Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Jobb az Apple Pencil, tehát Prohoz érdemesebb azt venni. Ami jó Adonitből, azok sem olcsóak (bár a Pencilnél ígyis olcsóbbak, pl Jot Pixel £90 normál áron) és érezhető azért a különbség a Pencil javára.
Az Adonit tollak a nem Pro iPadek mellé tökéletes választások, Prohoz megéri az ártöbbletet a Pencil. -
drzozo
senior tag
Műanyagnak írják, de ilyen gumis, csúszásmentes felülete van, elég jó kézben tartani.
De agyvérzést meg most kapok.
Megérkezett a T-Mobilba az ipad, de nem tudják kiadni, mert elszállt a belső kiadós webes felületük. Este 8-ra visszamegyek, hátha addig megjavítják. Ha nem, akkor ebből üzletvezető lesz, hogy mondja már meg mégis, miért olyan nehéz kiadni, és utólag bevinni a rendszerbe.
-
Süvi
őstag
Nagyon fura, ezt most senki nem tudja.
Március végére várták a bemutatást, de ez már kérdéses.
Viszont a szállításról több helyről május-júniust mondják. -
Süvi
őstag
Nekünk ilyen tollaink vannak.
Pro készülékhez viszont csak Apple pencilt javaslom.
Ég és föld meg a legdrágább Adonithoz képest is. -
Ragnar95
félisten
-
Olyat is szokott csinálni a rendszer, hogy ha csak pár euros terméket veszel azt nem vonja le azonnal a kártyádról... elképzelhető lehet az is hogy pár napja vettél valamit és most vonta le..
Ezen az oldalon ha bejelentkezel, tételesen mutat minden vásárlást
[ Szerkesztve ]
-
Most aktiváltad előszőr a bankkártyádat? Mert szokott olyat csinálni, hogy ha új kartyát aktiválsz, akkor levon 1-2 eurot, megnezik hogy működik-e de ezt vissza kapod pár napon belül., nekem akkor csinlát ilyet mikor Amex kártyát cseréltem be a mastercardom helyett..
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Én ilyet vettem Air 2-höz és elvben a Pro 9.7 kijelzője és háza is ugyanolyan, tehát jónak kéne hogy legyen arra is.
Amúgy nincsenek nagy különbségek az üvegfóliák között, 0.3mm-nél ne legyen vastagabb, legyen 9H keménységű, másra szerintem nem nagyon kell figyelni. -
blakey
titán
Valószínűleg amikor iPaden viszed be az adatokat akkor nem ahhoz az "accounthoz" rendeled amit az android használ, az iCloudot az android nem fogja látni. A Beállítások/Kontaktok alatt azt a fiókot állítsd be amit az android is kezel, nálam gmailes cím van megadva, így oda menti az új kontaktokat és a naptárat is.
Apple ID-t nem változtattam, nem tudom miért vont le 2€-t[ Szerkesztve ]
-
milszab
senior tag
-
Süvi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- Microsoft Surface Go