- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
SoldierL #15573 üzenetére
1.: Te már butításról beszélsz, nem lassításról.
2.: senki nem mondta, hogy nem lesz lassabb, itt azon ment a vita, hogy direkt lassítja-e az Apple a régi gépeket.
3.: külön topik nincs, de tapasztalatok mindig vannak, igaz ennek én sok értelmét nem látom, mert teljesen eltérő vélemények jönnek az említett eltérő ingerküszöb és a "bebeszélés" miatt ("úgy érzem jobb lett az akksi" - mindezt 5 perccel az update után...)
4.: Van yt videó ahol nem kell szubjektív módon megfogalmazott válaszok alapján megállapítani, hogy ez nekünk még belefér-e.
5.: ahogy írták, viszonylag sok ideig aláírja az Apple a régebbi szoftververziót, tessék hamar feltenni és tesztelni.
-
Noxy
veterán
válasz
SoldierL #15554 üzenetére
Sokan nem maradnak le, mert ami fent van az bőven elég. Nem kell már a legújabb játék + App-k Minek?
Ellenben a FT-l amit addig kapcsolat tartásra használt a külföldön élő cs.tagjaival. + e-mail. Nem kell több. Erre még ma is bőven jó lenne a 4S az iOs 6-l a szülőknél, nagyszülőknél, stb.. -
Noxy
veterán
válasz
SoldierL #15335 üzenetére
Ezt olvastam, de ez gyakorlatilag sima mezei felhasz..nak használhatatlan, + melyik eszközöket lehet?
egy részletes leírást is, amellyel a vállalkozó kedvűek (technikailag) jailbreakelhetik iOS 10.1.1-et (build 14B100) futtató iPod Touch 6G vagy iPad mini 2 készülékeiket.
telepítéséhez szükségesek iOS-fejlesztői ismeretek, és nem töli a készülékre a Cydiát.
Ha meg is csinálod az iPad mini 2-n, a Cydia nélkül mit kezdesz vele?
Yalu semi-tethered jailbreak (ami leszedi a Cydia-t) meg csak a csak iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékekkel működik.
Semi-tethered lenne még a legkevesebb probléma.
Gyakorlatilag az iOs 9.3.2 - 9.3.3 JB is semi-tethered. [link]
Ettől függetlenül belevághatsz. Sok sikert hozzá. -
Noxy
veterán
válasz
SoldierL #15333 üzenetére
10.1 -re is van
Ezt melyik YT videón vagy oldalon láttad, és mennyit kell érte fizetni?
Esetleg link?
Viccet félretéve, nincs JB 10.1 -re.My iOS device is on iOS 9.3.4 → 10.2
No jailbreak yet . Check back later! [link]
Ha csak akár nyomokban is lenne, akkor már a szifon.com is írt volna róla. -
-
Noxy
veterán
válasz
SoldierL #13563 üzenetére
Annyit, hogy így már ugrott a JB lehetősége.
Semmi mást nem adtak hozzá ezen kívűl.
Csak ezt orvosolták."A 9.3.4 összesen egy fontos biztonsági frissítést tartalmaz, ami a Pangu által kihasznált hibát javítja, új funkcionalitást gyakorlatilag nem hoz." (szifon.com)
Te valszeg a placebo hatás érzed.
De sztm lessz még utánad 1-2 aki szintén ezt érzi, vagy jobban merül, vagy jobban bírja az aksi. Ki mit ír majd elsőnek. -
Auratech
őstag
válasz
SoldierL #13533 üzenetére
Az általad vágyott eljárás nem egy atomstabil, garantált dolog. Mindig van némi rizikó.
iPad vásárlásakor (2012) eldöntöttem, hogy nem élek a winen, droidon addig próbálgatott hasonló logikájú megoldásokkal. Nem bántam meg, aztán, mikor fiamnak átadtam a régi 4-et, mondtam neki, hogy döntse el, vagy JB, vagy a családi megosztásban eddig megvett jópár ezer forint értékű app.
Nem okoskodásul mondtam. Sajnálom, hogy bajlódsz a dologgal. Remélem megoldódik! -
Ragnar95
félisten
válasz
SoldierL #13524 üzenetére
Talán ha nem türelmetlenkednél és nem neked állna feljebb, ha fél órán belül nem kapsz választ, az sokat segítene
Senkit nem fizetnek azért, hogy válaszoljon itt a fórumon, szóval majd ha valaki olyan olvassa a kérdésed, aki tudja a választ, akkor ő válaszol, ha meg nem tudja senki a választ, akkor ez van... -
ZS3NI
őstag
válasz
SoldierL #13073 üzenetére
Amúgy elég fura de nekem soha nem ugrik fel. Ipad air2 64gb. 9.0.1 van fenn, jailbreakelve. A beállításokban ott van a kis piros 1es szám a szoftver update mellett, és ennyi. Családban másik ipaden viszont mindig felugrott ami nagyon idegesítő volt. Inkább frissítettük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest