- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
porcukor`
csendes tag
Sziasztok!
X200-ba utólag installált WWAN adapterrel gyűlt meg a bajom. Típus: Ericsson F3507g, egy másik X200-ból került át, tehát elvileg whitelistázott. Eszközkezelőben látszik. SIM kártya a helyén.
A gépben gyárilag volt antennakábel és a monitor alatti ledsoron is ott van az adótorony piktogramm, viszont sehogy sem tudom elérni, hogy égjen. Azt sejtem, hogy nem tudom bekapcsolni. Fn+F5-re nem történik semmi, a jobb alsó sarokban az Acces Connections -> Power On Wireless Radio-ra kattintba sem történik semmi.
Mi lehet a baj? Mi lehet a megoldás? Merre induljak el?
-
porcukor`
csendes tag
válasz
FoxiestFox #47112 üzenetére
De, tökjó a megfejtés, köszi! Ha valakinek van elfekvőben egy E betűje, az tökjó. Ha meg nincs, akkor rendelek majd valahonnan így, hogy már tudom, milyen kell.
L40-es. -
porcukor`
csendes tag
Sziasztok!
Egyrészt megválnék a T61-emtől. Az évek során elég sok mindent összegyűjtögettem hozzá, érdemes lehet rá vetni egy pillantást annak, aki ilyet keres.
Másrészt sikeresen letörtem az E billentyűt az X200-amról. Van valakinek bontva esetleg? Végszükség esetén más betűvel is kiegyezek..
-
porcukor`
csendes tag
Sziasztok!
A sokadik T61-est nyúzom egy ideje és lassan a család többi tagjának is ilyen van..
Lassan fejlesztenék - az is lehet, hogy valamilyen X-es verzióra -, de mindenképpen felmerült bennem a kérdés, hogyha már annyian árulnak behozott notit itt a hardverapro-n és a neten több helyen is:
Tud valaki külföldi (elsősorban német vagy osztrák) forrást, ahol olcsóbban lehet ezekhez hozzájutni? Az is rendben lehet, ha egyszerre több darabot kell venni, ahogy elnézem, márkahűek leszünk még egy jó ideig.. -
porcukor`
csendes tag
válasz
^Clown #27216 üzenetére
A flashre gyanakszom én is! A chrome rendszeresen dobott egy merevhátast miatt (a fenti esett mellett). Amiatt váltottam FF-ra. Azóta legalább a böngésző nem fagy.
Az elméletet erősíti, hogy - bár direkt reprodukálni még nem sikerült - a hiba főleg (erős) böngészés közben fordul elő. Mivel az egész rendszert 'kiakasztja' ezért összefügghet valamilyen driverrel: én is a VGA-ra gyanakszom, mert a kép tartalma áll csak meg, a hang megy tovább. A napokban megpróbálom a gyári driverrel, ahogy fentebb írtátok, hátha az megoldja a dolgot.
Mindenesetre megnyugtatott, hogy nem csak én szívok ezzel.
-
porcukor`
csendes tag
Sziasztok!
Már a második T61-emet nyúzom
, de az alábbi hiba az összesen 6-odik Win reinstall után is előjött:
Néha, (aktív) szörfözés közben a képernyő "úgy marad", bárhova kattintok vagy gépelek látszólag nem reagál, de valójában veszi az inputot. ALT+F4, suspend, Taskmanager nem segít. Az egyetlen megoldás: Ctrl-alt-del után switch userrel újra belépni.
Szerintem ablakkezelő fagyhat, ami ilyenkor újraindul.Thinkpad betegség? Ha igen fixálható valahogy? Elég idegesítő..
Mióta SSD-n vagyok, annyiban sikerült enyhíteni a dolgot, hogy már nincs annyi darálás, a fenti művelet gyorsabban megvan..
Próbáltam már:
- 2 különböző gépen
- Win7 32bit vs 64bit
- HDD vs SSD
- Különböző böngészők (Chrome, FF)
- SSD miatti (sata2 enabled) Bios upgrade -
porcukor`
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén sikerült eláztatnom egy T61-est. Csodának fogom fel, de lehet hogy Thinkpad-feature: miután kiszárítottam működik..
Az egyetlen bibi, hogy foltos lett a kijelző. Találtam a neten egy howtot, ahol szétszednek egy TFT panelt ugyanilyen okból és valamilyen műanyag fóliák közül kitörlik a vizet, ami benne van. Nem tudom, mennyire lehet bonyolult mutatvány ez, össze bírnám-e rakni utána? Procit már cseréltem a gépben sk.
Merjek nekivágni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged