- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Microsoft Rewards
-
16500 - 16401
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
"ha meg uj kell ne felj a gsm boltoktol sem, mert 1 ev vilaggari van az apple cuccokra, igy ha ott veszed 1 evig az is garis hivatalos apple szervizben (istyle, icentre, almarium pro)."
Akkor miért írja az XYZ GSM h. 12 hónap BOLTI garanciát adnak (a +24 hónap szoftver garanciával meg csak a laikust lehet hülyíteni, azt hajadra kenheted). Azaz nem adnak almás garanciapapírt (kiveszik a dobozból) és csak boltos papírt kapsz, azzal hogy mész be almás szervízbe?
Minden hordozható Apple készülékre 1 év világgarancia van, ami sorozatszám alapján érvényesíthető, nincs gyári garanciapapír. Emiatt megy gond nélkül a garanciáztatás, bárhonnan is származik a készülék.
-
ricsip
addikt
Kijelzoben ugyan visszalepes a korabbi verzio kijelzojere, de ujabb a soc, teljesitmeny hasonlo talan hangyanyit gyorsabb, de leginkabb tesztekben kimutathatoan mint az air2.
Ha hasznalt is jo (szokott beloluk garis is lenni) akkor azt 100alatt meguszhatod (bar most elegge magas arakon kinaljak ahogy neztem nem ertem miert), ha meg uj kell ne felj a gsm boltoktol sem, mert 1 ev vilaggari van az apple cuccokra, igy ha ott veszed 1 evig az is garis hivatalos apple szervizben (istyle, icentre, almarium pro).
Ha hivatalos forgalmazotol veszed es maganszemely nevre, akkor persze 2 ev gari (a masodik ev szavatossag, de kb ugyanaz mint a gari) jar hozza, de ugy dragabb is, esetleg ha pont kifogsz egy akciot lehet jo ajanlat mivel air2 16GB-os verzioja kifuto."ha meg uj kell ne felj a gsm boltoktol sem, mert 1 ev vilaggari van az apple cuccokra, igy ha ott veszed 1 evig az is garis hivatalos apple szervizben (istyle, icentre, almarium pro)."
Akkor miért írja az XYZ GSM h. 12 hónap BOLTI garanciát adnak (a +24 hónap szoftver garanciával meg csak a laikust lehet hülyíteni, azt hajadra kenheted). Azaz nem adnak almás garanciapapírt (kiveszik a dobozból) és csak boltos papírt kapsz, azzal hogy mész be almás szervízbe?
-
galaxys80
veterán
Ipadről
Nem érted a lényeget továbbra sem. Olvasd el amit korábban írtam.
-
vadászcsiga
félisten
-
galaxys80
veterán
Akkor letolthetetlen, mivel nem maradt annyi hely az iPaden hogy még tudjam nézni, nem hogy letölteni

Honnan letölthetetlen? Az iCloud-ból?
-
vadászcsiga
félisten
-
galaxys80
veterán
Értem én hogy van rá 18 módszer de ne kelljen már tanácsot kérni fajlmasolashoz. Intezoben nem jelentek meg a képek.
Újra leírom. Nem jelennek meg mivel nincsen a készüléken a teljes kép. Az iCloud-ban van.
De ennyi év után azt gondolnám, hogy ez számodra is egyértelmű. -
vadászcsiga
félisten
Értem én hogy van rá 18 módszer de ne kelljen már tanácsot kérni fajlmasolashoz. Intezoben nem jelentek meg a képek.
-
blakey
titán
Tegnap 2 órát cseszkölődtem mire az Airről leszedtem windowson 5 videót, mert kellett a hely iPaden. Alap hogy az iTunes nem indul el, az rögtön ment is a kukába. Syncios frissítéssel indított, sajnos ranyomtam az igenre. Dll hibával nem települt, így ujra raktam az egész programot. Videók kijelöl, de többszöri próbálkozásra is csak jpg képeket töltött le videó gyanánt, gondolom mert nem tudott mit kezdeni azzal hogy a videók iCloudban vannak.
Végül a jó öreg PhotoSync-el másoltam át gépre. Fuck.iFileExplorer és hálózaton keresztül átmásolod, 4 év alatt még 1X sem használtam a kábelt adatok mozgatására, iFileExplorerel mindent meg tudok oldani.
-
Noxy
veterán
Tegnap 2 órát cseszkölődtem mire az Airről leszedtem windowson 5 videót, mert kellett a hely iPaden. Alap hogy az iTunes nem indul el, az rögtön ment is a kukába. Syncios frissítéssel indított, sajnos ranyomtam az igenre. Dll hibával nem települt, így ujra raktam az egész programot. Videók kijelöl, de többszöri próbálkozásra is csak jpg képeket töltött le videó gyanánt, gondolom mert nem tudott mit kezdeni azzal hogy a videók iCloudban vannak.
Végül a jó öreg PhotoSync-el másoltam át gépre. Fuck."nem tudott mit kezdeni azzal hogy a videók iCloudban vannak."
Na erre találta ki az Apple, az iCloud for Windows programot.
Ha be van kapcsolva a fotóknál a tárhely optimalizálás a Syncios-t, Win intézőt meg az iTunes el lehet felejteni. -
agabe
addikt
-
Alex91
félisten
az air 1 kijelzoje van benne.
Kicsit jobban visszaveri a fenyt mint az ai2, es nem olyan kozel van az lcd az uveghez (kulon allo mig az air2-nel laminalt), de hasonlo az is es mas kulonbseg nincs.
Akksi az uj ipad-ben nagyobb kicsit, es az uj soc is talan kevesebbet fogyaszt (kijelzot nem tudom, de azok hasonloak lehetnek ebbol is), igy valamivel jobban birhatja akksiban az uj, de air2-vel is siman elerheto 11-12 ora kijelzoido egy feltoltessel, szoval mindketto rendben van elegge ebbol a szempontbol is.Inkabb mondjuk azt, hogy nem laminalt a kijelzo, de valoszinuleg nem egy az egyben az Air kejelzoje.
-
agabe
addikt
Végül a jó öreg PhotoSync-el másoltam át gépre. Fuck.Hat az nem jott ossze hol, de alapbol itunes-al nem nehezkes, es az azert altalaban szokott menni windowson is. Jol kifogtad.
Vannak azert mas lehetosegek is adatmasolasra (felhobe lokni alapbol a kepanyagot pl.), sot...siman fel kellene ismernie a gepnek mint olvashato kulso tarolot es kepeket/videokat egybol le lehet szedni itunes vagy egyeb progik nelkul is.(#16486) galaxys80:
+1 -
galaxys80
veterán
Végül a jó öreg PhotoSync-el másoltam át gépre. Fuck.Miért nem szedted le egyszerűen a Windows intézőn keresztül?
Szerk.
Be volt kapcsolva az iPadra optimalizálás?
Ha igen akkor érthető miért nem találta az syincios. Mert nem volt a gépen.
Így viszont nem értem miért nem az iCloud-ból szedted le? -
vadászcsiga
félisten
Végül a jó öreg PhotoSync-el másoltam át gépre. Fuck. -
agabe
addikt
az air 1 kijelzoje van benne.
Kicsit jobban visszaveri a fenyt mint az ai2, es nem olyan kozel van az lcd az uveghez (kulon allo mig az air2-nel laminalt), de hasonlo az is es mas kulonbseg nincs.
Akksi az uj ipad-ben nagyobb kicsit, es az uj soc is talan kevesebbet fogyaszt (kijelzot nem tudom, de azok hasonloak lehetnek ebbol is), igy valamivel jobban birhatja akksiban az uj, de air2-vel is siman elerheto 11-12 ora kijelzoido egy feltoltessel, szoval mindketto rendben van elegge ebbol a szempontbol is. -
Create.
addikt
Kijelzoben ugyan visszalepes a korabbi verzio kijelzojere, de ujabb a soc, teljesitmeny hasonlo talan hangyanyit gyorsabb, de leginkabb tesztekben kimutathatoan mint az air2.
