- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
benyo513
tag
válasz
ROBOTER #30818 üzenetére
Ez engem is érdekelne. IStylenál semmit nem tudnak, Apple oldalán November végére írják a rendelés érkezésének várható idejét... Remélem nem kell ennyit várni rá. Mindenesetre iStylenál előző héten vasárnap megrendeltem aztán meglássuk ( hátha nem kell több, mint egy hónapot várni rá)
-
katokacaj
tag
válasz
ROBOTER #30520 üzenetére
Azért jó lenne őket megtaperolni. Én is a kék és a zöld között vacillálok. Először az air 3 és az ipad 8 is porondon volt, de rájöttem, hogy a type c azért még kellhet..
Akkor senkinek nincs ötlet az előző kérdésemre?
1. Vajon okt. 25 előtt bekerül a boltokba?
2. Ha nem, elő tudom rendelni részlet fizetéssel? -
twi452
senior tag
válasz
ROBOTER #30513 üzenetére
Saját részről 36 éves férfiként a zöldet és a kéket is simán vinném, nincs velük semmi gond így "messziről".
Nekem is inkább valamelyik Crumplert kellett volna néznem mert amit rendeltem ali-s táskát a 12,9-es prohoz abba tényleg mm-re pontosan fér bele.. ha a ceruzát rárakom akkor már nem tudom a zipzárt behúzni..ha nem folio-s tokban van az ipad akkor meg ugye esélytelen..
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
ROBOTER #3903 üzenetére
De ki akarna egy vezeték nélküli billentyűzetet vezetékkel használni? Vagy csak simán egy vezetékes billentyűzetet?
Meg nyilván veszek hozzák milliókért ilyen connection kitet, mint egy BT-s bill.-t. És ilyenkor nyilván tölteni se lehet.
A kérdés nem az volt, hogy lehet e nyakatekerten hozzácsatlakoztatni, hanem csak simán. Ha szétszedem az iPadet és egy beleintegrálok áramkört és írok rá egy operációs rendszert akkor nyilván menni fog vele az usb receiver nélkül is. Valóban, ez tényleg egyszerűbb.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
ROBOTER #3901 üzenetére
Lehet nem Wifi-s, valami más szabvány, de biztos nem Bluetooth, hanem valami saját szabvány. Így az az állításom továbbra is igaz, hogy csak BT-s eszköz csatlakoztatható iOS-es eszközhöz és itt ez volt a kérdés, nem az, hogy a Unifying milyen nem BT-s technológiát használ, de úgy látom jó kötekedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest