Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
barany80
csendes tag
Helló!
Egy pár napja azt csinálja a V3 hogy gondol egyet és kikapcsol, akár beszélgetés közben is! Akku jó mert 2 telónk van és azt próbáltam először! Mi lehet a gond, valaki találkozott már ilyennel??? Illetve, hogy kell biztonsági mentést csinálni a telón, kell vmi progi hozzá! Előre is köszi ha vki segít!

-
barany80
csendes tag
Sziasztok! Még mindig azzal küzdök, hogy amit legutóbb rendeltem telót vodás kártyával azt csinálja hogy egyes hívásoknál csak ha én hívok engem hallanak, viszont én nem hallom akit hívtam! 3G-t áttettem 2G/3G akkor ment pár napig, most megint csinálja! Internetet beállítottam simán megy! Mi lehet a probléma???

-
barany80
csendes tag
Helló! Valaki tud segíteni, hogy mit kell beállítani ha vodafonos mobil netes kártyát teszek bele, mert valamiért nem megy! Adat be 3G be és még sincs semmi! Nekem a t-mobilossal semmi gondom simán megy!

-
barany80
csendes tag
Hali mindenkinek!
4.4.2. android helyett vissza lehet rakni a 4.2.2.-őt???
-
barany80
csendes tag
válasz
tzsolti81
üzenetére
Helló! Nekem is ez a problémám azzal a telóval amit kb 2 hete rendeltem és nem tudom mit kellene vele csinálni! Nekem van kettő is, de azok hibátlanok, igaz azon a régebbi 4.2.2 android van! Neked sikerült már kideríteni, mi a megoldás?
Ha engem hívnak minden ok, viszont ha én hívok akkor engem hallanak, de én meg nem halom! Esetlek vki tud ebben segíteni??? Heeeeeeeeeeelp meeeeeee! -
barany80
csendes tag
És döbbbbbbentem egyet amikor megláttam a Doogee Dagger DG550-et!
http://www.minideal.net/doogee-dagger-dg550-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-1g-16g-with-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg.html -
barany80
csendes tag
Sziasztok! Olvasgatom itt a hozzászólásokat és igazából nekem az a véleményem, hogy mindenki olyan telót vegyen amire akarja használni! Nekünk iNew V3 van a feleségemmel, ez az első Kínai telefonunk, de az az igazság, hogy nagyon meg vagyunk vele elégedve, igaz az akkuja kicsit kevés de az nem akkora gáz. Egy ilyen kaliberű telefont most Mo-n kb 100.000 Huf körül lehet megkapni, ebből kettő volt ennyi. Így meg tudom majd azt csinálni hogy sűrűbben tudok cserélni telefont, mert nem azon kell idegeskednem hogy még mennyi van hátra a részletből és mennyiért tudom majd eladni! Akinek meg sűrűn van szüksége GPS-re akkor meg azt kell venni az direkt arra van kitalálva, sztem! Én csak ajánlani tudom, sztem jó kis design-os teló!

-
barany80
csendes tag
Hali! Valaki tudja, hogy a DHL-es vámnyilatkozatra, amit küldenek mit kell írni? Mivel természetesen GIFT, meg alacsony ár lesz ráírva, de valójában meg 2 INEW V3 lapul a csomagban!!! Help!!!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Sweet.tv - internetes TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Crimson Desert
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

http://www.minideal.net/doogee-dagger-dg550-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-1g-16g-with-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg.html