Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
válasz
access_denied
üzenetére
Újrafogalmazva a kérdést, van olyan (ingyenes?) app, amelyikkel Windowsról tudom browse-olni a az alkalmazásokhoz tartozó fájlokat is? Csak egy fájl felülírásáról lenne szó.
iFunBox nem jó
. -
D@niel
addikt
köszi 👍🏻új iPad mini érkezésről tud valaki valamit?
-
D@niel
addikt
üdv, rá kérdezek itt is
nem sokára el viszik a retina minim, mert váltok majd az újra.
a piano tiles2 mentéseket hogy tudom megőrizni? magyarán ott szeretném folytatni, ahol abba hagytam. -
Megéri továbbra is Air 2-t venni, vagy az új táblára hajtsak inkább?
-
r3dsnake
nagyúr
-
lacy86
addikt
Air2 10.3
Valaki eszrevett valami gyorsulast?
-
agabe
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Ha otthon hasznaljak akkor sima ugy a masolgatas.
Ha esetleg hordozhato megoldas lenne fontos akkor kellene valami ilyesmi jol johet.
itt egy leiras rola, vagy van mas gyartotol is
Droidrol ios-re masolasra, vagy csak adatok mentesere is kivalo tobbfajta keszulekrol egyszerre mondjuk egy utazas soran amikor kezdenek betellni a tarhelyek, power banknak is jo egy ideig es vinyot sem kell cipelni mert barmilyen pendrive, memkari bedughato. -
univerzita
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
A lényeg hogy fel kell telepíteni valami média playert ( VLC ingyenes) és ha iTunes -t használ akkor abban meg kell nyitni telepített média playert és annak a dokument részébe kell bemásolni a filmet. Ha nem használ iTunes -t akkor Syncios, vagy 3uTools -al kell bemásolni a filmet a VLC - dokumentum részére.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
így van

de majd szépen másolgatnak
azért köszi a segítséget!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
HDD adott, nem fognak venni.
akkor marad a másolgatás.(#16175) Noxy: hát ez látod eszembe se jutott...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Noxy
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Ja, meg mondjuk az iPad-ra is fel lehet másolni, csak PC kell hozzá.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
ez nem jó hír, sima mezei külső vinyó és nincs opció wifire csatlakoztatni...
hát akkor így nem lesz filmezés
-
univerzita
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Olyan HDD -ről ami csatlakozva van a otthoni wifin ( NAS, vagy routere) lehet telepített média lejátszóval filmeket streemelni. A legtöbb média playert erre képes ( ingyenes a VLC és viszi a mkv- és a ac3,dts-t. De USB-lighting adapter tudtommal csak képekre jó,filmeket nem lehet.
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Külső HDD-ről le tud játszani filmeket az eszköz és ha igen milyen formátumokat?
Illetve usb female to lightning adaptert hol tudok itthon vásárolni?(a készülék nem az enyém, 2 hete vásárolták újonnan, azt hiszem 3-as ipad, nem air és nem a legújabb az uti
). -
válasz
univerzita
üzenetére
Koszi. Holnap kiprobalom.
-
Hi guys.
Kene egy kis help. Chrombol szeretnem a legfrissebb konyvjelzoimet beimportalni az ipad safarijaba. Hogy tudom ezt a legkonnyebben vegre hajtani?
-
bigsee
addikt
Sziasztok! iPad-ek, különösen a Pro-k hátulja mennyire kényes, karcolódós? Gondolkozom egy Smart coveren. Előző samumon is az volt, annak a hátulja ilyen érdes volt, abszolút nem karcolódott.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem mértem stopperrel.

Engem ami érdekel, hogy jobb 10.3-al. -
Gomba
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Olcsóbb az A9 chip előállítása fajlagosan, mint az A8X-é. Az A9-et a TSMC és a Samsung is gyártja, illetve a chip előállítása is olcsóbb az architektúrája miatt. Ráadásul az A9-et haszánálja a 6s/6s plus is és oda még megy miatta a gyártás.
Egyébként én azt tippelem, hogy direkt kettéhúzták az ipad "piacot", olcsó új ipad belépő kategória, meg drága ipad pro kategóriára, hogy a kettő közé még beférjen egy air2 utód. Szerintem ez egy új 9,7" lesz, az ipad pro 9,7" utódja pedig a pletykált 10,5"-os vékonyabb kávájú lesz. -
Alex91
félisten
válasz
LilProphet90
üzenetére
Mert gondolom olcsobb, mint a laminalt... Es gondolom a CPU is olcsobb lehet, mint az Air 2-ben levo... Ezert adja olcsobban.
-
agabe
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Sztem annyi jön elő most, hogy milyenek a készülékek amikor újra vannak húzva mentés visszaállítás nélkül manuálisan beállítva minden, és nincsenek olyan töredékek amik akár jelentősen is lassíthatják őket.
Az új file rendszer mindent kipucol.
Elvileg ezt nem ártana egy normál frissítésnek is megtennie, de ezek szerint eddig csak "inkrementális" volt a frissítés és mindent úgy hagyott rendetlenül ahogy volt.
Volt amikor (fél év egy év között valamikor korábban) air2-esem akadozott mint a fene.
Itunes teljes visszaállítás és újként beállítás megoldotta. Sztem ugyanez zajlik most le a 10.3-as frissítéssel, mert nálam az 1-2hete belakott air2-es nem lett gyorsabb egy szemernyit sem, bár lassú nem volt előtte sem, de tényleg nem változott ahogy I7 sem. -
-
iPad Air-rel valami csodat tett ez a 10.3
Marha jo lett

-
btudos
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A9 SoC, Air 1 háza és kijelzője, kb. ennyi amit tudni érdemes róla. Air 2-ről váltani nem érdemes, de annál olcsóbb valamivel, ráadásul nagyobb az akksija a vastagabb háznak köszönhetően.
-
agabe
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mar egy hete tudhato (elo is lehetett rendelni talan)
Nincs nagy valtozas air2-hoz kepest, kicsit gyorsabb tud lenni ha nagyobb appokat kell betolteni (altalanos mukodesben alig vagy egyaltalan nem eszreveheto), viszont kijelzoben meg visszaleptek air1-esre.
Kb. ennyi...ja es jo aron van tenyleg, nomeg 32GB az alap. -
törölt tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hogy lehet email-ben iPad-et kapni? nem posta, vagy futár hozza?

-
Blackmirror
őstag
Fent van az Apple oldalán is. Lemaradtam valamiről?

-
vadászcsiga
félisten
Új iPad van? E-mailben kaptam. Méghozzá jo áron. 133000 Ft.
-
Noxy
veterán
válasz
access_denied
üzenetére
Ahhoz hogy minden fájlt lásson az iFunbox JB kell.
Azon belül is a Cydiaból az Apple File Conduit "2" tweak. -
blakey
titán
válasz
access_denied
üzenetére
Annál egyszerűbb mint ahogy hinnéd, androidon futtatni kell pl. egy FTP szervert, de SMB is megteszi és iPaden a FileExplorer-rel csatlakozni lehet a telefonhoz majd át lehet másolni, egyéb megoldások is létez(het)nek de ez szerintem elég egyszerű.
Esetleg ott a Shareit app mindkét készülékre, régen próbáltam akkor működött. -
access_denied
senior tag
Van olyan app, amelyikkel képes vagyok egy android telefonról ipad-ra átmásolni egy fájlt? Kicsit konkrétabban erről lenne szó.
Sajnos az iFunBox legújabb verziója nem képes erre.
-
Blackhole13
senior tag
Köszönöm a segítséget, de hagytam a fenébe. Időközben azon is elgondolkodtam, hogy a mini 2 talán megfelelőbb lenne számomra.
-
agyhalal
aktív tag
válasz
Blackhole13
üzenetére
[link] Itt tud jelszó visszaállító mailt kiküldetni arra a mail címre amivel regisztrált.
-
bigsee
addikt
válasz
Blackhole13
üzenetére
Ezt akartam javasolni

-
Ragnar95
félisten
válasz
Blackhole13
üzenetére
Számlával együtt sétáljon be az egyik APR-be, törlik neki az iCloud fiókot a készülékről, majd ezután vedd csak meg tőle.
Jelszó hiánya önmagában amúgy sem probléma, ha az emailt tudja, nyom egy elfelejtett jelszót és meg is oldódik a probléma. -
galaxys80
veterán
válasz
Blackhole13
üzenetére
telefonban sem tűnt olyannak, aki lopott gépekkel kereskedik.
Szerintem egyetlen jó csalóról sem feltételeznéd ezt. Azért is tudnak annyi embert átverni.
Jelszó ismerete nélkül meg sem te, sem ő nem fogja tudni törölni az Apple ID-t.
-
jilian
addikt
válasz
Blackhole13
üzenetére
Akkor csinálja meg ő az ID törlését, áruld el neki a lehetőségeket amiket jónak látsz.
Ha sikerült neki, utána megveheted...
-
Blackhole13
senior tag
Találtam egy ipad airt jó áron. Beszéltem a tulajjal, azt mondja, hogy első megvételkor az üzletben beállítottak neki egy Apple ID fiókot, de az ahhoz tartozó jelszót elkeverte, ez a gép egyetlen hibája. Nyilván gyanús kezdett lenni a történet, gondoltam biztos lopott, de van hozzá számlája, jótállási jegye, telefonban sem tűnt olyannak, aki lopott gépekkel kereskedik.
Miért beszélnétek le a megvételéről? Úgy tűnik, elég sok lehetőség van törölni az Apple ID-t jelszó ismerete nélkül is. -
Audison
senior tag
Sziasztok, Air 2-höz keresek CF kártyaolvasót, olyasmi kellene mint ami az apple-nek van SD változatban. Nem is értem miért nincs nekik valami 5in1 olvasójuk...
-
SoldierL
senior tag
Mini 2 10.3 tökéletes.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A biztonsági mentésre gondoltam; nem szeretném új iPadként beállítani.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nem frissült, viszont most pár perc pihentetés után helyrejött. Lehet, hogy throttlingolt a SoC? Bár annyira meleg nincsen (de mintha az utóbbi 2-3 frissítés óta jobban melegedne). Mindenesetre felraktam még két hardverigényesebb játékot (Blitz Brigade, O&C2), azokkal is viszonylag normálisan ment. Remélhetőleg csak valami átmeneti zavar.
-
Ragnar95
félisten
válasz
LilProphet90
üzenetére
Biztos, hogy nem hardveres hiba, mivel csak az adott appban jelentkezik. Az app véletlenül nem frissült, lehet hogy a fejlesztő rontott el valamit?
-
LilProphet90
senior tag
Frissítettem én is mini 2-t 10.3-ra, jónak tűnt, nem volt vele gond. Elég sokat játszok a Micro Machines nevű játékkal (napi 1 órát kb), és előbb, egyik pillanatról a másikra szörnyen lecsökkent a képfrissítés (kb 60 fps-ről 20-ra). Néha-néha visszaugrik 60-ra pár másodpercre, de az esetek többségében "döcög". Azért érdekes, mert frissítés után, és délelőtt is játszottam kb 10-10 percet, és semmi ilyesmi gond nem volt (illetve eddig az előző verziókkal sem volt soha ilyen). Csináltam egy hard resetet, de ugyanaz. Nem telepítettem semmi újat, nem is változtattam meg semmit.
Ez valami hardveres hibára utalhat, vagy csak a fájlrendszer változás zavar be? Bár akkor gondolom már a frissítés után kellett volna jelentkeznie a gondnak. Van valami app, ami teszteli, hogy minden komponens megfelelően működik-e?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Szerintetek Mini 2 -re fel merjem tolni a 10.3-at? Még most 10.1 van rajta.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Gondoltam már én is arra, hogy újrahúzom - főleg így 2 év után - de akkor minden visszaállna az elmentett verzióra.
Air2, ebben nincs kapcsoló
ill. a Safariban megjelenített videóknak van hangja. -
Süvi
őstag
Ha ez a tok ennyi Iphone -ra, akkor vajon mennyi lenne Ipad-ra?
Bár már nincs is készleten, biztos elkapkodták. -
Ragnar95
félisten
válasz
Blackhole13
üzenetére
Topik összefoglalóban van link, ahol le van írva, mire kell figyelni.
-
univerzita
addikt
válasz
Blackhole13
üzenetére
Volt,de a ciklus funkciót kivették belőle ( Battery Life) Gépen (Windows) a 3uTools ( progiban meg lehet nézni)
-
Blackhole13
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Meggyőzhető vagyok, nincs árban óriási különbség.
Mivel teljesen apple-szúz vagyok, tapasztalatotok alapján mire kell figyelni haszált ipad vásárlásánál? Van a storeban olyan progi, ami ki tudja jelezni, hogy hány töltési ciklusa volt az akksinak, vagy bármi olyan, ami minősíti az hátralévő élettartamát?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

Ami nagyon pozitív, hogy több lett a tárhely! Az enyém csak 16 Gb-os, így nyertem több, mint 1 Gb-ot a frissítéssel! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
).