- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
Gondwana #25603 üzenetére
Ebbe a gépvásárlásba nagyon hirtelen ugrottam bele - de nem bánom, mert másnap reggel elszállt a fusim kijelzője
-, a következőnél már jóval körültekintőbb leszek. Most már tudom, hogy alfa156-nak van egy rakat eladó t60-asa.
szerk: (#25605) Chaser: Pont erre gondoltam. Csak jó lenne tudni, hogy mennyit csal a szenzor. Persze még az sem biztos, hogy az a ludas.
-
felvono
tag
válasz
Gondwana #25583 üzenetére
ahhh nem tudtam hogy ez illegalis. ez szornyu.
de ha van egy friss gyari rendszerem az uj gepen (ami termeszetesen legalis) akkor ez a migration assistant ez ugy latom jo lesz ide.
nincs mese bele kell asnom magam
a terv az hogy a vinyo marad a gepben. max ha 1x raszanom magam egy ssd-re akkor kell majd a hddvel egyutt atpakolni.
szoval jo tudni hogy a te verziod is mukodik Gondwana.
koszi a gyors valaszokatamugy en trackpointra szavazok. meg a tc1100ason szoktam ra es tokeletes a mindennapokra. egy dolog zavar csak. mikor elmaszik es izombol kell elleniranyba nyomni. errol regebben azt olvastam hogy erre sajnos nincs megoldas..mondjuk annyira nem veszes szerencsere ritkan jon elo.
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #25353 üzenetére
viszont x201s meg csak 1440-es ledes kijelzővel van, amiről már nem emlékszem írtál-e valamit affs kapcsán.
x201 szériából csak s-t vennék, ha lehetséges az affs-ítés. de asszem azt írtad igen. és ha igen, akkor nem küzdenék az x220-szal. (mondjuk én személy szerint az x201-gyel se, de nekem a vinyó-ssd-wwan trió kritikális. "itt már biztosan unják is")
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #25103 üzenetére
nekem is ilyesmi házioltáram van, csak vannak még gyertyák meg füstölők is.
kecskeáldozáskor nagyon véres lesz minden, ahogy látom ez neked se jött ki a szövetből.
most nézem enyém nem is lenovo, hanem valami "ultraconnect". ezek a kínaiak mindent hamisítanak, őrület.
kívül egyébként nekem is volt lenovo logo, de 200-as csiszoló flex korong meg egy kis matt hőálló kályhafesték megoldotta.
-
-
Zooka
tag
válasz
Gondwana #24048 üzenetére
Igen, tervezek bele majd egy nagyobb felbontású kijelzőt! Te hogyan oldottad meg?
Lehet hülyeséget írok, de talán mintha az X200 gombjait átrakták volna X61-re: [link]
Talán T60-nal is meg lehetne csinálni, mennyivel jobban néz már kiChaser: Kíváncsi vagyok az ssd mellett lesz-e érezhető gyorsulás a proci cserével.
Bár én szerezni fogok majd T61(p) lapot a sata2 meg a Penryn magos procik miatt. -
Novics
senior tag
válasz
Gondwana #23956 üzenetére
Ez nem túl bíztató.
Ha esetleg sikerül összehoznom a dolgot, akkor az miben nyilvánul meg? Települ valami kis progi, amin keresztül kapcsolódhatok? Vagy simán lesz egy új kapcsolódási lehetőségem a hálózatoknál? Ubin így van.
T60-hoz miért nincsen telepítő cd? Olyan egyszerű volt fusinál, hogy win után bepattintottam azt is, és mindent drivert felnyomott. Itt meg úgy kell összevadászni őket... -
Peter M
tag
válasz
Gondwana #23842 üzenetére
Nekem W520-nál alaplapcsere oldotta meg a gondot azóta mint az álom.
De a lényeg generációnként eltérő és floppys megoldással alkalmazzák az UUID és S/N és P/N dolgot. Amikor a srác először próbálta akkor érdekesen minden jó volt, de még is ERROR 2200 hibát dobott indulásnál (érvénytelen S/N P/N) de a thinkvantage hitelesítésen teljesen jól mutatta.
Utána hozott vmi újabbat és azzal rendesen felül tudta írni.
-
Magnat
veterán
válasz
Gondwana #23807 üzenetére
No de az elsőnél írják a címben, h T400s-hez kimondottan való ... ok, nem tudhatom biztosan h igaz, de ha az, akkor a másik is jó lesz hozzá gyári brióssal? A mostani Intel 5300 ami benne van csak 130Mbittel csatlakozik, ráadásul sniffelni sem tud... a Realtek ennél csak jobb lehet.
-
Gondwana
addikt
-
Chaser
legenda
válasz
Gondwana #23289 üzenetére
Ha nincs belőle gyári csak 1024-es akkor nem szóltam
pigmeus A 14-es T60 nem sokkal nagyobb egy 12"-os D430-hoz képest, egymásra téve a 2 gépet, majd lefotózom. Persze tömegben biztos nehezebb a T60. És 1400x1050 panel sok mindenre elég, nem mellesleg elég jó betekintési szögei vannak.
Ami még érdekes lehet, de árban más kategória egy x61 tablet. 1400x1050 felbontás ips panellal. Notebook+tablet is egyben. Bitang jó lehet, de 90k+ tétel. Nem is sokat láttam apróban még. -
tomi.tomi
tag
válasz
Gondwana #23215 üzenetére
Battery és AC módban is "Balance all parameters". CPU - "Adaptive".
A TPFancontrol BIOS módban csak méri a hőmérsékleteket, és a "2 aps" és a "9 bus" van kb. 49-50 fok körül, ez alatt lejjebb veszi a ventit a rendszer. Ezek viszont kb. 3800-as fordulat mellett a fenti értékeket tartják, lejjebb nem hűlnek...
-
Chaser
legenda
válasz
Gondwana #23090 üzenetére
Akkor rossz nem lehet, kíváncsi vagyok nayon, bár erről a 14-esről nem szívesen váltanék már. Nem ips, de a nagy pixelsűrűség miatt egész korrekt.
salieri.: Gyorsan rápislantva több helyen látok felhősödést és van egy foltocska is a képernyő jobb felső negyedében, de nem elemezgettem a képeket, ezt azért személyesen lehet kiszúrni pontosan. Nem arról van szó, hogy jó-e vkinek a szeme, erre én kifejezetten érzékeny vagyok...szerencsére még csak 1 gépem nyelt be panel hibát azt vissza is vittem. Csak 1 folyton világító piros pixel volt de nem tudtam vele kibékülni.
-
Chaser
legenda
-
brd
nagyúr
válasz
Gondwana #22780 üzenetére
Ha jól emlékszem, az évek alatt egy konkrét programot írtak nekem eddig: FIFA Manager. A beíró bemásolta a hibaüzenetet, mely szerint pagefile nélkül nem is fut, hibaüzenetet ír ki, hogy szüksége van rá. Ez az én feltételezésem, de ez valószínűleg azért került bele a programba, mert amikor kijött a program, akkor viszonylag kevés RAM-mal voltak az átlagos gépek szerelve, és ennek a programnak nagy a memóriaigénye, így egy átlagos gépen enélkül valószínűleg memóriahiány miatt lefagyott volna.
audi100td: Alapvetően azért, mert a windows swap-kezelése eléggé gyökér, és elegendő fizikai RAM mellett is képes olyat kilapozni bele, amit nem kellene, emiatt érezhetően lassabb vele a gép, bizonyos esetekben (sokszor).
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Gondwana #22731 üzenetére
Köszönöm, akkor csak egy kérdés: erről és az eladójáról tudtok valamit? X301 létére egy kicsit drágállom, mennyi lenne a reális szerintetek? (Nőnek lesz, mindenképp könnyű ÉS strapabíró kell
)
-
Veron
addikt
válasz
Gondwana #22575 üzenetére
Megnéztem semmi sem fogja a CPU-t. A Firefox 5-15% között van, de ennyi.
Annyival árnyalnám a képet, hogy most csak WLAN-on tetű lassú, kábelen mondjuk OK.
Újratelepítettem a WLAN driver, de ugyanolyan nyommer, mint előtte. Másik géppel u.e. a WLAN-on teljen jól megy a dolog és ezzel a géppel sem volt baj még egy bő hete.szerk: az MSN sem tud bejelentkezni...
-
azbest
félisten
válasz
Gondwana #22309 üzenetére
Jaja, ahogy utánaolvastam gyakorlatilag ez annyit tesz, hogy retail-ről oem változatra vált a lemez így elfogadja az oem kulcsot.
Nekem a 7 usd határeset
analóg tv, dvb-t, wifi (ap módot nem tud a beépített), egér, voip telefon (+ bill az ps2), náha kell pendrive vagy más isDokkolóval most éppen jó a mennyiség, de lesz egy 7 porrtos hubom is, még akkor rendeltem amikor nem tudtam hogy lesz dokkolóm
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Gondwana #22303 üzenetére
Na. ettől tartottam, hogy átveszik a menő, trendi piaci divatot és beállnak a sorba. Anno én is Acerral kezdtem, pont az egy év garancia után szépen tönkrement ez-az. Kijelzőcsere, billentyűzetcsere. Azóta ez a márka nálam tiltva van. Megnéztem volna ezt a Lenovo kamiont is, de nem fogok Budaörsre 100 kilométert autózni, ráadásul ránézésre nem egy nagy szám. Ezt az egész bemutatót valami kisebb teremben kellett volna megtartaniuk Budapesten. Bár így legalább a leendő vásárlók megnézhetik, milyen a tájkép a kijelzőn. Amúgy sem tudok új gépet venni, a tükrös kijelzős gagyik meg eleve nem kerülnek be a háztartásba :-( Ergo minek is érdekelne az egész.
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #21856 üzenetére
közel tonnányi tesztfotót csináltam pont ezért, mert én se hittem el. akkor még nem volt üveges telóm, talán azt mellérakva nyilvánvalóbb lett volna a helyzet.
de készülj, hogy a brando fóliától sírni fogsz. nemtom nézted-e a képeket, de tn körülire vagy alá degradálja. (a /v7/ helyett /v7/broadband/ elérési úttal ugyanez eredeti méretben is látható)
6,4w király.
ez azt jelenti, hogy 201s-be (1440 led) is belemegy az affs?
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #21846 üzenetére
spec a hármas alatt nem épül, se 2.6.37 alatt. a lucid normál kernelével (2.6.32-33) viszont igen.
vagy ha az volt a kérdés, akkor szerintem a 3.0.0-8.10-ben nincs driver. de lehet, hogy csak nagyon benéztem, mindjárt nekiszaladok megint.
addigis beírtam nekik a fórumra, hogy oldják meg a 3.0-n driver építést de marha gyorsan, mert megdobálom őket intel turbo memoryval.
nem bootolható, de linux alatt annyira nem gáz. de ha emlékeim nem csalnak win alá is ugyanúgy lehetne egy barkácsot, hogy a hdd-n csinál az ember egy mittomén 100mb-s boot partíciót, onnan meg azt indít amit akar. legalábbis talán, vagy nemtom. ennyire előre nem szoktam gondolkodni.
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #21669 üzenetére
azt nézted, hogy nincs-e benne feszültség (úgyértem a csavarozás miatt pl)? nem amiatt ilyen heterogén?
én nem értek ehhez a fájlrendszer témához, ha jól dekódolom akkor a naplózás miatt nem vacakol. ezért akartam kicsit utánanézni, mert azt írják akksis és nem szénné tuningolt (vagy undervoltolt khm) nem-adatbázis-szerveren annyira nem pánik.
@buca84: kösz ezekkel nagyjából megvagyok, most már azok a modok jönnek amivel fabatkává tudom változtatni az adatokat a lemezen egy fagyás esetén.
-
Gondwana
addikt
-
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #21338 üzenetére
az olvasás nem erősségem, elég lenne a cicisnős kép az uccsó oldalról.
@yodamastah: nem értek egyet azzal, hogy nem jó desktop gép. 4-5 éve is megcsináltuk ugyanazt a munkát a fele ilyen izmos gépeken. meg 15 éve is a 75 mhz p1-en, csak közben ki lehetett menni cigizni egyet. bizonyos számításigényes feladatoknál nyilván lassabb, de az inkább profi szintű / mennyiségű / időt igénybe vevő dolog.
egyszer mondta nekem valaki, hogy ha nem csinálja meg realtime az akármit, akkor szinte mindegy, hogy 5 vagy 10 perc / fél óra vagy egy. az otthoni felhasználásnál ez azért nem gyakori eset, és az ember addig tud söröt nyitni, ilyesmi.
a képernyője munkatávolságban dupla akkorának látszik, mint az egyébként átlagos 82 cm tévé átlagos távolságban (a kép még a tn panellel készült).
persze ugyanilyen közelre lehetne óriásmonitort is rakni, ezt aláírom. de azért annyira jó filmek ritkán vannak, hogy akkora plusz kicket adjon. kb ilyesmi kategória az 5.1 is, egy kommersz amp meg hangfal ott is 100e, aztán most ott tartok hogy a bucimaci lenovo-sennheiser fülessel a 2.0 is legalább olyan jól szól egy filmhez. persze nem a rekeszizmomban. meg a nagy hangfal jól jön házibulin is ofkorsz. próbáltuk ott is a füleses módszert elosztókkal de részegen mindig összegabalyodtak a népek.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Gondwana #21108 üzenetére
Valami ilyesmire tippeltem, mert ezek szerint a FRU szent és sérthetetlen.
(#21109) Magnat: most mindenhol meleg van basszus. A melegedés annyira addig nem izgat, amíg a gépet üzemeltető füst ki nem jön a notebookból.
Csak a FRU miatt jutott az eszembe.
Én nem menetközben tettem bele a SIM kártyát. Igaz, akkoriban sikerült úgy bele helyeznem, hogy kivenni szerintem max. csipesszel lehet majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest