- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz
Geresics #48282 üzenetére
Mi tegnapelőtt vettünk a lányomnak iPad Air 11"-t és Pencil USB-C-t.
Tapasztalat nincs vele, mert még nem érkezett meg, de korábban már vettem pár dolgot ettől a gyártótól és nem volt gond: ESR Rebound Hybrid Case 360
Welcome15 kuponkóddal 15% engedmény is van most a termékeikre.szerk:
Sajnos az ismerősök között sincs Pencil Pro, hogy a wireless töltést tesztelhessük. majd. -
Zozzer888
addikt
válasz
Geresics #48263 üzenetére
Ha előreláthatólag ráférek egy oldalra akkor a sima jegyzet app, de sokszor jegyzetelek PDF tervlapra, vagy van hogy fényképre. Ha klasszik jegyzet kell akkor goodnotes mert azt ki tudom PDFben menteni. Régebben használtam a Microsoft OneNote-ot de azt csak akkor ha olyan projekt volt amin többen dolgoztunk és szempont volt hogy a többiek is lássák a jegyzetet rögtön/ tudjanak beleírni.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Geresics #48249 üzenetére
Szia!
Én használtam, aztán a 12 karcos lett fólia alatt is így leszedtem róla két éve, azóta nem ment rá több karc.
ipadból jelenleg 9esem van, új kora óta tokban, de fóliát nem raktam rá, sokszor építési területen használom, de járt már aktív asztalos műhelyben is (jó hát mondjuk ott azért lehetett volna annyi eszem, hogy táskába rakom).
Májusban lesz 3 éves.
A kijelző teljesen jó, nem nagyon látok rajta karcot vagy ha van is akkor azt valószínűleg eltakarja a maszat. Gyári pencilt használok vele elég sokat.
én nem fogok venni a következőre se.
-
Lefty
addikt
válasz
Geresics #20421 üzenetére
Igazabol nem kellene semmit szinkronizalni az oldalak jelszavain kivul. Akkor majd azt csinaljuk, hogy az egyikunk fiokjaval belepunk, icloud ki lesz kapcsolva. Csak az lesz kenyelmetlen, hogy ha teszem azt FB appot hasznal valaki, majd mindig ki kell jelentkezni es a kovetkezonek beirni a jelszavat.
-
d.tiborz
aktív tag
-
törölt tag
-
Ragnar95
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest