- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ps_feri
csendes tag
válasz
azbest #22305 üzenetére
Többféle T modellhez szokott lenni azonos készlet. Az XP telepitő például megvan nekem. Viszont az a különbség, hogy ha MS "lemezt" használsz, akkor kéregeti a serialt, ez meg szépen feltelepül és működik. Legalábbis XP esetén így van. Ezért érdekelne a laptophoz járó lemez elsősorban.
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Gondwana #22303 üzenetére
Na. ettől tartottam, hogy átveszik a menő, trendi piaci divatot és beállnak a sorba. Anno én is Acerral kezdtem, pont az egy év garancia után szépen tönkrement ez-az. Kijelzőcsere, billentyűzetcsere. Azóta ez a márka nálam tiltva van. Megnéztem volna ezt a Lenovo kamiont is, de nem fogok Budaörsre 100 kilométert autózni, ráadásul ránézésre nem egy nagy szám. Ezt az egész bemutatót valami kisebb teremben kellett volna megtartaniuk Budapesten. Bár így legalább a leendő vásárlók megnézhetik, milyen a tájkép a kijelzőn. Amúgy sem tudok új gépet venni, a tükrös kijelzős gagyik meg eleve nem kerülnek be a háztartásba :-( Ergo minek is érdekelne az egész.
-
ps_feri
csendes tag
Urakok! Valakinek nincs itt a fórumon Win7 Professional telepítőkészlete T sorozathoz? Nagyon sokat segítene, ha írna egy privát üzenetet. Az IBM szoftver részlege nem válaszol, garancia meg már lejárt, tehát nem küldenek hivatalosan. Köszönöm!
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Gondwana #6133 üzenetére
Ha már ez szóba került: mivel még nálam nincs meg a recovery cucc, kénytelen voltam egy itthoni XP Pro verziót feltenni, amit ugye az eredetiség ellenőrzés ki is dob :-(
Tehát a MS frissitéseket kézzel kell telepítenem, ami persze nem baj, mert így el is mentem mindegyiket, DE van olyan helyzet, amikor jól jönne a "gépi" önműködő update.Tudtommal valahogy át lehet írni a serial számot. Erre van működő megoldás? Tehát, hogy az XP-be begyaluld az eredeti, jogtiszta, matricán levő serialt. A youtube-on van néhány ilyen video, de őszintén szólva még egyiket sem mertem kipróbálni, amíg egy full backup-ot nem csinálok. Nem szeretném sok napi munkámat előlről kezdeni. Nyilván lennie kell hivatalos megoldásnak, mert volt olyan, hogy csak serial-t vásároltál és telefonon kellett "élesíteni".
Tehát nem is adtak CD-t, a "kalóz" verziót felraktad és a megvásárolt licenc számot regisztráltad. Ha valaki tudna erre működő linket, az nagyon hasznos lenne a jövőre nézve is :-)
Ilyen szempontból felmerül a kérdés, hogy ha megrendeled a recovery telepítőt a garanciaidőn belül, akkor miféle serialt kapsz hozzá? Hiszen azonos sorozaton belül is különböző számoknak kell lennie. -
ps_feri
csendes tag
Ez engem is érdekelne. Privátban majd megkereslek :-) Mondjuk 15-ért sem nagyon olcsó, de 45-ért azért felháborító, hogy mit el nem mernek kérni. Mondjuk az is megérdemli, aki megveszi, de ez más kérdés. Én is 15 körül néztem ki egy külső Plextort, mert azt bármelyik géppel lehet itthon használni, ráadásul FireWire csatlakozós.
-
ps_feri
csendes tag
Írtatok itt mindenféle :-) szervízről. Van itt nálam egy T60, ami még júliusig garis a weblap szerint, viszont a vincsit már ledarálták. Így aztán kéne nekem recovery CD. HA személyesen beviszem a masinát, akkor ott rögtön kaphatok is egyet? Van erről tapasztalat?
A Delta nekem kiesik, mivel a Keletibe járok. A központi szervíz van az Info Parkban? Mert az valamivel egyszerűbb lenne a Blahától villamossal. -
ps_feri
csendes tag
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Shadowfax #5696 üzenetére
Sajnos ezen mindent legyalultak, linux volt rajta, pedig eredeti vinyó. Valami céges selejtezésből van, gondolom féltették az adataikat. Legegyszerűbb egy másik T60-ról lenne átmásolni, ha találok ilyen bátor fórumtársat. Mondjuk az IBM-et még nem kerestem meg, hogy hivatalosan mennyibe kerülne újrapakolni.
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Mészike #5694 üzenetére
Hát az a baj, hogy legyalulták :-( Első körben az érdekelne, hogy milyen partíciót kell neki csinálni és hova. Tehát pl. lemez eleje v. vége, milyen típusú fájlrendszer és mekkora. Elvből is érdekelne, hogy gyárilag mivel telepítik ezeket. Biztos van rá valami "nagyüzemi" programjuk ;-)
-
ps_feri
csendes tag
No, tegnap hazahoztam a T60-asomat. Hogy kéne rajta újrarakni a recovery partíciót?
Csinált már ilyet valaki? -
ps_feri
csendes tag
Biztos volt már szó róla: a napokban hozok haza egy T60-as használt gépet, de nincs rajta recovery partició, viszont az XP matrica rajta van. Mit lehet tenni, hogy újra legyen rajta "eredeti" XP helyreállító partíció? Gondolom a hivatalos út nem éppen olcsó. Van valakinek ebben már tapasztalata a magyar IBM-mel? Illetve megkérdezném, tud-e valaki nekem ilyen lemezt írni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged