- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
hetven9 #7280 üzenetére
Láttad a Mission Impossible című filmet? Ez lesz a következő része.
Amúgy biztosan meg lehet csinálni, ha már vagy 10-et már elkúrtál előtte, és van cirka 3-4 óra türelmed és kézügyességed, és nem zavar, hogy a végeredmény nem lesz olyan, mit az eredeti. Minden feltételnek teljesülnie kell.
-
tjokai
senior tag
válasz
hetven9 #5369 üzenetére
Ez igen, bőven felülmúlta az elvárásaimat, nem számítottam ilyen képminőségre. Nagyon szép képeket készít valóban.
Már csak az aggaszt h írtad, 3G hálózaton problémás a hanghívás ennél a készüléknél. Ez alatt mit értettél? Mi a hátránya ennek? Bocsi, nem értek hozzá...Köszi a képeket
-
janek69
senior tag
-
RVR400
veterán
válasz
hetven9 #3845 üzenetére
Az újraflashelést a múltkor hogyan csináltad? A telóról mentetted és azt toltad fel újra vagy valahonnan töltöttél le másik szoftot? Ha a telóról mentetted el, akkor azért 900-as, mert szerintem az én mentésemről flasheltem a telódat, amikor hozzám megérkezett, nekem meg ugye ki voltak cserélve a modem fájlok.
-
hetven9
csendes tag
válasz
hetven9 #3731 üzenetére
Flash Tool is megvolt... Feltette. Legalábbis azt írta, és a pipa is megvolt a végén. Viszont hiába nyomok rá MUT-ban, hogy recoveryt indítson, csak nem akar. Bejön a fehér kép az iNew felirattal pár mp-re, aztán eltűnik. (Itt kéne bejönni a CWM-nek, de nem jön.) Utána megint bejön a fehér kép, majd az animáció, és indul a rendszer. Tehát az egymás utáni 2 fehér képernyő csak akkor van, ha recovery-t akarok indítani.
Pedig ennél egyszerűbb nem is lehetne: [link] -
RVR400
veterán
válasz
hetven9 #2560 üzenetére
Ez eléggé soktényezős. 1. Mennyi megrendelés jön össze. 2. Hány részletben tudják küldeni, és milyen időközökkel. 3. Kinek melyik részből tudok küldeni (utalások sorrendje alapján). Szóval nem akarok tippelgetni, úgyhogy azt mondom, hogy kb 3 hét. Most a legutóbbi rendeléssel kicsit csúsztak is, úgyhogy most megvolt a 3 hét.
(#2544) Z.m.Z: Látom, hogy volt ebből a hozzászólásodból némi vita, ami nem véletlen. Meggyőződéssel írtál le hülyeséget.
Bár 3/4 évvel ezelőtt még azt mondtam volna, hogy igazad van. Viszont idén 30 csomagomból 3-at nem állítottak meg a vámon, és az arány kb mindenkinél ilyen. Szóval lehet hazardírozni a rendelésekkel, vagy lehet biztosra menni. Így emiatt jó dolog a közös rendelés, mert nincs benne rizikó, és nem kell az 5-10 % mázlifaktorra játszani. Jah, mobiltelefonra nincs vám, csak áfa. Így a számolásodat nem is értettem. A tmallbox nem csak a szállításért fizettet, hanem a 4% paypal díjat is Rád tolja rendeléskor, szóval már annyira nem fogsz jól kijönni a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest