Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
cassius.clay
üzenetére
T60 bill tényleg a legjobb amit valaha tapasztaltam, nem lehet benyomni sehol és rendesen van rögzítve, a süppedés kb minden gépet érint T61, X200 óta, ezen nem kellett volna spórolni az biztos
adorjant: nem mondom, hogy kibírhatatlanul hangos a T60, de csendes környezetben hallani, igazából arról van szó, hogy volt már X200-am és hát, már megszoktam a jót
, az tényleg szó szerint hangtalan. de ezek eleve teljesen szubjektív dolgok, nem mindenkinek egyforma a hallása, van aki pl. magasfrekis hangokat nem érzékel, mást az őrületbe tud kergetni, nem egyszerű kérdés ez...ro_bert17: Saját példámból indultam ki, náluk nem jött elő a webcam hiba, ezért nem cseréltek alkatrészt, másodszer vittem vissza, megint el akartak hajtani, hogy játszadozzak még power manager-rel, lehet csak szoftveres, de nyomogattuk a gépet, pár percig nézegettük a kamerát, szerencsémre pont előjött megint, így átvették. Minden estre tényleg a legjobb felhívni a szervizt, hogy ők mint mondanak.
jános: nem tudom milyen hiba lehet
Chaser: Masszívitásban annyival tud többet a T61/T400, hogy a kijelző is kapott rollcage vázat, szvsz elhanyagolható kategória, csak növeli a súlyt. T410-től felfelé meg már csak valami műanyag ötvözetet használnak, na ezt talán azért nem kellett volna, persze olcsóbbak lettek az új gépek, a spórolásoknak köszönhetően.
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
cassius.clay
üzenetére
Igen itt látszik az IBM -> Lenovo átmenet.
Mert igazán kellett spórolni azon a 70grammon... A T60 és az X61 billentyűje egy elnyűhetetlen szuper konstrukció.
Nem véletlen hogy az 500-akban azonnal downgradelni szoktam T60 bill-re, szerencsére kompatibilis.
Amúgy a T60 hűtése nem szar és nem hangos. Pusztán öreg. A zajos hűtés az X61-nél szokott előjönni, és ott sem a CPU ventivel hanem a palmrest alatti kis ventinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, az tényleg szó szerint hangtalan. de ezek eleve teljesen szubjektív dolgok, nem mindenkinek egyforma a hallása, van aki pl. magasfrekis hangokat nem érzékel, mást az őrületbe tud kergetni, nem egyszerű kérdés ez...