- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #73540 üzenetére
Nem probaltam, nem kellett.
A Latik hutesetol szerintem is jobb a T-s TPk hutoje. Illetve volt, a 30-as Dell szeriaval csak jo tapasztalaom van ezugyben. De a Preci ugy latszik mas kategoria. Csak el kellett volna hoznom az M4700-at is
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #73526 üzenetére
Ó, ezeket megtaláltam. Igazi gyöngyszemek voltak
Csak gondoltam, hogy azóta valakinek sikerült valamit trükköznie
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #73528 üzenetére
Az M4500-ban meg ugyan azon a heatpipeon volt mindketto es nem cserelheto VGA-s, Igaz, az W510 konkurencia. A kesobbieken viszont mar kulon hutest kapott.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #73526 üzenetére
De vannak ott ám hasznos kommentek is evvel kapcsolatban (ld.: amelyik az enyém).
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #73500 üzenetére
Ott a pont! Szoval ...nem egy hidegveru...
Ma mar nem iszok tobbet. -
válasz
FoxiestFox #73486 üzenetére
Még mindig jobb mint ami a 30-asba van (az volt linkelve).
-
Cold5
senior tag
válasz
FoxiestFox #73486 üzenetére
Ivana: köszönöm!
Sajnos én megrekedtem az X220-nál. Most kell vennem egy komolyabb gépet itthonra és nem vágom az új szériákat!
-
válasz
FoxiestFox #73473 üzenetére
-nek
+t -
Butcher82
senior tag
válasz
FoxiestFox #73457 üzenetére
Ö ö ö hát mert... izé
Egyébként hol váltsam?
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #73396 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #73334 üzenetére
Ha asztalon van a gép, akkor a hátsó a legkevésbé zavaró. Ha kézben/ölben használod töltővel, akkor viszont szívás, hogy kitakarja a kijelző, és nem látod, akkor jobb az oldalsó csati.
Azért mondtam, bárhol van, mindenhol van szituáció, amikor idegesítő.
Ja, igen, a gép felemelésénél is könnyebben "éri baleset" a hátsó csatit, mint az oldalsót. Szóval szerintem nem olyan egyértelmű ez, melyik a jobb elhelyezés.
(#73339) hcl: Nekem ez a 90 fokos csati a halálom. Legyen bárhol, csak ezt ne.
Katasztrófa, mindig arra áll, amerre nem kéne, örök küzdelem. Könnyebben is törik meg, azon hiába van törésgátló.
(#73342) Tim82: A vakon bedugás ugyanúgy megy hátra is, eltéveszthetetlen. Akár oldalt, akár hátul.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #73337 üzenetére
Ha kilógós akkus gép, akkor oké, mert könnyű kitapintani hátul is. Ha nem, akkor nehezen fog menni a vakon töltőfej bedugás.
-
válasz
FoxiestFox #73337 üzenetére
Nekem a Fujitsu 7010-eken oldalt hátul van, de 90 fokos csati, nem zavaró. A gázabb az, amikor előrébb van a töltőcsatlakozó, és nem 90 fokos...
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #73334 üzenetére
X200-nál, X201-nél szerintem jó helyen van. Oldalt, de kb. az oldal végénél, nincs útban.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FoxiestFox #73328 üzenetére
az oldalán
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #73308 üzenetére
Passz, nekem van egy ugyanilyenem csak magyarban, de ezt nem akaródzik eladni, pont azért mert nincs belőle
-
HSM
félisten
válasz
Én is imádnám, de horror árú. Bezzeg ez az új retek kiosztású kapható, nem is drágán: [link].
Nincs ide smájli, ami leírná, ami a fejemben jár. -
scream
veterán
válasz
FoxiestFox #73310 üzenetére
Esetleg olyan, mint amilyen nekem van? Igaz nincsen pöcökegér, de én nagyon szeretem.
-
maláj
addikt
válasz
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FoxiestFox #73290 üzenetére
jaaaa...
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #73270 üzenetére
Az első gép amin HD-n mindent tudtam nézni 4710HQ procis noti volt
Youtube persze még optimális elviekben mennie kéne. Elviekben ez fontos.
-
jss
aktív tag
válasz
FoxiestFox #73265 üzenetére
Nagyon tetszik az x301, csak mint eggyel feljebb irtam...
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #73232 üzenetére
Akkor is, ha még most csak HDDvel használom? Ennyire nem jött be ez a technika?
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #73225 üzenetére
Igen, hülyén fogalmaztam, a T4x0-ekre gondoltam.
-
válasz
FoxiestFox #73211 üzenetére
Ennél nem vagyok benne biztos, mondjuk lehet, meg ráadásul most single channel is, meg nincs rajta win
Régen volt GMA950-s gép, na azon 150Mhz->400Mhz elég sokat dobott.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #73207 üzenetére
Csak azért kérdezem, hogy viszonyításképpen meddig vegyem vissza az enyémet
Már nagyjából be van lőve
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #73204 üzenetére
Király, köszi!
Milyen proci van a tiédben? Alul van feszelve?
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #73192 üzenetére
Köszi
-
FRENK1988
veterán
válasz
FoxiestFox #73176 üzenetére
Hat ha minden igaz akkor csak a billzet kabelet szedtem le. A fingerprint kabele merre van?
-
válasz
FoxiestFox #73165 üzenetére
Meg aki ugyanúgy nem ért a winhez sem... Melóhelyen pl. olyanok vannak, akik semmit nem tudnak arórl, amin kattintgatnak. Ha nekik olyan felületet adsz, mint a win észre se veszik, hogy nem az.
Nem tudom, nekem winen is sok meló, mire olyan lesz, amilyen kéne. Az asztali Linuxaimat egyszer magamra faragom, és pár évig fent van. Megéri egyszer dolgozni vele - és a meló nagy érsze olyan dolgokkal van, amiket egy mezei windowson meg sem valósítasz, pl. hálózatról bootoló oprendszer, ilyesmik (teszteléshez nagyon hasznos).Cégnél a dolgozók mikor jönnek, hogy telepítsek neki ingyen windózt, akkor csak röhögök. Mert megvenni egy sem akarja... Én meg nem warezolok a kedvéért...
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #73154 üzenetére
HA-n azért van néhány.
Tikakukac: most erre mit mondjak.
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #73156 üzenetére
Ez igaz, csak idegelt, hogy valami eddig jó volt...
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #73132 üzenetére
Ez alapján sajnos már nem kompatibilis, csak a régi verziók azért kellenének
Trógerek valóban. Nem kéne kilistázni ezt, mint megfelelőt. Hanem azt mondani, hogy nincs több support, csucsu, de az hogy nem oda való driverekkel elmegyeget, az nem korrekt.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #73065 üzenetére
Nihil novi sub sole. Semmi (nincs) új a nap alatt.
Ennyi.
A szabadalmaztatás területe valahol egy pénznyelő/csináló bulibiznisz. A tengernyi jogászt el kell hogy "tarcsa" a világ. Az Anyatermészet már mindennek az alapját és formáját feltalálta, már az emberiség iderottyintása előtt.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #73084 üzenetére
Köszi
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #73076 üzenetére
Nekem a W520-on el sem indult.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #73076 üzenetére
Nagyon úgy néz ki.
Emlékeim szerint XP alól TV gombbal lehetett előhívni a Lenovo szoftverek zömét.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #73063 üzenetére
Ha majd a Xiaomi is betoppan a laptoppiacra, akkor ott is megmutatja, hogyan kell irányvonalat húzni.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #73042 üzenetére
Jóó, jóó. De van rajta még garancia.
Megkérem majd Alfát, hogy kenjék meg MX-4-el
-
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #73021 üzenetére
Nem azt mondom hogy eladó
Csak hogy másik topicban van egy ThinkPad ami beárazásra vár
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #73010 üzenetére
Azért féloff, mert ahogy néztem, az aktuális ThinkCentre kínálat jelentős része laptopbelű barebone, ezek viszont irodába lesznek, laptop+dokkoló nem opció, ezt kihangsúlyozták.
-
Butcher82
senior tag
válasz
FoxiestFox #72988 üzenetére
Köszi a választ. Most "fehér" pasztával" raktam össze van belőle itthon kb. fél kiló (szó szerint)
, de azért hallani hogy most megy a ventilátor előtte ezt nem tette. Lehet MX 4 kellene neki...
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #72940 üzenetére
Van, de nekem most éppen a beépített cuccok kellenek.
(#72941) soldi3r
Sajnos nem tudok rá megoldást. A T500 ehhez képest üvöltött. Talán a Conexant Audio jobb volt. Pedig látszólag két akkora hangsugárzója van...
(#72938) donjohnson
Minden egyéb drivert kiiktattam. A Windows alap High Definition Audio hangeszközzel sem lett hangosabb.
(#72942) azbest
Mindenesetre Linuxon hangosabb.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72867 üzenetére
Acer, Asus, Dell, Toshiba, Lenovo
Csak így amikből eszembe jutottak az elmúlt évből. Ezekből nem 1 volt ahol fejlesztőt is kaptunk a hiba detektálásához és javításához. Bukó.
HSM: Itt leginkább AMD és driver a baj.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72865 üzenetére
Hát mi tapasztalunk, főleg én aki általában megkapja a legújabb gépeket, hogy nézzem meg mit kezdjünk vele. Ha brutálisan durva káromkodás láncokat kell kihozni a szervizesekből, csak a vörösöket ajánlom.
Mikor úgy fut ki egy gép, hogy nem tudja még mindig senki megoldani az itt-ott hulló tetúrákat és beragadós vidkarit...hát ott nincs mit tenni. Bízol benne, hogy az ügyfélnek így is jó.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72863 üzenetére
Csomagolják nyugodtan, hogy a küszöbön be nem jön az hét szentség.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72861 üzenetére
Kiindulva mekkora hihetetlen szopóág van mindig az AMD-s notikkal, nem is csoda.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #72822 üzenetére
Vegyél AMD-s gépet, ott nem lesz gond az Optimusszal.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #72852 üzenetére
Ebben nem ők az egyetlenek, nem is gáz ez annyira (
), csak a kolléga nem nézett be semmit, valóban volt ott némi javított adat.
-
boost
veterán
válasz
FoxiestFox #72841 üzenetére
utóbbi
-
boost
veterán
válasz
FoxiestFox #72837 üzenetére
Az LCD elore hátra egy fél mm-t, ha mozgatom. A bal nem.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72827 üzenetére
Óóó, milyen csoda is lenne. Poénból veszi szerinted mindenki a dokkokat tripla annyiért?
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #72827 üzenetére
X201-hez csak az X200 Ultrabase jó.
-
zedii
aktív tag
válasz
FoxiestFox #72818 üzenetére
köszi, ezt most láttam én is
, remek, de én a nagyobb felbontású kijelzőt keresem ehhez a kijelzőhöz.. köszi mégegyszer
-
zedii
aktív tag
válasz
FoxiestFox #72659 üzenetére
hát sehol sem találtam elérhető w520-at
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72750 üzenetére
Akarod mondani az sem. Alfánál ugyanúgy álltak a ledöglöttek a nagyjából legutolsó kiadásokból is.
-
válasz
FoxiestFox #72750 üzenetére
08.09
-
válasz
FoxiestFox #72748 üzenetére
Az már nem sajnos
A reball után majd 1 évig ment, és végűl megint megadta magát
DE ekkor pont hozzá tudtam jutni poton pénzért egy komoly felépítésű t61p-hez, csak a külseje volt lelakva. Így megvettem azt, amiben full gyári volt minden és sose volt szétszedve
Kettőből csináltam eggyet, és cserébe lett egy rakás alkatrészem is. Rossz alaplapot meg eladtam 3500-ért
Na ez azóta is megy és rev2-es fx 570M van benne
Mivel javítva sose volt így bízok benne
Egy dologra figyeltem, ezt már mx4-es pasztával raktam össze annó. 68 fok fölé sose ment eddig a vga... -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #72683 üzenetére
Érveket már adtam. Ha nem tudod elfogadni azt az érvet, hogy a HDD-vel csak arra a néhány másodpercre lassabb a gép, amíg a dolgokat telepíted, vagy betöltöd, utána RAM-ól a felhasználás további 95%-a már ugyanolyan gyors, akkor nem tudok ezzel mit kezdeni.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #72661 üzenetére
Na persze.
Ez kb. olyan, mintha duct tape-el akárnád befoltozni a hajótörést.Nem, köszönöm, nem vagyok barátja a rossz megoldásoknak.
Az SSD-s témát már átbeszéltük, nekem nem ér annyit az egész, hogy gyilkoljam. Fontos cuccok is általában vannak rajta, és nem mentem naponta, szóval inkább vigyázok rá, ne menjen gallyra. Persze, normálisan használom, de az intenzív swapolás szerintem a legkevésbé sem normális felhasználása egy SSD-nek.(#72662) Tikakukac: Persze, a rendszertelepítés egy kínszenvedés HDD-vel, szó se róla, meg minden telepítés. De nem szoktam telepíteni. Egyszer felrakom ami kell, aztán használom.
Az egy ökörség, hogy nem érezni. Az előző i5 540M procimhoz képest is igencsak érzem, hogy erősebb az i7 2620m...Pedig mindkettő alatt csak a sima 320GB-os 7200rpm-es gyári winyó dolgozott+4GB ram.
Máshogy gondolkozunk. Téged nem zavar, ha széthasználod, engem igen. Nekem megéri az odafigyelést, hogy szépek maradjanak a cuccaim.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #72638 üzenetére
Használj chrome-ot, egyből lesz röcc.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #72638 üzenetére
Hidd, el nem hiányzik az. Csak tudom, az asztali gépem a 840-essel ment.
Nálam 2 PH, 3 YT, pár Index, FB, pár beágyazott PDF-es oldal, pár EBAY, pár sportmotor, egy Flickr, webmail, összesen 27 tab, és 72% a memóhasználatom, pedig semmi más nem fut. Win7 64bit+Chrome+4GB ram.
80%-nál kezd swappelni kb.Egyébként azért sem erőltetem az SSD berakását, amíg nincs 8GB ramom, mert drága virtuális memóriának tartom az SSD-t.
Amúgy az én vacak HDD-s rendszerem is pöccre lereagál bármit, amíg nem eszem meg a memóriáját, vicces is lenne, ha nem így lenne.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #72579 üzenetére
Neha nekem is ilyen, FB is csinal ilyeneket idonkent. Gondolom Opera-t hasznalsz. Bar engem nem nagyon zavar a dolog.
-
HSM
félisten
válasz
Hülye mobilos smiley-k. Mobilon nézve jó. Nem tudom, miért nem jók a fórum beépített smiley-jai, amik mindenkinél úgy néznek ki, ahogy kell.
(#72562) soldi3r: Hát igen, sajnos a lovakat etetni kell.
Én a T420-nál már annak örültem, hogy mennyire jó a 9-cellás akksi és a kisebb fogyasztás, így már elmegy vígan minimum 5-6 órát akkuról, ahogy használom, végre nem kell töltőt cipeljek az esetek 90%-ában. Pedig ennek picike töltője van, és maga a gép is sokkal könnyebb, hogy csak 14"-os.
(#72573) soldi3r: 10K a semmiért?
Ott a Thinklight, ha jól tudom még a 430-asban. No, meg jó esetben azért a user legalább nagyjából tudja, melyik betű kb. hol van.
Asztali géphez nekem is világítós a bill, de notira eddig semmi szükségem nem volt rá ThinkLight meg a kijelző fénye mellett. -
Tin
veterán
válasz
a smiley-ra gondolsz?
-
FRENK1988
veterán
válasz
FoxiestFox #72570 üzenetére
😁
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #72570 üzenetére
Nézni kell és kérdezni. Mindig van egy jó vétel, földrajzi gondok vannak a legtöbb esetben.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #72556 üzenetére
Nem az en hibam, o akart velem jonni
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #72475 üzenetére
Jogos.
De itt és most mindegy a mondanivaló szempontjából.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #72457 üzenetére
Jólvanna, csak kérdeztem.
(#72458) Tikakukac: Nem a menetet akarom elnyírni, csak ezek ilyen fóliás genyók, vagy mi, ott van rajtuk az a menetrögzítő cucc, viszont az csak addig működik, míg nem volt kitekerve a csavar, csak be. Tehát ha kiszedem, akkor az már nem lesz olyan, mint újkorában.
Szereltem már jópár olcsóbb lapost, ott ez nem volt szempont, de eddig ez a messze legdrágább gép, amit szétkapnék, ennek azért megadnám a maximális törődést, amit lehet.(#72459) azbest: Szerencsére megfelelő csavarhúzóból és jóérzésből nem lesz hiány.
Csak a menetrögzítő miatt aggódom, hogy nem fog jól szuperálni szétkapás után. Ebay-t néztem, ~2500Ft-ot kicsit sokallom egy pakk csavarért, no meg nekem csak a fele kéne kb. Ezért reménykedtem, hátha itthon valahonnan olcsóbban beszerezhetőek a szükséges mennyiségben.
(#72460) Tim82: Fogyasztás tekintetében akkor inkább a SB-es cuccok, ha beleférnek. Azok sokkal jobban skálázódnak kis fogyasztású módra. Az i5-540M egy kazán a T420-asom i7-2620M-jéhez képest (mindkettő Turbó nélkül), visszavéve is sokkal kevésbé javul a régebbi cucc fogyasztása.
Egyébként a feltevésed helyesnek tűnik. Viszont az LM modelleken jóval kisebb órajelen jár az amúgysem túl acélos IGP, az nem tudom, mennyire szólna bele a felhasználói élménybe.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #72453 üzenetére
Dehogy, jogos feltételezés volt.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #72451 üzenetére
Nem nekem kell onnantól, hogy mire gondoltál, mint "részletezés".
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #72449 üzenetére
Nem, csak feltételeztem, hogy szótagolni akartál, de elqrtad.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #72447 üzenetére
Szóval szerinted a szótagolás egyenlő a részletezéssel?
-
Butcher82
senior tag
válasz
FoxiestFox #72380 üzenetére
Jó... de akkor ennyi erővel nem is kellene karakter egyik billentyűre sem, szép fekete lenne az egész.
-
HSM
félisten
válasz
Azért pár ritkábban használt karakter fejtörés olyankor is.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Amúgy tényleg.
Nekem francia billentyűzetem van...pfejj... Esc -> Échap ... meg hasonlók. 'M' betűről nem is beszélve...
Van, hogy lenézek a billentyűzetre. Na akkor rontok...
-
barnam_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #72360 üzenetére
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Win7 HDD-ről megy, ott még használhat is valamit a turbo memory.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #72360 üzenetére
Nem kidobott penz az, legalabb van meg egy fogyaszto a gepben
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #72326 üzenetére
AdBlock-ot ajánlottak nekem is régebben, de se bizalmam, se kedvem nem volt vacakolni vele.
(#72328) Dhampir: Köszönöm a javaslatokat.
Mondjuk nálam ezek a fajták kiestek, mivel nem szeretnék olyat, amin keresztül minden forgalmam átmegy.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #72326 üzenetére
AdBlock már társam a netezésben legalább 3 éve (Operával karöltve)
. Nélküle rémálom
-
Kbali
nagyúr
válasz
FoxiestFox #72272 üzenetére
Megnyugtat, hogy kb sosem használom? Inkább egér, ahhoz elég öreg vagyok már 😊 a tapipadot kb. 2 perc volt megszokni,jobb mint a régi. Szerintem.
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #72272 üzenetére
Fenet.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #72266 üzenetére
Nem, az megszokhato.
-
Sanya
nagyúr
válasz
FoxiestFox #72185 üzenetére
a koncepciógép.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #72186 üzenetére
Throttlestop-ot nem biztos, hogy elég leállítani, háttérben szolgáltatás futhat tovább, a tuti az uninstall, vagy ellenérzés kézzel.
Viszont ez a grafikus-kártyás móka érdekes, sanszosan akkor ott vagy az Ati, vagy a VGA drivere a hunyó, vagy a "kapcsoló" program, esetleg a csipkészlet driver, vagy ezek valamilyen kombinációja.
Az ilyesmikben csak az a rossz, egyszer elfelejtesz váltani alvás előtt, és bukta, amit otthagytál. Márpedig az emberrel ilyenkor előfordul, hogy elfelejti.
(#72187) kistewe: Hibrid alvást, meg hasonlókat kikapcsoltad? Nekem is tud ilyet csinálni a netbookom, ha rosszul állítom be az időzítőket, hogy először aludni megy, aztán egy idő múlva automatikusan bekapcsol, és hibernálja magát. Szerintem nálad is ilyesmi lehet, csak táskában hurcolászás közben ez nem biztos, hogy sikerül neki.
Jut eszembe, ugyan csak pár napja van meg, de a T420-asom is remekül alszik/ébred egész éjjeli alvásból is W7 alatt.
-
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox #72186 üzenetére
Szerintem ez nem gép függő, nekem Dell E6430 a céges, W7-el , gyakorlatilag képtelenség készenlétbe tenni vagy hibernálni mert véletlenszerüen visszajön és bekapcsol, van , hogy rögtön van, hogy 3 óra múlva a táskában
pontosítok: hibernálásbólnem jön vissza ha kihúzom a tápot és berakom a táskába de, készenlétből táp nélkül is visszajött már és még nem volt az akksi sem lemerülve , és persze forró is volt..... megszoktam... együtt lehet vele élni csak kellett kis idő míg rájöttem, hogy a táp okozza... ha ki van húzva nem jön vissza azonnal , készenlét, hibernál , kikapcsol amit akarok, ha bent a táp akkor 10 -ből 8-szor visszajön előbb vagy utóbb.... a saját hurcolós gép most E6230 linux Qiana-val, ül , álll , alszik , fekszik , hempereg csinálja mit kell táppal és táp nélkül...szóval szerintem valahol a W-ben keresendő az ok.....ja és mindegyik gépben ki van kapcsolva a "wake on AC power" a biosban...
uff stewe
-
válasz
FoxiestFox #72048 üzenetére
Néhány nap folyamatos tesztelés után az alvásból ébredés helyett újraindulós témában:
- Throttlestop nem okozhatta, teljes kikapcsolása után is jelentkezik a hiba
- automatikusan induló programok egyike sem, futásuk nélkül is jelentkezik a hiba
- wifi, bluetooth driverek sem játszanak szerepet szerintem, a hardveres kapcsoló offolása mellett is jelentkezik a hibaMielőtt elkezdtem volna vga driverekkel szórakozni, kipróbáltam, mi van, ha a Radeon aktív.
Eddig mindig visszajött alvásból.
Intellel gyakorlatilag három esetből kétszer volt rá képes, ha pár óráig aludt, nem jön vissza.
Úgyhogy marad a kis kényelmetlenség (mindig Atira váltani altatás előtt, majd vissza Intelre utána, ha akkuról vagyok), a nagy (vga driverek telepítgetése, kísérletezés, stb) helyett. Mókás. -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #72182 üzenetére
Jó lenne ma is egy ilyen gép, korszerű belsővel.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #72130 üzenetére
Van meg olyan dokk amint van parhuzamos port?
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #72123 üzenetére
Ha minden jol megy bele is nyulok egy bontatlan W520-ba
-
válasz
FoxiestFox #72090 üzenetére
Köszi, csak gondoltam hátha van valaki aki ilyenekkel üzérkedik. Mindegy megrendeltem.
-
rgeorge
addikt
válasz
FoxiestFox #72062 üzenetére
Én majdnem azt hittem, megvan az "alien", de mégse... Lenovo fórumon írta valaki, hogy az Intel AMT firmware okozott nála ilyen problémákat, de visszatette a régebbit, és azóta nincs ilyen gond. Viszont kiderült, hogy nálam még annál is régebbi a fw, így nem lehet ez a gond. Igaz, neki újra is indult, nekem csak a bekapcsoláskori újraindulás van, az is ritkán. Ma pl. odakészültem, hogy felveszem videóra, persze, hogy egyből indult. Viszont a munka közbeni kattanás a bal oldalról megvolt, sőt, egyszer mintha a akkufigyelmeztetés is megszólalt volna, de 100%-on van az akkum, egy 2013-as, 0 ciklusos, alfától vett LGC cellás csoda. Lehet, hogy tápellátási gond lesz? Eseménynaplóban semmi gyanús nincs, a kattanás időpontjára konkrétan semmi sem, még infó esemény se.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #72062 üzenetére
A HDS-t nem vágom, TPFC-m van, többi nincs.
Én driverekre, vagy BIOS konfliktusra gondolok, miszerint nem csíp a BIOS verzió valamely drivert és ezért nem ébred. Persze, szélsőséges esetben szoftver is lehet. -
HSM
félisten
válasz
Nálam a T410-en semmi gond nincs win7 64biten. Napi szinten altatom/ébresztgetem, sosem kapcsolom szinte ki, és remekül bírja. SU által települt.
Amúgy a memtest nem garancia, hogy hibátlan a ram, se arra hogy más okból nem-e hepciázik valami HW a BIOS-al.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #72055 üzenetére
Quadro, Firegl es Firepro. Ezeknel ilyen van
-
xcds
őstag
válasz
Inteles T500-at én mindig altatom, de nem is emlékszem, hogy lett volna olyan, hogy nem éled fel. Emiatt is és amiatt, hogy asztali gépen xp-nél addig nem volt sleep, amíg a vga driver fel nem került én az ati driverre gondolok, hogy azzal nem stimmel vmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- SzoftverPremium.hu
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged