Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
Kristof_94 #18716 üzenetére
Gondolom regi mar a facebook alkalmazasod, vegyel uj iPad-et!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #18700 üzenetére
Valaki esetleg?
-
DJohnnyka
újonc
válasz
Kristof_94 #18700 üzenetére
Telepítve van a facebook alkalmazás?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Kristof_94 #11657 üzenetére
Igen, ha regisztrálsz egy kanadai Apple ID-t, más megoldás nincs.
-
univerzita
addikt
válasz
Kristof_94 #10890 üzenetére
Én próbáltam a iPadian -t. De ez csak néhány dolgot mutat,játékokat nem.
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Kristof_94 #9727 üzenetére
Remélem jövőre előrukkolnak valamivel!
új 7,9" jött ki meg 12"(pro)... A 9,7" vonalat is már gondolom biztos fogják gyarapítani!
-
univerzita
addikt
válasz
Kristof_94 #9712 üzenetére
Szerintem nem lesz árban lejjebb sorolva a Air 2 ( majd ha jön a Air 3-rom). De biztosan akciók lesznek egyes eladóknál. Én megvárnám a Air 3-mat.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Kristof_94 #9111 üzenetére
Az lenne a csúnya, ha nem. Sima Air két éves, itt a friss rendzser és egy app se nyivákol, de lényegében egy iPad 4 is megcsinálja ugyanezt.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Kristof_94 #9069 üzenetére
Már megjelent a Pro!
De szerintem azt nemigazán általános júzereknek találták ki!Szerintem mobilitásban nem versenyezhet a 7,9 és a 9,7 colos ipadokkal! A 12... Col már túl nagy akkor inkább macbook...
-
HIJ
őstag
válasz
Kristof_94 #9033 üzenetére
Ott az alján a lényeg:
"A megjelölt ár 0% ÁFA-t tartalmaz"
-
30z.Samu
félisten
válasz
Kristof_94 #9033 üzenetére
Szia!
Én elképzelhetőnek tartom.
Mostanában pörög a topic, ezt már szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Kristof_94 #8224 üzenetére
Mindenképp olcsóbb lesz, az új modell megjelenésekor hivatalosan a régiek megkapják az eggyel korábbi modell árát.
Viszont a jelenlegi MM-os árnál szinte biztos,h nem lesz olcsóbb, mivel jelenleg 130k az Air, így legjobb esetben is azt az árat kapja meg az Air 2 ősszel. Viszont ha tovább romlik a Ft árfolyama a $-al szemben, akkor lehet,h drágább lesz, mint 130. -
Ragnar95
félisten
válasz
Kristof_94 #8222 üzenetére
Persze, évente szokták frissíteni, így lenne fura, ha nem jönne idén. Október-november körül szoktak jönni az új iPadek.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Kristof_94 #8170 üzenetére
Ugyanúgy hivatalos eladó az MM is, ráadásul ott asszem épp akció miatt ennyire olcsó. Nyugodtan vedd meg a MM-ban, teljesen mindegy amúgy hol veszed, minden iPadre 1 év világgari van, de mivel a MM még hivatalos viszonteladó is, a magyar jogszabályok értelmében csere esetén újra is indul a gari.
-
univerzita
addikt
válasz
Kristof_94 #8170 üzenetére
A MM-be is kell kapnod éves garit.
-
silmatauki
őstag
válasz
Kristof_94 #5065 üzenetére
Ha tényleg komolyan gondolod a publikálást, akkor egyedül a HDMI adapter + Game Capture HD fog működni (különben senki se fogja nézni a csatid a gyenge minőség / rossz framerate miatt
-
silmatauki
őstag
válasz
Kristof_94 #5060 üzenetére
Mindenképp az iPad Air2-t vedd, mindenképp megéri az ártöbbletet a 2GB RAM.
"Illetve: IPaden mivel tudnék videót rögzíteni miközben pl. játszom? Van erre valami program?"
Ha JB-elsz, és nem kell hang (annak a rögzítése játékok alatt tipikusan leáll), akkor a Display Recorder egész normálisan elmegy az Air2-n még az olyan top játékok alatt is, mint az XCOM: EW. Persze túl magas framerate-re ne számíts, és a játék maga is észrevehetően lassul a felvétel miatt (de nem lesz játszhatatlan). Van még egy JB nélkül is műxő képernyőrecorder, azt nem próbáltam – a DR-t az Air2-n teszteltem most az XCOM: EW-vel.
Ha viszont nem gond a kábelezés, akkor egy HDMI adapter + Game Capture HD a legjobb megoldás. Én ezt használom, tökéletes, persze nem olcsó a HDMI recorder, viszont újabban, most hogy a 60p-s változat is kijött, egész baráti áron van a régi, ami “csak” 30p-t tud.
Van még az AirPlay-s, kábel nélküli mirrorolás, amit deszktopos klienssel vehetsz, és azon rögzítheted. Ennek persze hátránya a soxor 1-2 mp-re is teljesen kihagyó kép, viszont van hang és nem lassul maga a játék, szemben a Display Recorder-es megoldással.
-
válasz
Kristof_94 #5062 üzenetére
Ebben majd valaki más tud segíteni, én nem mozgok otthon a hazai boltok kínálatában.
-
válasz
Kristof_94 #5060 üzenetére
Az Air 2 plusz két giga ramja elég nagy fegyvertényező, főleg akkor, ha játszani is szeretsz. Ettől függetlenül az Air sem kapufa, de én az újabb változatra szavaznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad Pro 11" Magic Keyboard - White - Magyar - Bontatlan
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Go
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával