- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Cuccok #21155 üzenetére
Ez Az Apple logika egyebkent jelen van mac osben is? Nem gep szinten hanem mondjuk alkalmazasoknal? Mert tenyleg sokszor annyira logikatlan informatikuskent hogy doksiknak kepeknek stbnek olyan lehetetlen modon kepes rendszerezest vegrehajtani az ember hogy hihetetlen.
-
NGA
addikt
válasz
Cuccok #21153 üzenetére
Telefonnal fizetek, az biztonságosabb. Ha elvesztem, vagy ellopják a bankkártyát, akkor simán lehúzhatják 5e-es vásárlásokkal. Elég, ha végigmegy egy plázán, vagy van ismerős egy boltban, és hiphop 50-e repült.
Én rárajzoltam a pdf-re, azaz ráírtam tollal. Nem akartam szerkeszteni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Cuccok #19351 üzenetére
totálisan hibás megállapítás ("iPad 2017 olyan vastag mint az iPad Air, tehát lehetne külön is.")
Pedig így van. Ugyanannyi a javítása.
Nem hiszem el, hogy ezt a hozzászólást nem láttad.
-
pescara
aktív tag
válasz
Cuccok #18992 üzenetére
Ezert irtam, hogy a hasznalattol fugg. Ha valaki a tengerpartra is magaval viszi nyaralaskor es miert ne vinne, akkor biztos hogy a tengeri homok nyomokat fog hagyni. En a lakasban , zart helyeken valo hasznalatra mondtam, hogy felesleges a folia. Ha valaki mondjuk epitkezesen dolgozik es ott hasznalja, az egesz mas.
-
blakey
titán
válasz
Cuccok #18344 üzenetére
Mint írtam, oké, használja aki szereti, én is használtam 3 évig, 13 eszközön volt telepítve, azóta találtam jobbat. Nekem fontos, hogy valóban mindent bithelyesen vigyen és minden videó valamint hangformátumot ismerjen.
Megértem ha valaki szereti a Plexet és elégedett vele, egyszerű használatra elegendő. -
blakey
titán
válasz
Cuccok #18339 üzenetére
Nem a Plex a legjobb, DLNA alapú és nem visz sokmindent, én FTP-t is beállítottam a NAS-son, analfabétáknak is 10 perc, tökéletesen megy minden a Kodival, MrMC-vel, bármivel külső helyszínről a netes kapcsolat erejéig, tehát simán megy a 90Mbps-es anyag is ha a kimenő sebesség adott.
-
drzozo
senior tag
válasz
Cuccok #17411 üzenetére
Ezt mondjuk passzolom, mert én sim-mel használom, és nincs offline navigációm, csak Waze, meg Google Maps.
Mondjuk nem értem miért nem teszel bele egy feltöltős SIM-et, egy évre feltöltöd kb. 10 ezer forinttal és bőven elég lesz a belföldi, de még akár a külföldi navigációhoz is.
szerk.: na tessék, alattam is leírták.
-
Romvr
őstag
válasz
Cuccok #17409 üzenetére
Nem teljesen a kérdéskörhöz kapcsolódik ezért off-ba teszem.
Nagyjából öt éve vettem először olyan tabletet ami 4G képes volt és rá kellett jönnöm hogy veszettül hasznos. Beraksz egy SIM kártyát (Domino nekem), rátöltesz adatforgalmat és lényegében bárhol elő tudod venni és használni bármire amire egy telefont is, csak a mérete miatt még akár többre is. Akkor határoztam el hogy csak 4G -s tabletet veszek a jövőben.
Előtte volt egy iPad 4-em Wifi-s és valahányszor meg akartam valamit nézni a neten mindig a telefonról kellett hotspotot csinálnom előtte. Meg lehetett csinálni de macerás volt. Navigációra, vagy hogy megnézzem a közelben lévő üzleteket, azok nyitva tartását már nem is volt alkalmas csak ha manuálisan írtam be hogy hol vagyok.
Így vettem egy Air 2-t ami szintén 4G képes és oda meg vissza vagy tőle. Navigációra is használom hébe-hóba és eddig nem csalódtam, gyorsan és pontosan lövi be a helyzetet.
Amit nagyon szeretek benne hogy ha mondjuk olvasgatok rajta Kindle-t közben is jönnek az üzenetek és tudok rájuk válaszolni gyorsan. Nem kell mindig elővenni a telefont és azon pötyögni, hisz ott van a kezemben az iPad amin a 4G volta miatt meg tudom ugyanezt tenni. Vagy ha meglátogatok nagyszülőket de elfelejtettem valami képet rátenni akkor csak belépek OneDrive-ba (nekem az az elsődleges Cloud-om) és letöltöm, még ha csak 3G-n is..
Szóval ha engem kérdezel akkor 32.000 forint a kényelemért és a szabadságért amit egy mobilnet képes iPad ad veszettül jó üzletnek hangzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest