-en játszani, PvZ 2-t, azt anno elkezdtem az Androidoson is, de megkotlott és oda lett a mentés. Én hülye nem tároltattam sehol...aztán most elkezdtem újra, de mintha az Apple verzióban több minden lenne. Vagy csak azért tűnik így, mert régebben játszottam vele. Mármint a kisebb játékokra értem, mert azt tudom, hogy a világok/pályák ugyanúgy felkerülnek az Androidosra is. Meg Dead Effect-ezni szoktam, az viszont mintha szebb lenne iOS-en. 
-
törölt tag
válasz
univerzita
üzenetére
Számíthatunk nagy változásokra, vagy csak apróságokra?
-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Ez aztán a pontos válasz, valahol írták még az órát is? Szerintem érdemes.
-
Luser2000
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
A 8.4 bétára (utolsóra) érdemes feltenni a véglegest?
-
SoldierL
senior tag
Holnap jön a 8.4?
-
lorcsi
veterán
Xeroplant használja valaki ?
-
Ragnar95
félisten
válasz
SoldierL
üzenetére
A GameCenter még mindig nem tárol semmilyen mentést, csak rangsorokat és achievementeket.
Játékállást iCloudban/gépen tudsz tárolni. Ha a gépet újrarakod, akkor ígyis-úgyis le kell menteni az iTunes libraryt, amellé nem nagy cucc a biztonsági mentést is lementeni, de az jóval egyszerűbb, ha újrarakás után csinálsz egy új biztonsági mentést, hiszen azalatt a ~1 óra alatt, míg újrarakod a gépet, nem valószínű,h szükséged lenne a mentésre. -
Bagan
aktív tag
Sziasztok! mondanatok nekem olyan multiplayer jatekot ami mar az elejetol elvezetes es szorakoztato?
. Gondolok itt a fejlodesi rangokra
.
koszi!
-
SoldierL
senior tag
Meg nem értem az apple biztonsági mentés mechanizmusát sem. Az egyik applikáció biztonsági mentése, regisztráció óta megvan stabilan. Egy másiké meg csak úgy eltünt. Bocsi, hogy nem az ios alkalmazás-topicba írom ezt, de a játékok mentését elég érdekesen kezeli a game center. Nem csináltam anno felhő mentést mégis az egyiké megvan, a másiké pedig eltünt. Hogy van ez? Mikor a gépre rákötöm, írja, hogy biztonsági mentés. Azt a pc-re menti? Ha újra rakom a gépet az elvész? Ezek szerint az a legjobb, legbiztonságosabb ha a tableten mentek a felhőbe és kész?
-
30z.Samu
titán
Ciki, ha azt írom, hogy az én PC-m em látta még egyik Apple eszközömet sem?
Nem tartottam szűkségesnek. -
Ragnar95
félisten
válasz
SoldierL
üzenetére
Az, hogy feljogosítás nélkül ha szinkronizálsz a géppel, akkor letörlődnek a csak iPaden meglévő dolgok, mivel az iTunes és iPad tartalma mindig szinkronban van, ergo ha nem tudja átrakni a dolgokat az iPadről, onnan is törli.
Mondjuk ha elolvastad volna, amit az iTunes kiír, akkor erre te magad is rájöhettél volna, mivel feketén-feherén leírja, hogy töröl mindent, ha nem jogosítod fel a gépet
-
SoldierL
senior tag
Összekötöttem a géppel az ipad-et, megkérdezte megint, hogy feljogosítom e a gépet az eszköz használatára. Mint korábban is írtam, nem értem miért kérdezte meg megint, mindig feljogosítom. Nyomtam egy olyat, hogy "ne kérdezze többször" úgy is csak a filmeket másolom. Erre mikor kihúzom a kábelt, minden letörlődött, csak egy pár ikon volt a helyén.. Újraindítom ugyanaz. Mi történhetett? Kezd tele lenni a hócipőm az apple baromságaival.
-
NGA
addikt
Kis segítség kellene.
Van egy Ipad Air wifi only tabletem. Feltelepítettem a skype-ot. Amikor hívnak, akkor a wp-s telefonom, a laptopom, a tv-m is jelzi, hogy hívnak, csak az ipad nem.
Mit kell csinálni, hogy jó legyen? -
Luser2000
addikt
Esetleg ITT érdeklődj.
Talán valaki használt mostanában olasz SIM kártyát és tudja, hogy kell-e kézzel állítgatni valamit. -
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem csak állítólag. Az előző iPad-em (iPad4) telekomos, lte-s volt, független. Osztrák SIM-mel próbáltam, ment hibátlanul.
-
kulerr
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére

Semmi gond. Remélem valaki tud majd segíteni azért
. -
kulerr
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Elhiszem neked.
Tényleg nem tudom. A kérdés akkor is kérdés marad, hogy az olasz simmel ugyanúgy megy a net, vagy kell valamit állítani.. -
kulerr
őstag
Sziasztok.
Egy független ipad-be külföldi sim kártyát minden további nélkül berakhatom? Trükközés, állítgatás nélkül mennie kell a netnek kinn?
Olaszországba utazunk és külföldi sim kerül bele, hogy legyen internet arr az időszakra és egy ismerősőm valami olyat mondott, hogy valamit át kell állítani be kell írni...Köszönöm a válaszokat

-
SoldierL
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm, erre nem is gondoltam

-
SoldierL
senior tag
Safariban hol lehet beállítani a jelszó mentést?
-
SoldierL
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én meg annyit tapasztalok, hogy 8.3 alatt a kedvenc multi-s játékom úgy szaggat, mint nagyanyám nokedlit.
8.2-őn gyönyörűen futott. Korábban is amikor kiadták a 8.3-at ugyanezt tapasztaltam, de akkor még vissza tudtam downgradelni a 8.2-őt. Múlt héten meg hülye másnapos fejjel rányomtam a frissítésre

Véleményem szerint egy igazán hardver igényes játék futtatásakor, amikor tényleg izzad a vas, derűl ki, hogy mennyire optimalizált a rendszer. -
-
SoldierL
senior tag
Ti is várjátok már a 8.4 frissítést?
-
csipszikutya
senior tag
Kis segítséget kérnék!
Tegnap mielőtt felraktam volna az ios 9-et, csináltam még egy bizt. mentést a biztonság kedvéért, mindenről.
Most, hogy vissza került a 8.3, az appokat nem rakta vissza csak a képeket és zenéket.
Itunesban meg tudom nézni valahol, hogy mik voltak rajta? (játékok öcsém miatt, főzős program anyukám) amiket én nem használok, de a család igen.Köszi!
30z.Samu: Nagyon tetszett a "félig-meddig" osztott képernyő és az, hogy a billentyűzeten tudtam kijelölni és ezek, de nagyon döcögött még a rendszer... Remélem lesz olyan gyors mit a 8 az Air 1-en
-
30z.Samu
titán
válasz
runner 125
üzenetére
Megtörtént, csak furcsálltam, hogy nincs.
-
30z.Samu
titán
Csak én vagyok az amatőr és nem találom, vagy gyárilag tényleg nincs számológép az Ipad-en?

-
30z.Samu
titán
válasz
csipszikutya
üzenetére
Én is csak a véglegest fogom feltenni, ha jók a tapasztalatok.

-
csipszikutya
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Tudom, hogy béta és még van 3-4 hónap a véglegesig, de az air 1 igen lassucska ios 9 alatt.
most rakom vissza a 8.3-atMultitasking döcögös, safari is brutál lassu, a billentyük késnek kb fél másodpercet. home gomb megnyomása után kb 1 mp-t kell várni, hogy vissza ugorjak a kezdöre.
Remélem sokat dolgoznak még vele -
SoldierL
senior tag
Ti melyik böngészőt használjátok? Én eddig az opera minit használtam de el kezdett fagyogatni