Ha hasznalt is jo (szokott beloluk garis is lenni) akkor azt 100alatt meguszhatod (bar most elegge magas arakon kinaljak ahogy neztem nem ertem miert), ha meg uj kell ne felj a gsm boltoktol sem, mert 1 ev vilaggari van az apple cuccokra, igy ha ott veszed 1 evig az is garis hivatalos apple szervizben (istyle, icentre, almarium pro).
Ha hivatalos forgalmazotol veszed es maganszemely nevre, akkor persze 2 ev gari (a masodik ev szavatossag, de kb ugyanaz mint a gari) jar hozza, de ugy dragabb is, esetleg ha pont kifogsz egy akciot lehet jo ajanlat mivel air2 16GB-os verzioja kifuto.Ez a kijelzőben visszalépés miben nyílvánul meg? Csak azért kérdezem, mert pont holnap rendelnék 1 ipad 32gb-ot.
-
Alex91
félisten
Ha hivatalos forgalmazotol veszed es maganszemely nevre, akkor persze 2 ev gari (a masodik ev szavatossag, de kb ugyanaz mint a gari) jar hozza, de ugy dragabb is, esetleg ha pont kifogsz egy akciot lehet jo ajanlat mivel air2 16GB-os verzioja kifuto.Az Air 2 minden verzioja kifuto...
-
agabe
addikt
Ha hivatalos forgalmazotol veszed es maganszemely nevre, akkor persze 2 ev gari (a masodik ev szavatossag, de kb ugyanaz mint a gari) jar hozza, de ugy dragabb is, esetleg ha pont kifogsz egy akciot lehet jo ajanlat mivel air2 16GB-os verzioja kifuto. -
Alex91
félisten
En olyan 120 k korul lattam normalis boltban a 32GB-osat. Szerintem ezt erdemes venni, mert ez a legujabb, vagy ha kifogsz ennel joval olcsobban Air2-t.
-
ricsip
addikt
-
ricsip
addikt
100e-nél többet semmiképpen nem akarok érte adni. Ennyiért milyen kompromisszumokat kell kötni? SIM nem kell, elég a wifis.
Illetve ezen a 100-on felül még mi az amit ki kell adni rá? Tok és vmi kijelzővédő fólia az alap h. veszek hozzá, de ezen kívül? Töltőt kell venni hozzá még a gyárin felül?
-
lacy86
addikt
Sziasztok,
almában nem vagyok otthon, de anyámnak születésnapjára vennék egy almás tabletet. Facebook és youtube kell neki leginkább, nem poweruser. Melyik ipad most a legutolsó (ami még supported lesz 3 év múlva is)? Milyen összehasonlítós oldalt olvassak el a kapható modellek-el kapcsolatban?
Money?
-
ricsip
addikt
Sziasztok,
almában nem vagyok otthon, de anyámnak születésnapjára vennék egy almás tabletet. Facebook és youtube kell neki leginkább, nem poweruser. Melyik ipad most a legutolsó (ami még supported lesz 3 év múlva is)? Milyen összehasonlítós oldalt olvassak el a kapható modellek-el kapcsolatban?
-
Alex91
félisten
-
Gomba
senior tag
amazon fire stick 40 EUR és "kábelmentes" vagy, ráadásul még egyéb dolgokra is használhatod
-
Süvi
őstag
Sziasztok, most tervezek ipad 2017-et venni, a kérdésem nem teljesen a témához kapcsolódik, de hátha. Nincs okos TV-m, se apple TV-m, de szeretném ha vezetèk nélkül Ki tudnàm tenni a képet a tv-re netes videó nézésre főként. Minél olcsóbb megoldás érdekelne, ha lehet. A válaszokat előre is köszi.
Az aprón már 8000 Ft környékén lehet venni ligtning tó Vga csatlakozót, az lehet egy megoldás.
Szinten lehet 20000 környéken 3. Generációs Apple TV t venni, sokkal biztosabb mint más gyártó megoldása. -
Gomba
senior tag
Sziasztok, most tervezek ipad 2017-et venni, a kérdésem nem teljesen a témához kapcsolódik, de hátha. Nincs okos TV-m, se apple TV-m, de szeretném ha vezetèk nélkül Ki tudnàm tenni a képet a tv-re netes videó nézésre főként. Minél olcsóbb megoldás érdekelne, ha lehet. A válaszokat előre is köszi.
Bármilyen Airplay-t támogató eszközt keress hozzá, amit csatlakoztatsz a tv-hez. Amazon fire stick-re például lehet letölteni airplay appot. Meg androidos eszközhöz is van pl. a AirPlay/DLNA Receiver (PRO).
-
Create.
addikt
-
galaxys80
veterán
Okostojás. 1000 féle Dlna szerver létezik. Van amelyik tudja kezelni (bizonyos eszközökkel) a külső feliratot. De jellemzően ez problémát szokott okozni. A belső feliratot viszont a legtöbb esetben mindegyik megeszi.Maga a DLNA szabvány egy totális katyvasz. Nem véletlenül szokták ajánlani az SMB-t vagy az NFS-t helyette.
Sose fogom megérteni, ha valaki nem ért valamihez akkor minek okoskodik bele.
LOL
-
adise
őstag
-
galaxys80
veterán
-
Alex91
félisten
-
adise
őstag
hülyeséget ne irjunk már kérlek!

hogy lenne a dlna az oka? Még a végén valaki elovassa amit irsz és komolyan veszi. -
sharp4
őstag
-
galaxys80
veterán
Hali
Olyan problémám lenne, hogy valami lejátszó kellene nekem az iPad air 2 -re ami kezel srt feliratokat. Mert van otthon egy DLNA hálózat amin több sorozat is van. A VLC player és a KMplayer látja a dlna-t meg megtalálja a mkv-t is, de hiába van úgyan azon a néven a felirat mint a film nem jeleníti meg. Valakinek valami ötlet vagy valami free videólejátszó ami megbítható?
Köszi.
Ez leginkább a dlna korlátai miatt van. Nem feltétlenül a lejátszó hibája.
Meg kellene úgy próbálni, hogy mondjuk mkv merge-vel beleimportálod a feliratot.
Így általában dlna-n is átmegy a felirat. -
blakey
titán
-
sharp4
őstag
Helló
MFI Kábelt Kínából honnan érdemes rendelni? Olcsó és jó minőségű kellene. Köszönöm.
-
milszab
senior tag
Hali
Olyan problémám lenne, hogy valami lejátszó kellene nekem az iPad air 2 -re ami kezel srt feliratokat. Mert van otthon egy DLNA hálózat amin több sorozat is van. A VLC player és a KMplayer látja a dlna-t meg megtalálja a mkv-t is, de hiába van úgyan azon a néven a felirat mint a film nem jeleníti meg. Valakinek valami ötlet vagy valami free videólejátszó ami megbítható?
Köszi.
AVPlayerHD. Nekem nagyon bevállt. Eddig mindent lejátszott, egyszerű rámásolni filmeket. Igaz fizetős, de megéri megvenni.
-
blakey
titán
Hali
Köszi.
nPlayer, Infuse (Pro), MrMC (Kodi)
-
Tempes
tag
Hali
Köszi.
Nem free de az nPlayer nagyon jó.
-
pulpi
csendes tag
Hali
Köszi.
-
focvis
veterán
Szia. Meg tudod mondani melyik az ő webshopjuk, hol lehet direktben felvenni velük a kapcsolatot? Köszi
Szia!
Nincs webshopjuk. A PM-edre válaszoltam.Itt jelzem mindenkinek, hogy egy ismerősöm rendelt nemrég a vaterás hölgytől; neki is 3+ hónap volt a szállítás; én nem erőltetném annyira.
-
Csibecsont
csendes tag
-
Ragnar95
félisten
Köszi, akkor inkább Air. Én is néztem a az apple féle sima mac -es billentyűzetet, akkor az is simán megy bluetooth -al? Abból legalább van rendes magyar kiosztás, mert ebből a hajtogatósból nem is találtam.
A Microsoft Office alkalmazások (world, excel) mennek iPad alatt is? Csak iPhone -on próbáltam, ott tök jól működnek.Igen, az Apple wireless keyboard BT-os és tökéletesen megy iPaddel is.
Office is megy gond nélkül iPaden természetesen. -
xors
senior tag
Köszi, akkor inkább Air. Én is néztem a az apple féle sima mac -es billentyűzetet, akkor az is simán megy bluetooth -al? Abból legalább van rendes magyar kiosztás, mert ebből a hajtogatósból nem is találtam.
A Microsoft Office alkalmazások (world, excel) mennek iPad alatt is? Csak iPhone -on próbáltam, ott tök jól működnek. -
Alex91
félisten
Szia, iPad Air alá ne add, de Air 2-t érdemesebb megfontolni hosszú távra. Az iPad 4 a jelenlegi kilátások alapján már a 10.3.2-t se fogja megkapni a 32 bites architektúra miatt.
A jelenlegi kilatasok alapjan meg fogja kapni a 10.3.2-ot...
-
Ragnar95
félisten
Ahogy előttem is írták, Air a minimum, amiben gondolkodni érdemes.
Billentyűzetes tokot én nem feltétlen ajánlanám, a legtöbbön elég kicsik a billentyűk, Apple wireless bill sokkal jobb választás szerintem iPadhez is. -
LilProphet90
senior tag
Szia, iPad Air alá ne add, de Air 2-t érdemesebb megfontolni hosszú távra. Az iPad 4 a jelenlegi kilátások alapján már a 10.3.2-t se fogja megkapni a 32 bites architektúra miatt.
-
xors
senior tag
sziasztok!
iPad -ben nagyon nem vagyok otthon, mi számít most best buy -nak? egy iPad4 -el mennyire lehet elboldogulni? Vennék hozzá valami billentyűzetes tokot is, hogy lehessen pötyögni rajta. -
_ocsisajt
őstag
-
Ragnar95
félisten
-
univerzita
addikt
-
_ocsisajt
őstag
Elnézést ha már volt a kérdés, de hogy tudom a notificationöket visszanézni visszamenőleg?
Volt egy notif. rámentem, ok de most már üres a lista ha "lehúzom" a képrenyőt
-
Joshi
titán
-
focvis
veterán
-
Koczó93
őstag
Igen, a kérdésem általános, nem neked szántam igazából

-
Joshi
titán
Én is 2 éve használok egy szinte ugyanilyen Swees tokot és néhány karctól eltekintve hibátlan. Ennyit simán megér

Egy sima első generációs minit használok amin leginkább csak olvasok és néha netezek. Jelenleg ios8.2 fut rajta, egész tűrhetően. Érdemes lefrissíteni 9.3.5-re? Vagy csak lassabb lesz? Gondoltam hogy időszerű lesz lecserélnem egy retina minire esetleg 4re de annak az árát még sokallom. Próbált valaki minin ios9et?
A tokot megrendeltem.

Gondolom a kérdésed általános és nem kimondottan tőlem kérdezed. Egyébként se tudok mit mondani mert ez az első almás cuccom, igazság szerint erre sincs szükségem de hát a vbk-t el kellett költeni.

-
Koczó93
őstag
Én is 2 éve használok egy szinte ugyanilyen Swees tokot és néhány karctól eltekintve hibátlan. Ennyit simán megér

Egy sima első generációs minit használok amin leginkább csak olvasok és néha netezek. Jelenleg ios8.2 fut rajta, egész tűrhetően. Érdemes lefrissíteni 9.3.5-re? Vagy csak lassabb lesz? Gondoltam hogy időszerű lesz lecserélnem egy retina minire esetleg 4re de annak az árát még sokallom. Próbált valaki minin ios9et?
-
blakey
titán
-
Alex91
félisten
-
zolikaDB
veterán
-
chatran
őstag
Ha manuális fényerőn használod, akkor nincs értelme összehasonlítani az enyémmel. Áttettem 2,4ghz wi-fi-re, meglátom ezzel mennyit javul az üzemidő.
-
zolikaDB
veterán
-
chatran
őstag
-
zolikaDB
veterán
-
chatran
őstag
-
zolikaDB
veterán
-
chatran
őstag
Szerintetek az normális, hogy egy air 2 automata fényerőn, 5G wifin, csak böngészéstől ( amiben volt YouTube nézegetés bőven), 6 óra alatt 10% alá merül?
-
Gomba
senior tag
-
Jst
csendes tag
-
Noxy
veterán
Veszek én is egy qr.a drága minőségi tokot, lerakom az asztalra és csak azt fogom nézegetni az iPad helyett.

-
Alex91
félisten
-
Gomba
senior tag
-
Joshi
titán
-
blakey
titán
-
Joshi
titán
-
Alex91
félisten
-
Gomba
senior tag
Pl. nekem van eredeti Apple bor coverem is, ami jo 1 ev utan felvalt, meg elegge elzsirosodott. Az osszes kemeny hatlapom repedt, tort egy ido utan. Az atlatszo szilikon az hamar sargul. Amit en linkeltem az egy Apple smart case koppincs, szerintem arahoz kepest megfelelo minoseg, bar nem tudom, hogy mennyivel rosszabb, mint az eredeti Apple...
Én ezért vettem a space gray ipad-re grafitszürke szilikon case-t. Az nem sárgul

-
blakey
titán
(#16402) viera
(#16403) Alex91Amiket olvasok nem túl meggyőző, még mindig ott tartok hogy akkor most mégis milyen tokot? Többen írták hogy a "minőségi" tokok is a sarkoknál elreped, lehet hogy érdemes lenne valami olcsóbbat nézni?

ui.: már ilyesmibe is gondolkodtam, habár ez nem védi a kijelzőt ha az asztalon hever.
A mini 2-mön Swees tok van, esetleg azokat is megnézheted, passzentos és 2,5 éve hibátlan.
-
Alex91
félisten
(#16402) viera
(#16403) Alex91Amiket olvasok nem túl meggyőző, még mindig ott tartok hogy akkor most mégis milyen tokot? Többen írták hogy a "minőségi" tokok is a sarkoknál elreped, lehet hogy érdemes lenne valami olcsóbbat nézni?

ui.: már ilyesmibe is gondolkodtam, habár ez nem védi a kijelzőt ha az asztalon hever.
Pl. nekem van eredeti Apple bor coverem is, ami jo 1 ev utan felvalt, meg elegge elzsirosodott. Az osszes kemeny hatlapom repedt, tort egy ido utan. Az atlatszo szilikon az hamar sargul. Amit en linkeltem az egy Apple smart case koppincs, szerintem arahoz kepest megfelelo minoseg, bar nem tudom, hogy mennyivel rosszabb, mint az eredeti Apple...
-
Joshi
titán
(#16402) viera

-
Alex91
félisten
-
blakey
titán
Köszönöm! Újat vennék csak, viszont így meg csak részletre. 2 év részlet lenne, havi 4000.- Ft. UPC csak ezt a tabletot adja. Csak kérdés, hogy megéri e így is? Nekem nem kell nagy dolgokra (játék kizárva!) böngészés, filmezés (Netflix, HBOGo, Horizon Go, stb), fotózásra sem használnám erre van Iphone.
Fene tudja, én nem vállalnám be, ha már részletre akkor aktuális modellt érdemes venni.
-
Jst
csendes tag
Még nincs tapasztalatom az Ozakival , de régi motoros a szakmában és tapogatható a boltokban. Lehet, hogy megvizsgálom a szilkon és Smartcover kombót.
-
Sify
senior tag
Újonnan nem érdemes, bár sokminden attól függ, hogy mennyit szánnál egy iPad-re, nekem Mini 2-m van, elégedett vagyok vele, talán még jön rá frissítés, de most jól muzsikál. Ha most kéne vennem használtan akkor bevállalnám, újonnan már nem feltétlenül. Mostanában én is gondolkodom, hogy lecserélem, de jelen pillanatban még minden jól működik rajta.
Köszönöm! Újat vennék csak, viszont így meg csak részletre. 2 év részlet lenne, havi 4000.- Ft. UPC csak ezt a tabletot adja. Csak kérdés, hogy megéri e így is? Nekem nem kell nagy dolgokra (játék kizárva!) böngészés, filmezés (Netflix, HBOGo, Horizon Go, stb), fotózásra sem használnám erre van Iphone.
-
blakey
titán
Újonnan nem érdemes, bár sokminden attól függ, hogy mennyit szánnál egy iPad-re, nekem Mini 2-m van, elégedett vagyok vele, talán még jön rá frissítés, de most jól muzsikál. Ha most kéne vennem használtan akkor bevállalnám, újonnan már nem feltétlenül. Mostanában én is gondolkodom, hogy lecserélem, de jelen pillanatban még minden jól működik rajta.
-
Sify
senior tag
Ipad mini 2-öt érdemes még venni vagy már nem? Várható még rá frissítés vagy már nem nagyon?
-
bigsee
addikt
Nekem USAMS tok ment rá arra, hogy a kb. két hetes tabletre rákerült, majd egy alkalommal le lett szedve, üvegezés miatt. Négy sarokból három pókhálós lett és kitörtek belőle darabok. Ozakik milyenek egyébként? Amit keresek az vékony, könnyű és nem törik...

-
zolikaDB
veterán
Én Air2-n használom, lassan egy éve.
Volt előtte egy gagyi aliexpress-es noname tokom is, az pont így széttöredezett.
Unokaöcsém Ozakija ugyanennyi idő után már lecserélésre került, mert rongyosra lett használva - és csak otthon tabletezik vele. (Igaz ő Mini2-re vette, T-mobile-nál valami 5e körül a kettőt).
Fura lenne, ha a Baseust is hamisítanák...?

-
Jst
csendes tag
-
zolikaDB
veterán
-
Alex91
félisten
-
viera
őstag
-
Joshi
titán
Sziasztok. Kérnék 9,7"-os iPad Air2-höz jó minőségű kihajtható tok ajánlásokat. Ha lehet akkor Aliexpresszes legyen. Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
-
16500 - 16401
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 128 GB
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- Slim Book Cover Keyboard for Tab S9 Ultra & Tab S10 Ultra
- iPad 10.gen 10.9 2022 256GB WifI+CELLULAR Szürke szinben , Használt, garanciával, üzletből
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5308
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)