- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KDOG
tag
SOS help
Ügyfélnek/havernak mindegy szóval segítettem laptopot választani.... T400 mivel direkt kérdeztem, hogy főként mire: net, film, zene. Erre ugye a legjobb az intel integrált vga....
Viszont, most a diablo 3 (valami új játék) megtetszett, neki és "milyen jó lenne, ha futna"Nos, valami olyat hallot, hogy kapcsolható videokártya.... (megmondom őszintén, én pislogok) csak nem, hogy lehetett kapni bele kiegészítő vga-t ?
Ugye anno láttam hozzá olyan dokkolót, amiben van pci-e foglalat (asztali vga kártya befogadása)... ok.... de így utólag rakható bele valami okosság ?
Lehet véna a kérdés, de csak azért is megkérdeztem
-
KDOG
tag
SOS keresek Thinkpad R400 T400 hoz való merevlemez fedlapot
Azt a műanyag bigyót a gép oldalán....
Ha nincs nektek, akkor meg valami tipp, hogy honnan ?!
Nincs itthon valami lenovo szerviz pesten amit tudnátok ajánlani ?
-
KDOG
tag
Köszi srácok, látom pro userek vagytok !
Akkor mit is ajánlotok most nekem, nem akarok nagyon turkálni, de az akku időt sem veszíteni... nos ?
Tényleg köszi a segítséget mindkettőtöknek !
-
KDOG
tag
Na
R400 as kérdéseim után, itt van asszony gépe
Thinkpad T61
wsxga+ NVIDIA grafikus () T7300
Mi a retek tud ilyen ciripelő/sipolo hangot hallatni magából ? Mit kellene cserélni ?
Vagy valami bios okosság ? -
KDOG
tag
másik topicba is irtam szóval:
Csőőőőő !
Új vagyok itt... de évek óta számtechben mozgok.
Viszont, ez érdekes, most vettem R400 thinkpadet (igen, ha utáltátok az embert aki 1 hétre félrerakatta egyik nagyobb helyen, az én voltam ).
Minden zsír meg még van 2 év gari... DE
HDSentinel: A merevlemez 1279 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált terület hibátlannak minősült.
A szám és a hibátlannak találat gyanakvásra ad okot, hogy mielőtt hülyének néznek ibm szervízben, ez nem valami thinkpad hülyeség ? Kicsit furán is érzem magam, hogy ilyet kérdezek, de eddig minden thinkpadnél volt valami amire rácsodálkoztam. Ne az első thinkpad a kezeim közt, de ez most olyan "fura" jelenség. Persze ha azt mondjátok, hogy ennek semmi köze valami ibm féle winyo figyelő cucchoz (erre gondoltam), akkor megy gariztatásra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest