- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál külső akku, túlzásba vitt töltőfej - Anker újdonságok tesztje
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
-
9400 - 9301
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
En csak most tudtam felrakni Air2-re , eddig se volt annyira lassu de most hasit! 👍👌😁
-
30z.Samu
titán
-
törölt tag
-
nederlanden
senior tag
Hihi😆 ipad 3retinánk totál használható lett megint a 9.1-el!!9.0.2-nél olyan szinten akadozott-belassúlt,h használhatatlan lett, így új air2-kellett venni,amin szinten szépen dolgozik már a 9.1.
Na en már innen nem frisítek tovább ezeket,de még az iphone 6s-t sem☺️ -
30z.Samu
titán
Bátorkodtam feltenni Minire a 9.1-et. Jobb, mint a 9.0, ez tény, gyorsabb, sebességben majdnem a 8.4 szintjén van, bár itt-ott kicsit gyorsabb. Pl a Safari gyorsabban dolgozik.
-
Ragnar95
félisten
Hogy a "legtisztább" frissíteni? itunes-al, vagy OTA-n keresztül? itunes-nál letölti az egész firmware-t és 11 órát ír :S Ha megvolt a frissítés, nyomjak egy gyári visszaállítást itunes-al? Csak azért kérdezem mert írtatok ilyesmit feljebb. Szeretnék kikötni mostmár egy rendszernél és kezdésnél jól rendbe rakni. Jókat olvasok a 9.1-ről.
Teljesen mindegy, hogy frissítesz stabilitás/teljesítés szempontjából. OTA a legegyszerűbb.
-
blakey
titán
Hogy a "legtisztább" frissíteni? itunes-al, vagy OTA-n keresztül? itunes-nál letölti az egész firmware-t és 11 órát ír :S Ha megvolt a frissítés, nyomjak egy gyári visszaállítást itunes-al? Csak azért kérdezem mert írtatok ilyesmit feljebb. Szeretnék kikötni mostmár egy rendszernél és kezdésnél jól rendbe rakni. Jókat olvasok a 9.1-ről.
OTA-n frissítettem, semmi visszaállítás és normálisan működik, egyelőre.
-
SoldierL
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Airnel a 9.1 sem javitja a lagot? (Alk.valto,spotlight,alk inditasnal a delay,stb)
Meg a 8.4.1 van fent es ugyebar nincs visszaut...
-
törölt tag
Én úgy használom a Mini 2-met, hogy a mozgáscsökkentés be van kapcsolva, a multitasking pedig ki.
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
A mai nappal beléptem az iPadosok közé egy Air 2-el.
Egy 2012-es Nexus 7-et váltott. Egyelőre nagyon tetszik. 2011-ben volt egy iPod Touchom, azóta semmi ios-es cucc. Sikerült életre keltenem az akkori Apple ID-t.
Így elsőre ami nagyon hiányzik az a duplakoppos feloldás, azt kár hogy nem rakták bele. -
törölt tag
Ő is arra gondolt, mozgáscsökkentést be lehet kapcsolni, de én úgy nem szeretem. Majd talán 9.2-ben javítják a dolgot. Engem is baromira bosszant, mert tudom hogy nem a hardver a ludas. Elvileg javították a leírás szerint a szaggatást, de mégse úgy látom, pedig tiszta telepítést csináltam, de nem egyedi a dolog, nagyon nem. 🤔
-
20ár
tag
-
törölt tag
-
20ár
tag
-
törölt tag
-
20ár
tag
Mini 2 OTA frissítéssel mintha egy icipicit gyorsabb lenne, de ettől azért jóval többet vártam..
-
vadászcsiga
félisten
Airen semmi változás.
-
törölt tag
-
blakey
titán
-
Szabikaa20
őstag
Tegnap frissítettem szerintem valamivel jobb lett,de még nem tökéletes! iPad Air
-
30z.Samu
titán
-
törölt tag
Most frissítettem 9.1-re. Teljesen simán megy, nem érzek akadást sehol.
-
Mister_X
nagyúr
-
30z.Samu
titán
-
-secret-
Arcképgyáros
-
30z.Samu
titán
Valaki hasít már a 9.1-el? Hogy muzsikál?
-
danilla
őstag
Sziasztok
60K környékén használtan melyik a legjobb iPad ami gyors és megbízható?
iPad 3 állitólag lassú és melegszik iPad mini szintén lassú.Ki mit ajánlana?
iPad Mini Retina (mini 2)
-
Miamiquake
aktív tag
Sziasztok
60K környékén használtan melyik a legjobb iPad ami gyors és megbízható?
iPad 3 állitólag lassú és melegszik iPad mini szintén lassú.Ki mit ajánlana?
-
CharlieDrop
veterán
-
vadászcsiga
félisten
-
törölt tag
iPad Air-en nem lett javítva a multitask remegés most se, ha ez ilyen marad az lol. Pedig elvileg javítva lett a leírás szerint. Másnál is maradt ilyen?
-
galmat
aktív tag
-
Rage47
nagyúr
Én használom. Szerintem nagyon jó alkalmazás, eszembe nem jutna visszamenni a gyári mail appra, annyival fejlettebb az Outlook. Csatolhatok fájlokat felhőből közvetlenül, kezeli a gmail alias-okat is.
Talán ami hiányzik, hogy álló helyzetben az emailek listája a bal oldalról nem tüntethető el, így csak a fél képernyőn látszik a mail. Mivel én fekvő helyzetben szoktam használni az iPad-et, igazából engem nem zavar.
Értesítések szépen megérkeznek.tud handoffot?
-
galmat
aktív tag
Használja valaki az új Outlookot iPaden?
Jobb, mint a gyári email?
Be kellene állítsam a levelezést és nem tudom melyiket válasszam

Köszi a segítséget
Én használom. Szerintem nagyon jó alkalmazás, eszembe nem jutna visszamenni a gyári mail appra, annyival fejlettebb az Outlook. Csatolhatok fájlokat felhőből közvetlenül, kezeli a gmail alias-okat is.
Talán ami hiányzik, hogy álló helyzetben az emailek listája a bal oldalról nem tüntethető el, így csak a fél képernyőn látszik a mail. Mivel én fekvő helyzetben szoktam használni az iPad-et, igazából engem nem zavar.
Értesítések szépen megérkeznek. -
CharlieDrop
veterán
En hasznalom, rendben van. Van push meg minden. Sokáig volt benne egy bug, elkezdtem írni a levelet de az elso szo utan a bill jobb oldala nem érzékelte az erintést. Bezartam, költöttem, aztan jo volt. Mostanában nem csinálja.
köszi

-
vadászcsiga
félisten

Köszi a segítséget
En hasznalom, rendben van. Van push meg minden. Sokáig volt benne egy bug, elkezdtem írni a levelet de az elso szo utan a bill jobb oldala nem érzékelte az erintést. Bezartam, költöttem, aztan jo volt. Mostanában nem csinálja.
-
CharlieDrop
veterán

Köszi a segítséget
-
univerzita
addikt
9.1 lehet leszedni
-
Alex91
félisten
Ha tarhelyet szeretnel felszabaditani, akkor:
Csinalj iTunes-sal egy titkositott backupot a gepedre.
Aztan meg Restorolni kell az iPad-et az iTunes-szal.
-
Mister_X
nagyúr
Hova tűnhet el iPaden a tárhely? 11GB-ot ír foglaltnak, kitöröltem minden fotót, appok meg nem foglalnak csak kb. 7GB-ot...
-
CharlieDrop
veterán
-
-secret-
Arcképgyáros
Mindjárt megnézem, mikor beírtam az appstore-ba, hogy calculator nem dobott fel gyárit
Na, majd körülnézek, köszi

(nem a gyári)
-
CharlieDrop
veterán
-
gzbotii
nagyúr
Én vagyok béna, vagy tényleg nincs gyári számológép app iPaden?
Nem vagy béna.
-
30z.Samu
titán
-
-secret-
Arcképgyáros
-
30z.Samu
titán
-
-secret-
Arcképgyáros
Nincs, de ott van appstore toplistában a calculator for ipad ha jól emlékszem.
-
CharlieDrop
veterán
-
ImpersonatoR
addikt
-
Ragnar95
félisten
Ki lehet kapcsolni valahogy, hogy mobilnetrol is leszedje a 100 mb nal nagyobb frissiteseket? Csak wifirol engedne. Legujabb ios van rajta.
JB nélkül nem.
-
ImpersonatoR
addikt
Ki lehet kapcsolni valahogy, hogy mobilnetrol is leszedje a 100 mb nal nagyobb frissiteseket? Csak wifirol engedne. Legujabb ios van rajta.
-
tench
tag
Nincs ezzel baj, csak hogy a mp4, m4v, mov, kiter.. fájlokat nem lehet az icloud fotó mappába bemásolni.
Ehhez az iTunest kell használnod, ezen belül is a filmek.
1x bejelölöd az iTunesban hogy a zene és videó kezelése kézzel.
Összerakod a mp4, m4v, mov, kiter.. fájlokat egy mappába (lehet ez több is) ezután felül az itunesban rányomsz filmek ikonra. Fájl-->Mappa hozzáadása a könyvtárhoz.-
Hozzáadod a mappákat.
Ezután lessz egy olyan menü, hogy házi videók. Itt találod meg őket.
Katt.. az iPad ikonra.
Alul a készülékemen-->Filmek-->Játéklista szerkesztése-->Házi videók--> Kijelölöd a filmeket, és áthúzod jobbra őket.
Ennél a Syncios prog.. sokkal egyszerűbb.
Ebben közvetlenül importálhatod a videókat a mappába, + konvertál is a megfelelő formátumra a végén meg be is másolja.Köszönöm szépen a segítséget, a Syncios megoldotta a problémát.

Bár még mindig kínai, hogy a mov fájl miért nem megy át az SD k. olvasón keresztül, noha eddig evvel nem volt probléma.....
-
vadászcsiga
félisten
Semmi különbség sincs a 200e és a 160e ft-os között?
Semmi. Bontatlan legyen es aktiválatlan.
-
PlatiaAmos
tag
Mert szabadpiac van. Mindenki ennyiért adja amennyiért gondolja. Onnan vedd ahol a legolcsóbb. Garancia az elso aktiválástól indul es számla ellenében bármelyik APR-ben érvényesítheted.
Semmi különbség sincs a 200e és a 160e ft-os között?
-
vadászcsiga
félisten
Sziasztok!
Egy ipad air2 128gigásat szeretnék rendelni/venni valahonnan, mobil internet nem feltétel hozzá..
Valaki elárulná nekem, hogy miért van 40ezer ft-os különbség egyes boltok között és, hogy honnan érdemes megrendelni ahol jó áron is kapom és tuti nem lesz vele semmi gondom?(bár nem tudom egy ilyen készülékkel mi problémám lehet?)
Mert szabadpiac van. Mindenki ennyiért adja amennyiért gondolja. Onnan vedd ahol a legolcsóbb. Garancia az elso aktiválástól indul es számla ellenében bármelyik APR-ben érvényesítheted.
-
PlatiaAmos
tag
Sziasztok!
Egy ipad air2 128gigásat szeretnék rendelni/venni valahonnan, mobil internet nem feltétel hozzá..
Valaki elárulná nekem, hogy miért van 40ezer ft-os különbség egyes boltok között és, hogy honnan érdemes megrendelni ahol jó áron is kapom és tuti nem lesz vele semmi gondom?(bár nem tudom egy ilyen készülékkel mi problémám lehet?)
-
vadászcsiga
félisten
-
Hunt3r22
őstag
-
Szabikaa20
őstag
-
Winne
nagyúr
Urak mi lehet a megoldás arra, hogy az iCloud biztonsági mentésről sír mindig az iPad, hogy most éppen már 9 hete nem készült mentés róla, mert kevés a tárhely, holott azt írja, hogy van még az 5 GB-ból 4,2 GB?
-
-secret-
Arcképgyáros
Nincs benne trükk!Bárhol megveheted ahol a legolcsóbb!
142-ért is van bontatlan.. annyi, hogy azokhoz nem kapsz számlát amit visszaigényelhetnél.. esetleg 0%-ost.
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Air 2 64gb wifi hivatalos ara 200k, mashol 170k. Miert olcsobb ennyivel? Mi benne a trukk? Pl. Speedshopnal is 170k..
Nincs benne trükk!Bárhol megveheted ahol a legolcsóbb!
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Air 2 64gb wifi hivatalos ara 200k, mashol 170k. Miert olcsobb ennyivel? Mi benne a trukk? Pl. Speedshopnal is 170k..
-
vtechun
veterán
Na hát visszavittem az ipad air2-t és ki lett hangosítva az apple-től a szervízes aki azt mondta,h sajnos vmiféle regionális okokból a kamerahang nem némítható jelenleg az air 2-nél,majd a későbbiekben halkítanak rajta szoftveresen.
A lelassúlás másik telefon miatt meg az azonos icloud használat miatt volt,kikapcsolás utát hibátlan lett.
Egyre zavarosabb lett ez az ios rendszer is.Levettem a jelzések hangerejét, nekem így némán exponál.
-
Noxy
veterán
Na hát visszavittem az ipad air2-t és ki lett hangosítva az apple-től a szervízes aki azt mondta,h sajnos vmiféle regionális okokból a kamerahang nem némítható jelenleg az air 2-nél,majd a későbbiekben halkítanak rajta szoftveresen.
A lelassúlás másik telefon miatt meg az azonos icloud használat miatt volt,kikapcsolás utát hibátlan lett.
Egyre zavarosabb lett ez az ios rendszer is.Ne basszus.
Nekem egy Air, 5s, 4s, van azonos iCloud-n. Nem lassul egyik sem, meg meg sok másnak sem. Eddig csak nálad van ilyen gond.
Sztm valami hálózatos gond lessz nálad. -
nederlanden
senior tag
Egyre zavarosabb lett ez az ios rendszer is. -
bok92
addikt
jobb lenne egy ipad air 2,mint egy mini 4?
maga a hardver erősebb, de egyébként? nekem kb a ram fontos, meg az akkuidő. mini 4est már megrendeltem, de ha nagyon akarnék, változtathatnék a rendelésen.A proci valamennyivel erősebb, de a RAM meg a többi, az ugyanaz. Elvileg a Mini 4-nek jobb az akksija.[link] de nekem az air 2 napi aktív használattal 10 órát simán kibír, és azért az nem rossz. Ami nagy különbség az a kijelző mérete. Ezt kellene inkább eldönteni,..

-
bajnokpityu
félisten
jobb lenne egy ipad air 2,mint egy mini 4?
maga a hardver erősebb, de egyébként? nekem kb a ram fontos, meg az akkuidő. mini 4est már megrendeltem, de ha nagyon akarnék, változtathatnék a rendelésen. -
nederlanden
senior tag
-
Ragnar95
félisten
Egyébként van vmi hátránya,hogy angol(vagy mittudomén milyen)töltős?,mert én olyat kaptam 130e-ért
Mivel világgarancia van rá, így semmi. Maximum a gari újraindulását befolyásolja, ha Magyarországon cserélik a készüléked meghibásodás esetén.
-
nederlanden
senior tag
Egyébként van vmi hátránya,hogy angol(vagy mittudomén milyen)töltős?,mert én olyat kaptam 130e-ért
-
univerzita
addikt
Sajnos nemtudom hogy miért most nem megy és előtte igen. Esetleg ha van lehetőséged kipróbálni egy másik kártyát.
-
tench
tag
Ha laptopra tudod másolni akkor a legkönnyebb ahogy Noxy fórumtársunk javasolta. SynciOS Manager free - vel felmásolod iPad-re.
Köszi a vàlaszokat. Azonban csak egy dolgot nem èrtek. Ha nem règ mèg tudtam mov fàjlokat importàlni, akkor most mièrt nem??? A laptop nincs nàlam mikor fotòzni megyek, a tàbla viszont szinte mindig.
-
blakey
titán
Mindkét helyen le van némítva,kerestem a foto/videon belűl vmi lehetőséget de nincs.
Most húzzák a szájukat a mobil üzletben,h kekec vagyok,dehát olyan a munkám,h sokszor éjszaka kell kifényképeznem dolgokat amit majd nappal visszanézek.
Meg hát,hogy az iphoneom totál lelasítja egy wifin az ipadod is zavar nagyon.Nekem némítva nem kattan. a lassítás meg hálózati probléma, valószínűleg. IP-ütközés vagy hasonló, esetleg ua. a név alatt oda-vissza szinkronizálnak.
-
univerzita
addikt
-
tench
tag
Ez kiváló. Még esetleg egy dolgot megpróbálhatsz. A kártyán hozzá létre egy mappát amit DCIM - re nevezzél és ebbe másol a videókat és utána próbáld átmásolni.
A G3 eleve a DCIM mappàba rakja a videòkat.
Lehet, hogy a kàrtyaolvasò adta meg magàt? -
nederlanden
senior tag
Mindkét helyen le van némítva,kerestem a foto/videon belűl vmi lehetőséget de nincs.
Most húzzák a szájukat a mobil üzletben,h kekec vagyok,dehát olyan a munkám,h sokszor éjszaka kell kifényképeznem dolgokat amit majd nappal visszanézek.
Meg hát,hogy az iphoneom totál lelasítja egy wifin az ipadod is zavar nagyon. -
30z.Samu
titán
-
blakey
titán
Hát megcsináltam a teljes törlést visszaállítást majd újként beállítást és ugyanúgy kattan nagyon hangosan fotózáskor.
Holnap viszem visszaHa lenémítod akkor is? Egyébként kattan.
Bizonyos országokban nem engedélyezett, legalábbis egyszer ilyet olvastam. -
Noxy
veterán
Nincs ezzel baj, csak hogy a mp4, m4v, mov, kiter.. fájlokat nem lehet az icloud fotó mappába bemásolni.
Ehhez az iTunest kell használnod, ezen belül is a filmek.
1x bejelölöd az iTunesban hogy a zene és videó kezelése kézzel.
Összerakod a mp4, m4v, mov, kiter.. fájlokat egy mappába (lehet ez több is) ezután felül az itunesban rányomsz filmek ikonra. Fájl-->Mappa hozzáadása a könyvtárhoz.-
Hozzáadod a mappákat.
Ezután lessz egy olyan menü, hogy házi videók. Itt találod meg őket.
Katt.. az iPad ikonra.
Alul a készülékemen-->Filmek-->Játéklista szerkesztése-->Házi videók--> Kijelölöd a filmeket, és áthúzod jobbra őket.
Ennél a Syncios prog.. sokkal egyszerűbb.
Ebben közvetlenül importálhatod a videókat a mappába, + konvertál is a megfelelő formátumra a végén meg be is másolja. -
nederlanden
senior tag
A kérdés az,h ugye újként lett aktiválva nem icloudból,ezért gondolom egy teljes visszaállítás sem javít a 2 hibán,vagy lehetséges?
Hát megcsináltam a teljes törlést visszaállítást majd újként beállítást és ugyanúgy kattan nagyon hangosan fotózáskor.
Holnap viszem vissza -
univerzita
addikt
Ez kiváló. Még esetleg egy dolgot megpróbálhatsz. A kártyán hozzá létre egy mappát amit DCIM - re nevezzél és ebbe másol a videókat és utána próbáld átmásolni.
-
tench
tag
Hogyan csináltad? A kártyát Camera Connection Kittel használtad?
-
danilla
őstag
-
univerzita
addikt
-
tench
tag
A videókat csak akkor tudod importálni ha H.264, mp4 vagy mov formátumban vannak.
Mov- ban készültek a videók, de sajnos nem tudom importálni.
-
Hunt3r22
őstag
-
Noxy
veterán
-
30z.Samu
titán
-
D@ve89
tag
Hardveresen esetleg van valami nagyobb különbség az Air és a Mini között vagy ha van is, nem jelentős?
-
univerzita
addikt
Sziasztok,.
Tegnap szembesültem egy olyan problémával, hogy nem sikerül videókat importálnom SD kártyáról.
IPAD mini 2- re menne a művelet, de a fotókon kívül semmilyen videó formátum nem megy át.
Már formatáltam az SD kártyát, ill a tabletet újra indítottam, de sajna az sem segített. A videókról is csak egy
kép megy át. A fényképezőgépem egy Pana G3. Találkoztatok mostanában hasonló problémával?
Nem lehet, hogy a 9- es IOS- szel lehet gond?A videókat csak akkor tudod importálni ha H.264, mp4 vagy mov formátumban vannak.
-
30z.Samu
titán
Ezért nem jött szóba nálam a Mini 3 váltásnál. Meg tudok lenni a touch ID nélkül is, ráadásul nem is érné meg a felár érte. Még a Mini van és összességében az is teszi a dolgát szépen, de most már ideje picit feljebb kapcsolni és az iPad is pörögjön úgy, mint az iPhone.

-
Ragnar95
félisten
Az az egyetlen különbség, hogy a 3-ban van touch ID, minden másban megegyezik a Mini 2 és 3.
-
tench
tag
Sziasztok,.
Tegnap szembesültem egy olyan problémával, hogy nem sikerül videókat importálnom SD kártyáról.
IPAD mini 2- re menne a művelet, de a fotókon kívül semmilyen videó formátum nem megy át.
Már formatáltam az SD kártyát, ill a tabletet újra indítottam, de sajna az sem segített. A videókról is csak egy
kép megy át. A fényképezőgépem egy Pana G3. Találkoztatok mostanában hasonló problémával?
Nem lehet, hogy a 9- es IOS- szel lehet gond? -
30z.Samu
titán
Sziasztok, szerintetek melyik éri meg jobban? (Ha a képernyőátlót figyelmen kívül hagyjuk.)
IPad Air Wifi 16GB - 99.990Ft
IPad mini 3 Wifi 16GB - 99.990FtIgazából főleg csak netezésre, olvasgatásra használnám, játékra egyáltalán nem. Melyik jobb hardveresen, van köztük egyáltalán különbség?
Itt igazából az számít, hogy neked melyik esik jobban kézre. De ha a Mini mellett voksolsz, akkor szerintem nyugodtan megveheted a Mini 2-t is, mert szinte semmivel sem gyengébb, mint a 3. A 3-ban az a nagy újdonság, hogy kapott ujjlenyomat olvasót.
-
D@ve89
tag
Sziasztok, szerintetek melyik éri meg jobban? (Ha a képernyőátlót figyelmen kívül hagyjuk.)
IPad Air Wifi 16GB - 99.990Ft
IPad mini 3 Wifi 16GB - 99.990FtIgazából főleg csak netezésre, olvasgatásra használnám, játékra egyáltalán nem. Melyik jobb hardveresen, van köztük egyáltalán különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
-
9400 - 9301
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Nintendo Switch
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Óra topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone-t használók OFF topikja
- Okos lesz a következő szemüveged
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hardcore café
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- iPad 10.gen 10.9 2022 256GB WifI+CELLULAR Szürke szinben , Használt, garanciával, üzletből
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5479
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy 2012-es Nexus 7-et váltott. Egyelőre nagyon tetszik. 2011-ben volt egy iPod Touchom, azóta semmi ios-es cucc. Sikerült életre keltenem az akkori Apple ID-t.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)