Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
üzenetére
Nem mappa az, csupán album, ahol nem fizikailag vannak jelen a fotók, csupán egy hivatkozás szerepel ott róluk, így bármennyi albumba rakod is be őket, csak 1x foglalják a helyet, míg a mappáknál ahány mappában található meg 1-1 kép, annyiszor foglalja a helyet.
Hogy kerültek a képek az iPadre, gépről vagy iPaden készítetted/mentetted le őket? Előbbi esetben csak gépről lehet törölni őket, utóbbi esetben tudnod kell törölni őket a Fotók appban. -
-
lorcsi
veterán
ipad air 2-hez keresek jó minőségű tokot
állványként használhatót..és ha lehet billentyűzettel együtt (a nagy hülyeség akkor ezt mellőzöm vagy ha nagyon nehézzé teszi)érdemes kínaiakban gondolkodni ?
pl:
1
2ez helyben kapható, egész ígéretes pakk
vagy csak a drágább, nagy nevűek
pl logitechszeretném 5k-ig megúszni, de ha illő minőség csak 10-12 körül van akkor...
-
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Szerettem, sőt, most is azt mondom Air 2-vel, h a 8" számomra egy ideálisabb méret, csak az a fránya 1GB RAM. Folyamatosan újratöltött minden weboldalt, roppant bosszantó volt, én ezért váltottam Air 2-re.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nem csak szinte, egyáltalán nincs semmi különbség.
-
csipszikutya
senior tag
Youtuben FHD videók lejátszása során nagyon felmelegedik az Air hátulja. 10-15 percnyi videózás után megfoghatatlanul meleg.
Eddig nem volt ilyen bajom.
Kilőttem az össze háttérben futó appot, újra is indítottam, töröltem majd újra raktam a youtube appot és még mindig melegszik. Sia HD-nál nem csinálja.
Twitchen ment 5 órán keresztül egy stream "source" minőségben, de ott nem melegedett.
Csak nálam ilyen? Mit tudok vele kezdeni? (azon kívül, hogy nem nézem FHD-ben a videót)Köszi
-
Ragnar95
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Konkrétan ugyanaz hardveresen a Mini 3, mint a Mini2, csak a 3-ba belerakták a touch ID-t. Amúgy iPad 4-et én kilőném, inkább Air vs Mini 2 között vaccilálnék, ott meg már csak a méret a fő döntő tényező.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Inkább mini2, vagy a touch ID miatt hajlandó vagy ekkora felárat fizetni? Mert más különbség nincs köztük.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
1-2 lag belefér, csak ne 10-15mp legyen a weblap, vagy bármi alkalmazás indítása.
egyelőre sokkal drágább is a mini3. megérheti? -
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hardveresen a Mini 3 erősebb. Az én régi iPad 4-emen már néha csúnyán belaggol az iOS 8. Mindennapos használatnál már tuti idegesítene.
-
bajnokpityu
félisten
ipad4 vagy mini3 a jobb vétel?
most mini1esünk van, marad is, de embertelen lassú a 8as OS óta. -
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Lenne hozzátok pár kérdésem az iPad-el kapcsolatban

- "Virágbolti" HD filmeket mennyire bonyolult lejátszani iOS-en, JB nélkül, felirattal?
- A retina kijelzőn mennyire néz ki csúnyán a HD vagy az alatti film/YT-videó? Egy Tab S-en próbáltam HD videót nézni egy kiállított darabon, de borzalmasan csúnya volt, sokszor előflrdul hogy valamiből csak kis felbontásút találok és nem szeretnék ezért gagyibbat venni. Esetleg ha valaki egy fotót tudna lőni arról, ahogy egy ilyen felbontású vidit néz iPaden azt megköszönném
- Van olyan számológép app iPadre ami tud függvényeket rajzolni, eltárolni a számolásokat, stb? Androidon az Algeot használom, ilyesmit keresek
- Van olyan zenelejátszó (vagy a gyáriban erre lehetőség) amiben kézzel, csúszkákkal tudom állítani a hangszínt?Egyelőre ennyi. Évek óta Androidot használok, és tetszett az iOS, csak nem tudom hogy a zártság mekkora hátrány lenne számomra. Nyáron beruházok egy Air 2-re, leginkább filmnézésre, dokumentumok szerkesztésére/olvasására (és hasonló sulis dolgokra), Youtubeozásra, böngészésre és fotószerkesztésre lenne használva.
Szerk: Mégegy kérdés: YouTube-ról tudok letölteni videót/hangot valahogy iOS-en? Droidon erre van a TubeMate, ki lehet választani a felbontást is, hiányozna valami ilyesmi...de nem olyan fontos.
-
NGA
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Ãt kell kapcsolni iphonera, utánna megvan. Én nem raktam a gépemre itunest, semmire nem használom.
-
NGA
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Mi a neve? Van 4-5 sárga ikon
-
univerzita
addikt
-
Mister_X
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Igazat megvallva, még így is 2GB-ot eszik fel, pedig vagy 20-30 kép maradt, videók sincsenek.

-
Mister_X
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
És ezt hol látom?Siker, 400 fotó a levesbe, végleg.
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Lenne egy sima Airem és az a bajom, hogy a tárhelyet feleszik a képek (screenshotok). Hiába töröltem ki több százat, nem szabadult fel egy byte hely sem. Mi a teendő? A radikálisabb megoldásokat (hard reset) leszámítva.
-
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek mennyi esély van arra, hogy a júniusi WWDC-n iPad is be lesz mutatva? Vagy mostantól marad a szeptember-októberi iPhone-iPad kombó?
-
Andapace
tag
Sziasztok.
Air 2 tulajdonosa lettem és tokot szeretnék rá venni.
Itt nézegettem tokokat, olyan 12k felé nem mennék. Ha máshonnan lehet jobbat rendelni ami hamar megjön az is oké.
Valaki tud ajánlani valamit? Valami bőrhatású jó lenne ami nem túl nehéz.
Köszi előre -
-
válasz
univerzita
üzenetére
Kipróbáltam több filmmel és egyetlen ac3 hanggal kódolt mkv-hoz sem ad ki hangot! Csak AAC és MP3 auidós filmekkel működik normálisan.
Nem vág földhöz az a 2€ amit fizettem érte, de ez a pofátlanság netovábbja. Azzal hirdetik, hogy viszi a DTS hangot, ami szimpla hazugság! Senki ne essen bele abba a csapdába, amibe én: nem szabad pénzt adni Buzz Player-ért!
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem is ott marad, iPhone-on is. Elég idegesítő.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem is benn marad. Régen is volt egy ilyen bug a messengerben, hogy maradhatott most is benne...
-
csipszikutya
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
igen, de nálam csak akkor ha másik wifi-re megy fel a tab. (elég sokat hozom-viszem)
-
vadászcsiga
félisten
Messengerben nalatok is ott marad a legutoljára beírt üzenet annak ellenére hogy előzőleg már elküldtétek?
-
válasz
univerzita
üzenetére
Akkor fussunk neki negyedszer is

Olyan filmről van szó amiben csak EGY ( 1 ) hangsáv (angol) van!
Azt a kis kék pipát az első képen nem lehet kivenni. -
NGA
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Én mázlista voltam. Vettem az edigitalnál egy Lenovo Miix 2 10 tabletet, ehhez adták ajándékba, ami 1 hónap után bedöglött. A Telemax 2 hónapig ült rajta, majd kaptam egy vásárlási utalványt helyette 89e Ft-ról, és nálam maradhatott a bill. Aztán az edigital április végén leárazta 89e-re az ipad airt. Így lett ez a konfigurációm.
-
univerzita
addikt
Elég bonyolult a hangsávot váltani. Felteszek képet hogy kell. A első képen ki van pipálva kékkel a angol hangsáv és angolul szól a film, a másodikon is angolra van állítva de nincs ott a kék pipa,magyarul szól a film. A harmadik képen látható hogy hogyan kell hangsávot váltani,a film elsötétül és kékkel látni a címet és eszt megjelölve lehet váltani.

-
-
válasz
univerzita
üzenetére
Szép elmélet, csak a gyakorlatban még sincs hangja...
-
válasz
univerzita
üzenetére
Ne csináld már! Ugye csak szívatsz?
Ha csak egy hangsáv van a fájlban, hogyan, mire állítsam át?
-
válasz
univerzita
üzenetére
Nem-nem. Az mkv-ban egy hangsáv van.
Buzz Playerben jó a kép, nincs hang.
AcePlayerben akadozik a kép, van hang. -
válasz
univerzita
üzenetére
Csak egy hangsáv van ezekben a problémás mkv fájlokban.
Az ingyenes AcePlayer-ben van hang, de abban meg a film nagyon darabos
-
Megvettem a Buzz Player HD-t de sajnos van egy csomó filmem (tv sorozat) aminek nincs hangja. Azt írja DCA (DTS Coherent Acoustics)(dts), 5.1, 48000 Hz, 1536.0 kb/s.
Lehet ezzel valamit kezdeni, hogy iPad-en legyen audio? A dlna nem opció sajnos. -
Ragnar95
félisten
Semmilyen eszközre nem ajánlott a matt fólia. Jelentős mértékben rontja a felbontást, ha retina kijelzőre felrakod, tényleg kb semmi értelme nem volt retinás modellt venni.
Az egyetlen előnye,h kevésbé gyűjti az ujjlenyomatot, dönteni kell,h melyik a fontosabb, a felbontás vagy hogy kevesebbszer kelljen törölgetni a kijelzőt...
Amúgy az üvegfóliának a tapintása és védelme is sokkal jobb, a sima átlátszó fóliának csak annyi az előnye a mattal szemben,h nem rontja a felbontást. -
D@niel
addikt
akkor még egyszer utoljára, retina iPadre a matt fóliát nem ajánljátok? legyen a sima üveg?
telón matt van és tetszik jó rajta söpörni és a nap fényben is jobban látható. nem tudom mennyire butítja le a kijelzőt, mert 4s-re egyből feldobtam miután megvettem és eszem ágában sincs levenni.
emlékszem valaki írta közületek, hogy a matt elveszi a retinát iPaden.
döntenem kell, holnap fel teszek rá valamit, az üveggel kapcsolatban az a gondom, hogy a családban levő Sony telón nagyon gyűjti az ujj lenyomatot, a matt fólián szinte semmi nem látszódik. -
Ragnar95
félisten
-
Remus389
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Oké, akkor megbeszélem mutterral, az a gond, ha használt, javított példány, esetleg kiállított cucc(ezt tagadták), akkor ennyi erővel használtat is vehetnék az apróhirdetésekből
Nem lehet tudni, kérdeztem, hogy azt lehet hogy előttem bontják ki és úgy adják oda, azt nem lehet
17000Ft a különbség azért nem mindegy
Lehet akkor ez lesz, drágábban, de akkor az tuti, bár erre is csak 1 év van, hát mindegy, ha baja van úgyis hamar kiderül, ha nincs baja akkor pedig sokáig működik gondolom
Petya25: jó és az adatküldésre is alkalmas vagy csak töltésre?
-
Remus389
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Felhívtam már őket korábban, a garira is mondtak valamit, hogy az nincs, hisz külföldről behozottak (ázsiából vagy németből)
Dehát az úgyis csak 1 év és jó minőség az ipad és javíttatni is lehet, szóval ezt a rizikót be lehet vállalni (a garit)
A töltőről nem kaptam egyértelmű választ
meg várni is kell rá 3-4 hetet (mondjuk ez nem gond)
szóval elég rizikós, meg ahogy mondjátok, lehet használt, vagy javíttatott példány is
Akkor inkább azt mondjátok meg, hol lehet a lehető legolcsóbban korrekt ipad mini retinát venni?
-
Ragnar95
félisten
-
Remus389
veterán
sziasztok, anyukámnak szeretnék venni ipad mini 2-t (retinásat mindenképp)
Kérdésem, hogy vett-e már valaki ilyen nagyon olcsón és mi a vélemény [link]
16GB elég, Wifi elég, inkább fekete legyen
de retina kijelzős mindenképp
azt tudom, hogy csak a készüléket adják, de vajon adnak-e hozzá töltőt is?
A doboz amúgysem kell, még adatkábel se nagyon (anyunak lesz), a magyar nyelv sem olyan fontos (email, internnet és youtube menjen, ennyi), újabb szoftververziók meg ilyesmik nem fontosak
szóval ha valaki már vett ilyen "jóárasított" ipad mini-t, light box-szal mi a vélemény
-
Themes
aktív tag
válasz
SoldierL
üzenetére
Szabadon van de mint az előbb wlac írta, ha közvetlen nem esik rá semmi akkor nem karcolódik. De erre nagyon kevés az esély. Én az olx en vettem de ez egyáltalán nem vált ki gagyi hatást, hanem ellenkezőleg, jól illeszkedik és nem lötyög sehol hanem teszi a dolgát. Semmivel sem rosszabb amit nem rég láttam a médiában, csak az 12000 HUF volt. De nyilván van ilyenben full gagyi is, nekem szerencsém volt.

-
SoldierL
senior tag
Nekem nagyon nem jön be, ez az alma villantás. Sőt ha pl. vonaton utazok, elég ha csak én tudom, hogy almám van. De hát van aki ezt szereti izlések és pofonok.
Más:
Bocsi a szakállas kérdésért, de megkérdezném tőletek ha fent hagyom az ipadet a töltőn egész este lesz valami baja? Ha eléri a 100%-ot lekapcsol automatikusan? -
válasz
SoldierL
üzenetére
Volt hasonló tokom nekem is, árban ezen a szinten mozgott, de nagyon gagyinak találtam. A gumi, ami a műbőrt és a műanyag vázat összetartott pillanatok alatt eltűnt, és így már nagyon nehezen állt meg az iPad, mert nem illeszkedett normálisan a vájatba. A logó szabadon volt, de ha csak nem ejtesz közvetlenül rá valamit, akkor esélytelen, hogy megkarcolódjon. Mindenesetre én három hónap használat után cseréltem egy egyszerű gumitokra, az jobban bevált. Ja, és ne értsen félre senki, ezzel a hozzászólással nem a fenti tokot akartam minősíteni, csupán a saját tapasztalatom írtam le egy hasonlóval. Ez valamennyivel jobban néz ki (és sokkal jobb állapotban van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Android szakmai topik
- Automata kávégépek
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)