-
SoldierL
senior tag
Nem értem ezt az itunes-t. Mikor feldugom a tabot, mindig kiirja, hogy ez a számítógép nincs feljogosítva. Ezt minden feldugásnál kiirja és én minden feldugásnál feljogosítom. Aztán vagy működik vagy nem. Van amikor kiir valami hibát pontosan nem tudom a szöveget. Az ipaden meg nem teszi fel a kérdést, hogy "megbízható?" Lehet ez a baja? Mit csinálok rosszúl?
-
Ragnar95
félisten
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nagy ritkán előfordul, iOS7 esetén volt ez, mert iOS6-on nem működött a FaceTime egy idő után iPad Minin, így akinek ez fontos volt, kénytelen volt frissíteni.
De alap esetben azon túl,h ott figyel a badge a beállítások ikonján jelezvén, h frissítés érkezett nem erőltetik a frissítést. Illetve annyi még, hogy ugye bizonyos appok már iOS9-et fognak kérni, mert olyan API-t használnak, ami csak iOS9-től van jelen az iOS-ben. -
30z.Samu
titán
Sziasztok! Sikerült szert tennem egy iPad Mini-re.
Nem mai ketyere, de gondoltam ismerkedésre jó lesz, végül is a mindennapi használatra tökéletes, bár ez is relatív persze. Egy hete van nálam, nekem eddig nagyon bejön, igaz, néha belassul, figyelni kell, hogy mennyi alkalmazás van nyitva. Tegnap tesztelésképp rászabadítottam 1-2 játékot. pl Dead Effect. A régi Androidos tabletemen Xtreme grafikán be-beakadt, pedig újabb gép volt, mint a Mini. Ezen pedig nagyon jól megy és gyorsabb is. Eddig óckodtam az Apple gépektől, de ezt nagyon megszerettem.
Lehet, hogy később váltok egy erősebbre. -
Luser2000
addikt
Sziasztok !
iPad Minihez tudnátok bevált autós tartót ajánlani?
Valahol a váltó környékén gondolnám elhelyezni, ott jól támaszkodhat.Köszi,
Balázs -
Werkly
őstag
Hogyan állítható be/vissza, hogy a címsorra kattintva jelenjen meg a 3 keresésszolgáltató? Most csak egy üres fehér kocka van! Kösz!
-
csipszikutya
senior tag
Felraktam az air 1-re az ios 9 bétáját.
Hát mit mondjak... Tetszeni tetszik nagyon, föleg az új billentyűzet tetszik nagyon. Végre vannak kis betük, relative jól müködik a kijelölés funkciója is. Ez tetszik nagyon.
Brutál jó az oldalról kihúzható másik ablak, de akkor fog tetszeni a legjobban, ha majd nem csak apple programok lesznek benne.
Az új multitasking szerintem rossz, legalábbis a régi jobban tetszett. De lehet azért, mert még nincs rendesen optimalizálva, mert szaggat rendesen még...
Néha nem jön elő a billentyűzet mikor kellene neki.Egyenlőre jó. Merülésröl még nem tudok mit mondani.
Nekem tetszik, pláne ha a sebesség is olyan lesz mint 8 alatt
szerk.: nagyon nem jól müködik a kijelölés... mindig szét akarja húzni a billentyűzetet
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Jelenleg az Av playert használom filmnézésre. Olyan videó lejátszót keresek amibe szépen fel tudnám másolni a családi videókat. Az Av playerbe azért nem akarom mert azt csak filmezésre használom. Tudnátok jó és ingyenes (igényesen kinéző és kezelhető) videó lejátszót erre a célra? A gyári annyira puritán, nem tetszik.
-
Tressy
senior tag
Tudja valaki hogy mostanában a bontatlan ipad mini-k milyen ios verzióval jönnek ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig jó lenne tudni mi a helyzet ezen a téren. Mostanában elkezdtem az iPad-en játszani, PvZ 2-t, azt anno elkezdtem az Androidoson is, de megkotlott és oda lett a mentés. Én hülye nem tároltattam sehol...aztán most elkezdtem újra, de mintha az Apple verzióban több minden lenne. Vagy csak azért tűnik így, mert régebben játszottam vele. Mármint a kisebb játékokra értem, mert azt tudom, hogy a világok/pályák ugyanúgy felkerülnek az Androidosra is. Meg Dead Effect-ezni szoktam, az viszont mintha szebb lenne iOS-en. 
Nem tartottam szűkségesnek.

.