Hirdetés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
vaakuum
üzenetére
Igen, egy teljes lemerítés+egy teljes feltöltés számít egy ciklusnak, de ahogy a kolléga is írta, a 100% több részletben is összejöhet, akkor is 1 ciklusnak számít.
Egy tabletnél elég zavaró szerintem, ha töltőről kell használni, én nem szivatnám magam ezzel, de a csepptöltés miatt kevésbé használódik az akku, ha töltőről használod.
Nem kell túlaggódni az akku kérdést, 3-4 év után szoktak csak elkezdeni gyengülni az iPadek akkujai, az enyém is 4 éves és el sem gondolkoztam még, hogy lecseréljem az akkuját. -
Ragnar95
félisten
válasz
vaakuum
üzenetére
Gyári programokat nem lehet törölni. A gyári Safari tökéletesen képes erre, mindegyik böngésző ugyanannyira jó netes levelezésre. Vagy kijelentkezel mindig a fiókból és akkor rögtön be tud más lépni vagy privát böngészel és bezárod az adott ablakot mindig, így automatikus kijelentkezik a rendszer, de privát böngészésben nincs automata kitöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kuponkunyeráló
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Milyen autót vegyek?
- Proxmox VE
- Futás, futópályák
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak gyári csomagolás