Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Hát de ez hülye
Restore után gyógyult egyébként. 11.1.1 upgrade után vettem észre, és inkább az lett furcsa, hogy amint lett egy kis hely, rögtön elfoglalta. Google drive-ban van egy-két sorozat-rész, de azokat nem mutatta sehol, hogy lesync-elte volna. VLC-vel néztem onnan pár részt, de az meg elvileg nem tölti le, csak buffereli.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Restore után gyógyult egyébként. 11.1.1 upgrade után vettem észre, és inkább az lett furcsa, hogy amint lett egy kis hely, rögtön elfoglalta. Google drive-ban van egy-két sorozat-rész, de azokat nem mutatta sehol, hogy lesync-elte volna. VLC-vel néztem onnan pár részt, de az meg elvileg nem tölti le, csak buffereli.