- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
A legújabb Win 10 frissítés óta nem működik a ThinkPad T510 fényerő állítása. Van már rá megoldás?
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
ThinkPad felső burkolatát, legyen az bármennyire karcos a WD40-el és papír törlőkendő sikálással, majd Clin tisztítással teljesen újjá lehet varázsolni. Lehet nem mondtam újat, de gondoltam jelzem felétek
-
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Volt bent nálunk tegnap egy X260. kettő fajta M.2 2242 SSD-vel is próbáltuk bővíteni, de nem látta. Létezik, hogy csak NVMe SSDvel működik? BIOS-ban találtunk rá opciót, de a weben nem találtam semmi hasonlót.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Barátom Thinkpad E531 notesze pofára esett és megrepedt a kijelzőpanel. Hol találok bele a legolcsóbban? Az se baj ha pixelhibás.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon sürgős lenne!!!!
Haverom megy 2 óra múlva külföldre és a Thinkpad Edge 535-ön nem tudjuk állítani a fényerőt. Melyik driver felelős érte (win7)?Előre is nagyon köszönöm a segítséget, közben azért próbálkozok én is....
-
spyduck
nagyúr
Thinkpad X220-nál működés közben ez a dudor komoly?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Chaser #37056 üzenetére
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991.(IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak szerint az irányadóak. Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termék csoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett. Az értékesített termékek minősége tekintetében az adott termék beszállítója vállal szavatosságot a Magyar Polgári Törvénykönyv 306. és 307. §--ban és a151/2003./IX.22/ sz. Kormányrendeletben foglaltak, illetőleg saját jótállási feltételei szerint. A hatályos jogszabályok szerint a jótállás és a garancia kötelezettsége, valamint az alkatrész ellátási felelősség a termék forgalmazóját terheli.
Az igény érvényesítéséhez szükséges: - jótállási jegy és a számla - az igény közvetlenül a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatokban érvényesítendő.
De mivel ez a jogszabály csak Magyarországon érvényes, lényegében röhög rajtunk mindenki. Viszont a gyártó se hülye, alapvetően nem kéri a számlát. Viszont ha komolyabb, vagy több alkatrész csere, esetleg teljes notebook csere történik akkor kéri a számlát is. Ha nincs számla akkor elutasítja a garanciális vagy csereigényt.
-
spyduck
nagyúr
Hali,
Valaki próbálta már a T430-at? Melegszik a burkolat?
-
spyduck
nagyúr
2x
-
spyduck
nagyúr
Láttátok már, h az új Thinkpadek szigetes billel fognak érkezni?
-
spyduck
nagyúr
Kérem jelentkezzen az akinek Thinkpad T520 notija van
-
spyduck
nagyúr
Van itt vkinek 1600x900-as vagy 1920x1080-as T520-a?
-
spyduck
nagyúr
Nem éppen 700k-t akartam költeni egy gépre. 350-400k közötti árkategóriára gondoltam és kihagynám a dedikált VGA-t is, egyrészt felesleges, sokat fogyaszt, jobban melegszik, másrészt pedig csak hiba forrás. Optimussal játszik a dolog de az EliteBook Workstationok nem olyanok. A 8560p nagy felbontású kijelzőjét jöv7-en, a T520-ét pedig majd utána valahogy nézem meg. Azt választom amelyiknek szebb, T520-ból és a 6520-ból van FullHD-s, azt is meg kéne nézni...
-
spyduck
nagyúr
válasz
SzalaiG #27336 üzenetére
Jó ideig nem szeretnék váltani. Ez már túl nagy és régi platfrom, nem kell dedikált VGA sem. Nagyon fontos a jó kijelző (min 1600x900), jó touchpad és a kényelmes billentyűzet.
Ezek között vacillálok: Thinkpad T520, Elitebook 8560p, Latitude E6520De lehet, h benyeélem mind 3-at egy tesztre és amelyik jobban a szívemhez nő azt választom
-
spyduck
nagyúr
válasz
audi100td #27334 üzenetére
MacBook a legjobb, majdnem IPS, de az Elitebook WVA is ott van a toppon
Delleknek viszont nem láttam még a nagyfelbontású kijlezőjüket, Thinkpadból pedig a 14" fölöttieket nem láttam 1600x900 és nagyobb felbontáson. Meg kéne csípni egyet. Nincs ilyen vkinek a fóumon? -
spyduck
nagyúr
válasz
audi100td #27332 üzenetére
8540p-ben is gagyi TN van de legalább nagylátószögű, jöv7-en nézem meg az 1600x900-as 8560p-t is. Muszáj vennem vmi normális kijlezős notebookot, mert az 1280x800 a gagyi betekintési szögeivel kínzás nekem.
12" IPS (X220) sajnos kicsi és mást egyszerűen nem találok...
-
spyduck
nagyúr
Hellooo!
Aki IPS kijlezős gépen dolgozik keressen már meg privátban. Köszönöm
-
spyduck
nagyúr
Amúgy az eddigi tapasztalataim és fórumozók harciassága és hozzáálása alapján felállítottam magamban egy elméletet miszerint ha a Prohardver a StarWars akkor az:
EliteBook - Jedi
ThinkPad - SithErről a Trackpiont sapka színe is még és még jobban meggyőz. A T420si számomra a kis Anakin Skywalker
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #25576 üzenetére
Nagyon szeretem amúgy
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #25571 üzenetére
Barátnőmenk Macbook-ja van, hidd el, nem jobb
-
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #25562 üzenetére
De a tiéd nem volt érzelmekkel át itatva, úgy nem jó
-
spyduck
nagyúr
válasz
buvartacsko #25548 üzenetére
uszítás ON [link]
Kapd el!!!!!
-
spyduck
nagyúr
válasz
buvartacsko #25551 üzenetére
elitebookok trackpointjához képest jobb egy touchpad.
Ebben igazad van!Javítottam, most már remélem a te szemedben is humánusabb lett
-
spyduck
nagyúr
válasz
buvartacsko #25548 üzenetére
Öcsém, te nem vagy normális!
De tudod mit, átírom, csak a te kedvedért
-
spyduck
nagyúr
Nos, elkészült a T420s tesztje a logouton, jelenleg engedélyezésre vár.
-
spyduck
nagyúr
Thinkpadoknak titánimu zsanérjavan ugye? Legalább is így tudtam...
köszi Shadowfax!Mondjuk én ebben nem találom, h milyen kategóriásak.
-
spyduck
nagyúr
Köszönöm srácok, alakul a dolog
Ez így helyes ugye?
17" W701 --> nincsAz Edge-vel leszek még bajban mivel sztem az Beginner Business gép. Csak, mert ilyen kategóriája nem volna egy Thinkpadnak? Csodálkoznék.....
-
spyduck
nagyúr
Ez így sztetk jó?
E - (Edge) Beginner Business - kis vállalatoknak
L - Small Business - kis és közép vállalatok
T - Corporate Business - nagy válaltoknak
W - Worksation - Corporate Business ( Quadro és FireGL VGA-kal ellátott, főként 3D-s munkára tevezett modellek) - nagy válaltoknak
X - kis méretű Corporate Business - nagy válaltoknaks - karcsúsított / könnyített változat
i - jóárasított változat -
spyduck
nagyúr
Az Edge most minek számít?
Consumer vagy Beginner Business?
L ?
Small Business?
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Segítsetek már légyszíves.
Egy t420 esetén milyen garanciális kiegészítések, szolgáltatások vásárolhatóak.
Kéne az összes!Előre is köszönöm!
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
stifi: Leszedtem én is azt a hülye progit, most már hűt rendesen.
szerk: összességében még is csak kezedk megbarátkozni a géppel
szerk2: konkrétan nem tudom, h akkor miről beszéltek az ipon tesztben
Amióta leszedtem a tpcf progit hűvös a gép és 40 fokos a CPU.....
Lehet ők is azt használták? -
spyduck
nagyúr
Huh skacok, a touchpad tekintetében a synaptic touchpad driver 100x jobb, így már tetszik a dolog
-
spyduck
nagyúr
Ezt a funkciót a tpfc tudja?
Bios frissítést próbáltál már? HP-nál is általában két fajta bios van. Az egyik a jobb hűtés a másik pedig kevesebb zaj miatt. Lenov-nál ennyire még nem mentem bele a témába....
Az a helyzet, h eddig a T60 tetszett a legjobban a Thinkpadok közül, majd az X200s-t fogom nyüstölni legközelebb, hátha megváltozik a véleményem -
spyduck
nagyúr
Ezen, h kell kikapcsolni a kétujjas görgetést? Megőrülök tőle, borzalom, nem igazán azt csinálja amit én akarok....
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
A Hwinfo32-n kívül melyik az a program ami mutatja a CPU ventilátorának fordulatszámát?
Thinkpadon nem működik.... -
spyduck
nagyúr
Nagyon tetszik a T420s de a 8460p még mindig közelebb áll a szívemhez.
Ha fel kéne állítani egy vs-t akkor a következő volna:
kijelző: u.a.
zaj: T420 nyert (bár még nem próbáltam a HD3000-es 8460p-t. A 8560p-nek pl semmi hangja nincs akkuról)
dizájn: 8460p nyert
kis led: T420 nyert
billentyűzet: nem tudok dönteni
touchpad: 8460p nyert
trackpoint: T420 nyert
melegedés:mindkettő nagyon jó
zsanér: T420 picivel talán jobb
touchpad gombok: T420-on túl pici, 8460p sokkal kényelmesebb
hangszórók: 8460p nyert (T420 kicsit doboz)
súly: t420 nyert
minőség: 8460p nyert (a t420 is nagyon jó de azért ha emelgetem van néha, néha 1-1 recsi)Ha elnézem egál
hirtelen ennyi......
-
spyduck
nagyúr
Hát ennek a T420si-nek nem sok hangja van
-
spyduck
nagyúr
Vett már vki T420si-t?
A külföldi tesztekben a hangjára és elégtelen hűtésrendszerét emelik ki mint negatív tulajdonság. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest