Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Valahogy ki lehet menteni a játékállásokat? Van erre valamilyen program?
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy a 9.0.2 is friss telepítés volt, így használtam 1-2 órát, majd utána jött 9.1, ami pattogósabbnak érződött.
Amúgy egész jól elvoltam 2 hétig 5"-on (Nexus 5), néha elő kellett venni ugyan a laptopot, de gondolkodom, hogy kiváltom egy 6"-os telefonnal (Nexus 6).
-
2 hétre kölcsönadtam az Air2-t, tegnap kaptam vissza, újraraktam, ergo friss telepítés volt.
Először 9.0.2 volt rajta, majd nemsokára frissítettem 9.1-re - nekem pattogósabbnak, gyorsabbnak tűnt a 9.1.
Kérdés: szüleim sima Airjén 8.3.1 van, rá merjen tenni a 9.1-et? Köszi!
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jah, sőt Air meg Air 2-höz azt hiszem egyáltalán nincs tok náluk.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nederlanden
üzenetére
Utángyártottat simán találni 2k-ért teljesen normálisat, téged elég rendesen átvertek azokkal a 10k-sokkal...
-
legiaap
félisten
Nálatok is van olyan, hogy gépeléskor a nagyító ikon néha nem jön elő az istenét sem? Ilyenkor le kell tenni a billentyűzetet azt újra előhozni. IOS 9 óta van ez így nálam. A két ujjas kurzomozgatás egy katasztrófa amúgy. Nem használom.
-
gzbotii
nagyúr
Ha már tokok....valaki vett hozzá olyat, amibe csak simmán bele lehet csúsztatni? Valami hasonló, csak kicsit emberibb áron [link]
-
válasz
nederlanden
üzenetére
28k egy szaros tokért, omg.

-
nederlanden
senior tag
-
-
törölt tag
Beállítások/mobil adatforgalom/sim pin beallítások.
-
Dákesz
tag
Sziasztok
Ma Boldog tulajdonosa lettem egy ipad air 2 nek(első apple keszulekem) hogy tudom beállítani h ne kérjem sim kodot? -
Joe Swanson
senior tag
-
törölt tag
Igen mert szívesen használnám tok nélkül is, case-t használok jelenleg, de tök jó lenne ha egy könnyen levehető covert használhatnék. Vettem is, de mint látszik a képeken, azzal befürödtem, én nem hiszem hogy ez lenne hozzá a jó...
-
törölt tag
Rendeltem egy iPad Air tokot, de szerintem ez nem is ra való...
[link]
[link]Ennek így kellene kinéznie, ennyire túl lógva?! Ha lezárom is mintha nagy lenne rá, és a kijelzőn is csúszkál, tiszta gány az egész. Tudom higy rendelt mr mas is ebay-en smart covert, tudna nekem dobni egy linket, milyet érdemes venni? A mágnese se volt olyan csúcs szuper...
Köszi! -
minasm3
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy pl. a Fifa 16 játék adatlapján fel van sorolva támogatott eszközként az Ipad Mini 2, amikor viszont elkezdem letölteni/telepíteni rá, akkor pedig azt írja ki, hogy nem támogatott készülék?
-
h1mpi
félisten
Tudom tükrözni az ipadet vagy iphonet az LG web os tv-re? Vagy csak Apple Tv-vel menne?
-
Auratech
őstag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Szerintem ezt (majdnem biztos, hogy) minden lejátszó ios app tudja, amelyik az iTunesben feltölthető.
Egy pofás darab a McIntosh AP1 Audio Player.
A VLC a videó formátumokon kívül flac, monkey audio, ape, wmv és egyéb formátumokat is kezel, amit nem mindegyik. Ingyenes.
Én az Audiophile iPad appot használom a jó eq, beágyazott soundcloud, google music miatt.
Ingyenes tippem a VLC lenne. Magyarul is ért, háttérben is lejátszik, formátumkirály.
Amúgy az Infuse is tudja.. -
Papa-Georgo
senior tag
Van esetleg olyan zene lejátszó amit lehet használni a gyári helyett oly formán, hogy itunes/alkalmazások alatt
egyszerűen csak bemásolom az MP3-t és lehet hallgatni? Mint, ahogy Infuse alatt a videókat berakja az ember...
-
D@niel
addikt
válasz
rodman73
üzenetére
#8652. nekem mindenben a kicsi a jobb, egyszer így fogom egyszer úgy, két kézzel gyorsan gépelek SwiftKey billel, sok videót nézek de nekem jobb a kisebb méretben.
bár én érdekes vagyok mert macből is 11, max 13-as méretet fogom választani, ugyan akkor a 15-ős laptopom alig alig használom a mini mellett. viszont telefonba most fogom leváltani a 4s-t mert nagyon kicsi a mérete, itt kellene valami 5" feletti de a 6+ nem elérhető számomra, meizu m2 note lesz a be futó ami 5.5-ös.egyéni prefenrecia erősen, én sokat viszem magammal irat tartóban a minit és ha sokat netezek is inkább a mini mint a 15-ös laptop vagy 17-es pc, bár itt meghatározó az is, hogy a win10et is egyre inkább kerülöm, az iOS nagyon vonzó világ.
zárásképp retina mini 9.1-el: safari a kis ablakot kiXelve szebben zárja be, multitask még mindig laggish - ez már ilyen lesz szerintem mindig - fb 10-ből 3x indulásnál minimálisan megreccen, többi változatlan, szép folyamatos a megnyitás - bezárás, 1-2 helyen finomodott pl képet háttérképnek akarod alulról a "menü" szebben jön fel, hogy ne csak annyit írjak hogy "gyorsabb", "lassabb" mert ezek pontosítás nélkül félre vezethetőek szvsz
restoreal nyugodtan mehet fel rá.
nem feltétlen mozgatott meg a 2 gigás mini - bár biztos jobb, hogy nem tölti vissza de mondjuk instagram kliensnél (neve padgram ajánlom) ha újra kell tölteni legalább mutatja a leg újabb dolgokat ha nem tölti újra fel kell ugranom a tetejére majd le húzom hogy frissüljön, 9 és iOS óta safari szépen eltárolja az oldalt szóval ezzel sincs gond, meg minden gyorsan elindul. -
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Lehet valahogy 9.0.2-t downgradelni? iPad 3-mon sokkalta lassabb lett, mint az előző 8.X.X volt - már nem emlékszem - a rendszer. Most kint van az új 9.1, de nem hinném, hogy ez kicsit javítana.

-
rodman73
aktív tag
Mini 4 és Air 2 között vacilálok, légy szíves segítsetek nekem!
Leginkább játékra és facebookozásra használnám, sokszor akár ágyban fekve is. Jelenleg Mini 2-m van, de sajnos csak 16 gb-os és ha felrakok pár játékot akkor gyorsan kilehet nőni a tárhelyet. 64 gb-osat szeretnék, igazából az lenne a kérdésem, hogy mennyire zavaró az Air nagyobb mérete, ha egyáltalán zavaró? Illetve akksi időben kb. egyforma a Mini 4 és az Air 2 vagy esetleg valamelyik jobban bírja?Mediamarkt-ban most 169k az Air 2 (64 gb), ha neten megrendelem. A Mini 4 meg 165k.
Megéri ennyiért az Air 2 vagy esetleg van ennél is jobb deal?Előre is köszi a válaszokat!

-
zolikaDB
veterán
És mi a helyzet akkor Mini 2-n, ha pl fut a Safari 3-4 oldallal, egy facebook és egy messenger. Üzenek vkinek vmit, majd visszaugrok a Safariba, ahol egy szövegboxba írok.
Lesz-e vmi fennakadás, elszáll vhonnan vmi, ÚJRATÖLT a böngésző v a facebook, vagy lesz bármi retorzió?
Sajnos egyes optimalizálatlan Android készülékeken tekintélyes mennyiségű RAM mellett is előfordul ilyen.
Azért szerettem meg anno a 3GS-t és az iOS-t, mert nem volt ilyen. -
-
blakey
titán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Minden azon múlik, hogy az Apple erről mit gondol, milyen szoftverrel jön elő. Ha nem frissít az ember és marad azon ami jó akkor lehet, hogy tökéletesen futna, vagy ha jó a szoftver akkor miért ne? - a mini 2 nem mai darab, de tökéleresen elégedett vagyok vele, 2 év múlva veszek egy mini 4-et.

-
lacy86
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
En nyaron vettem Air2-t de nem bantam meg!
( Asszem 1 honapig nem kapcsoltam be akkor a lapost , jo ebbe benne volt az " a lazban eges is " de amugy azota se nagyon hasznalom csak ha nagyon muszaj )Nincs olyan alkalmazas amit nem birna el , szep vekony is
.
Talan annyi bant hogy csak only Wifi-t vettem de ha messzebbre megyunk akkor meg ott a telon a waze ( siman latom mi merre van ) , ha meg nincs wifi hely akkor jon a hotspot megosztas!
-
zolikaDB
veterán
Node, az Ipad Air a kijelzot leszamitva, az azonos hardware miatt miert is jobb mindkettonel?
A sima Ipad vasarlasat mindig is a meret miatt napoltam el, nekem a 10" nagy, ha youtube-ozni akarok, ott a TV. Egyebkent meg a 4:3-as keparany miatt a Minik jok netezni. (Xiaomi Mipadot akarok cserelni Ipadra)
Persze, lehet a MM-ban kiprobalom az Airt is. -
Air 2-be csak nekem szorul nagyon az a k*rva töltő? Szabályosan ki kell tépnem amikor le akarom húzni a kábelről.

-
Themes
aktív tag
Sima ipad minire, szerintem 1es érdemes felrakni a 9.1 et?
Most 8.4.1 van rajta azzal elég tűrhetően megy
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Legalabb pozitiv iranyba?

-
30z.Samu
titán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Enyém sem.
Minivel nyomom még, elvileg novemberben jön az üdvöske és egyre jobban hajlok az Air 2 felé. -
gzbotii
nagyúr
En semmilyen sebességbeli változást nem vettem észre 9.0 és 9.1 között.
Mini 2 -
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Azt szeretném kérdezni, h az alábbi modellek közt mi a lényegi, kézzel fogható különbség? Ipad mini2, Ipad mini3, Ipad Air (a 9.7-es kijelzőt figyelmen kívül hagyva).
Ha a német Media Markt-ból vásárolok egy Ipad mini 2-t, azon van magyar nyelv? Alapból milyen iOS van rajta, és a 9.x-el mennyire marad gyors, rugalmas a rendszer? (anno, amikor a sima Iphone 4-esemet iOS 8-al kaptam vissza a szervízből, legszívesebben kihajítottam volna... A 3GS 4.1-el sokkal-sokkal gyorsabb volt)
Köszönöm!

-
törölt tag
Marhára bosszantó, nem a hardver tehet róla ennek mar rendesen utánna lett nézve. Nekem is bántja a szemem de nem tusunk mit csinlni csak várni, én a 9.1-től vártam a javulást...
Hogy megnyugtassalak, yt-on láttam videót feltéve hogy Air 2-n is csinálja, pereze nem mindenkinek és nem ilyen mértékben, de ott is jelen van.
-
törölt tag
Besz@rás! Az iPad-je mindenkinek laggol, csak nekem nem?

-
manacz
csendes tag
Nem tudom a sima Air felhasználók hogy vannak vele, de engem nagyon zavar/bánt, hogy az alkalmazás váltó ilyen undorító módon laggol.

Nem gondolnám, hogy a hardver tehetne erről. Remélem ezen hamar javítanak. Nyilván most kikapcsoltam az animációkat, mert csak dühít és kezdem megszokni az áttűnés effektet, de azért na
-
Ragnar95
félisten
válasz
drjuris
üzenetére
Egyik cleaner app sem tud lényegi infót törölni, mivel ahhoz a sandboxing miatt nem férnek hozzá. Csak a cache-t törlik, amit a rendszer maga is törölne, ha elfogyna a hely.
iBackupBottal kiszeded a játékmentéseket a backupból, majd restore-olsz és visszarakod a backupot, amiben csak a játékok mentései lesznek meg. -
SoldierL
senior tag
Na úgy néz ki én végleg kikötök a 9.1-nél. Nagyon jó lett, stabil. Ipad mini 2. Alkalmazások, játékok is stabilan, szépen futnak. Már kezdtem reményvesztett lenni, hogy 9-es szériával elkezdődött a szoftveres butítás.
Az App Store megint behalt. 1 nap mire lejön valami.
-
drjuris
csendes tag
Sziasztok!
Idén vásároltam egy Ipad Mini 2 16 Gb. tip. készüléket! A sok használattól nagyon sok szemét és egyéb adat gyűlt össze rajta, így 1,5 Gb szabad hely van jelenleg rajta. ( Pl. RealRacing már 2,5 Gb helyet foglal).
A kérdésem az lenn, hogy a játékmentések megtartásával, hogyan tudok helyet felszabadítani. itunes már 4,5 Gb "egyéb" adatot jelez. Egy teljes visszaállítás kellene? Használtam a PhoneClean programot, de nem merek vele nagyon bíbelődni, mert félek, hogy törlök olyan dolgot, amit nem akarok!
Esetleg valami részletes magyar leírás a PhoneClean-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t35.0-12/12180574_1207527579274134_280881252_o.jpg?oh=562eb9e0aa576b61e7bd5d34e04c9c9d&oe=562EF62C)

Air