Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Nekem az a bajom ezzel, hogy 1. kell a káva, mert fektetve használom és nem vagyok pincér. Így is sokszor beleér a hüvelykujjam a sok pici virtuális potiba. Muszáj vhogy tartani és “pincérkedni” vele pont nem előnyös az én szakmámban. 2. Kell a jack is, mert a vezetékben hiszek addig, ameddig ezt az őskövület SBC codecet le nem
váltják végre (nyilván a dongle megoldja, ha van ilyen, vagy lesz, de pont nem akarom még azt is pluszban cipelni, használni).Szóvalén zenészként most is a 10,5-öst venném, pedig amúgy tetszik az új is, de... leírtam.
-
koma106
senior tag
Egyszerűen szebb, jobb a kijelző (ebből a szempontból a 2017/2018 modell visszalépés - de ezt nem fogod érzékelni, ha előtte nem Air 2-t volt).
Milyen táblázatkezelőt használsz? Csak azért érdekel, mert az az a munkaterület, ahol ha lehet inkább laptoppal dolgozom, minden másra jobban bejön a tablet...
-
koma106
senior tag
Apple Pencil támogatottságon kívül a 2018-as modellben lényegeseb erősebb a processzor, bár ezt használatban egyelőre nem (vagy nem mindig) fogod érzékelni, de pl. tovább is lesz támogatott. (Bár én maradok az Air 2 mellett, mert annak számomra szebb, élvezhetőbb a kijelzője.)
-
hszilard666
veterán
Letettem a hajamat...
Affinity photoban 21MP es raw képeket tudok editálni real time úgy hogy meg sem áll gondolkodni a cucc. Sőt 3x21mp es panoráma képet tudok összerakni villámgyorsan. Pedig a fent említett feladat a PC met megfektette keményen emlékeim szerint. Jó döntés volt ez a cucc úgy érzem, viszont befektetésnek borzasztó, mivel egy fillért sem keresek vele
Az új ipad is szuper lett, olcsóbb erősebb, és apple pencil kompatibilitás. Titkon kicsit féltem hogy a pro lineup ot fogják frissíteni, mondom tökön szúrnám magam hogy megvettem az új ipadem és egy napra rá frissítik

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- További aktív témák...
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem kicsit túl van àrazva nekem kb. 20 ezért ér meg a cerka.