- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ps_feri
csendes tag
válasz
azbest #22305 üzenetére
Többféle T modellhez szokott lenni azonos készlet. Az XP telepitő például megvan nekem. Viszont az a különbség, hogy ha MS "lemezt" használsz, akkor kéregeti a serialt, ez meg szépen feltelepül és működik. Legalábbis XP esetén így van. Ezért érdekelne a laptophoz járó lemez elsősorban.
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Gondwana #22303 üzenetére
Na. ettől tartottam, hogy átveszik a menő, trendi piaci divatot és beállnak a sorba. Anno én is Acerral kezdtem, pont az egy év garancia után szépen tönkrement ez-az. Kijelzőcsere, billentyűzetcsere. Azóta ez a márka nálam tiltva van. Megnéztem volna ezt a Lenovo kamiont is, de nem fogok Budaörsre 100 kilométert autózni, ráadásul ránézésre nem egy nagy szám. Ezt az egész bemutatót valami kisebb teremben kellett volna megtartaniuk Budapesten. Bár így legalább a leendő vásárlók megnézhetik, milyen a tájkép a kijelzőn. Amúgy sem tudok új gépet venni, a tükrös kijelzős gagyik meg eleve nem kerülnek be a háztartásba :-( Ergo minek is érdekelne az egész.
-
ps_feri
csendes tag
Urakok! Valakinek nincs itt a fórumon Win7 Professional telepítőkészlete T sorozathoz? Nagyon sokat segítene, ha írna egy privát üzenetet. Az IBM szoftver részlege nem válaszol, garancia meg már lejárt, tehát nem küldenek hivatalosan. Köszönöm!
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Gondwana #6133 üzenetére
Ha már ez szóba került: mivel még nálam nincs meg a recovery cucc, kénytelen voltam egy itthoni XP Pro verziót feltenni, amit ugye az eredetiség ellenőrzés ki is dob :-(
Tehát a MS frissitéseket kézzel kell telepítenem, ami persze nem baj, mert így el is mentem mindegyiket, DE van olyan helyzet, amikor jól jönne a "gépi" önműködő update.Tudtommal valahogy át lehet írni a serial számot. Erre van működő megoldás? Tehát, hogy az XP-be begyaluld az eredeti, jogtiszta, matricán levő serialt. A youtube-on van néhány ilyen video, de őszintén szólva még egyiket sem mertem kipróbálni, amíg egy full backup-ot nem csinálok. Nem szeretném sok napi munkámat előlről kezdeni. Nyilván lennie kell hivatalos megoldásnak, mert volt olyan, hogy csak serial-t vásároltál és telefonon kellett "élesíteni".
Tehát nem is adtak CD-t, a "kalóz" verziót felraktad és a megvásárolt licenc számot regisztráltad. Ha valaki tudna erre működő linket, az nagyon hasznos lenne a jövőre nézve is :-)
Ilyen szempontból felmerül a kérdés, hogy ha megrendeled a recovery telepítőt a garanciaidőn belül, akkor miféle serialt kapsz hozzá? Hiszen azonos sorozaton belül is különböző számoknak kell lennie. -
ps_feri
csendes tag
Ez engem is érdekelne. Privátban majd megkereslek :-) Mondjuk 15-ért sem nagyon olcsó, de 45-ért azért felháborító, hogy mit el nem mernek kérni. Mondjuk az is megérdemli, aki megveszi, de ez más kérdés. Én is 15 körül néztem ki egy külső Plextort, mert azt bármelyik géppel lehet itthon használni, ráadásul FireWire csatlakozós.
-
ps_feri
csendes tag
Írtatok itt mindenféle :-) szervízről. Van itt nálam egy T60, ami még júliusig garis a weblap szerint, viszont a vincsit már ledarálták. Így aztán kéne nekem recovery CD. HA személyesen beviszem a masinát, akkor ott rögtön kaphatok is egyet? Van erről tapasztalat?
A Delta nekem kiesik, mivel a Keletibe járok. A központi szervíz van az Info Parkban? Mert az valamivel egyszerűbb lenne a Blahától villamossal. -
ps_feri
csendes tag
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Shadowfax #5696 üzenetére
Sajnos ezen mindent legyalultak, linux volt rajta, pedig eredeti vinyó. Valami céges selejtezésből van, gondolom féltették az adataikat. Legegyszerűbb egy másik T60-ról lenne átmásolni, ha találok ilyen bátor fórumtársat. Mondjuk az IBM-et még nem kerestem meg, hogy hivatalosan mennyibe kerülne újrapakolni.
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Mészike #5694 üzenetére
Hát az a baj, hogy legyalulták :-( Első körben az érdekelne, hogy milyen partíciót kell neki csinálni és hova. Tehát pl. lemez eleje v. vége, milyen típusú fájlrendszer és mekkora. Elvből is érdekelne, hogy gyárilag mivel telepítik ezeket. Biztos van rá valami "nagyüzemi" programjuk ;-)
-
ps_feri
csendes tag
No, tegnap hazahoztam a T60-asomat. Hogy kéne rajta újrarakni a recovery partíciót?
Csinált már ilyet valaki? -
ps_feri
csendes tag
Biztos volt már szó róla: a napokban hozok haza egy T60-as használt gépet, de nincs rajta recovery partició, viszont az XP matrica rajta van. Mit lehet tenni, hogy újra legyen rajta "eredeti" XP helyreállító partíció? Gondolom a hivatalos út nem éppen olcsó. Van valakinek ebben már tapasztalata a magyar IBM-mel? Illetve megkérdezném, tud-e valaki nekem ilyen lemezt írni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest