- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
rinpocse #19838 üzenetére
Egyrészt fogalmam sincs annak a routernek a sebességéről, másrészt magában a router típusa nem jelent sokat, hiszen a lokális hálózat sebessége elég sok egyéb tényezőtől is függ, így látatlanban szinte lehetetlen biztosra megmondani, hogy menni fog-e a streaming.
Első körben kipróbálnám a helyedben, hogy lokális fájlokat tudsz-e streamelni a TV-re, pl ezzel az appal, bár sajna ez még mindig nem 100%-os teszt, hiszen az online filmek streamelése még nagyobb sávszélt kíván, de Safariból nem tudsz DLNA-n keresztül streamelni, ahhoz mindenképp kelleni fog egy plusz AirPlay képes eszköz a TV-hez. -
Süvi
őstag
válasz
rinpocse #14931 üzenetére
Ha Pro lesz és fontos a jegyzetelés mindenképpen a Pencilt ajánlom.
A többi megoldás nem ér fel vele. -
Ragnar95
félisten
válasz
rinpocse #14926 üzenetére
1. Bármilyen érintőkijelzőhöz készült tollat használhatsz az iPadhez. Nekem az Adonit termékei váltak be legjobban, azok közül is a PixelPoint technológiát használó modellek. Jelenleg egy Adonit Pixelt használok, az eddig kipróbált 3-4 termék közül ez vált be a legjobban és ezzel van a legközelebb a jegyzetelési élmény a papír+toll kombóhoz. Árban sajnos az aktív tollak nem olcsóak, bár azért az Apple Pencilnél olcsóbbak, de 10-15k-ba ígyis belekerül a legtöbb.
2. Nem számít a mappaszerkezet az iPadnek tudtommal, minden képet megtalál az SD kártyán. Én csak direktbe a fényképezőből kivéve raktam bele a kártyát, de a fényképező is mappába rakta a képeket és megtalálta őket gond nélkül az iOS.
3.Bármilyen BT-os billentyűzetet támogat az iPad. Ha nem felcsatolhatót/tokosat szeretnél, akkor az Apple Wireless Keyboard jó vétel lehet, használtan kijön 10-12k-ból, ha találsz eladó darabot épp a piacon és nagyon jó billentyűzet mind asztali oprendszerhez, mind iPadhez. -
Süvi
őstag
válasz
rinpocse #14899 üzenetére
Ill. Chatran fórumtársnak is:
Nekem 3 eszközzel is van tapasztalatom
Ezek között van olyan, amivel lehet másolni HDD-ről Ipadra.Használható, igazából egy nagyon alap fájkezelő.
64-es kártyával teszteltem ezt az olcsót.Air2 esetében 2,3 tokkal van tapasztalatunk:
Eredetihez megszólalásig hasonlító
áttetsző kemény hátlap
áttetsző puha hátlap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest