Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rgeorge #72028 üzenetére
Nekem is van pár ilyen anomáliám... ez az alvásból nem jövünk vissza, hanem inkább újraindulunk, hibernációból sem mindig jövünk vissza, mert miért jönnénk, néha loginnél megakadunk örökre a fingerprint loadingjánál, meg ilyenek.
Az első és az utolsó már T61p-n is kísértett.
Egyszerűen eszement dolog, az event log tele van hibákkal és figyelmeztetésekkel, a driverek többsége okádék, érthetetlen.
Az OSD anomáliákat már ne is említsem.Ez a sleepből vissza nem jövés nekem szájba**rtul nagy érvágás, mert van mikor több doksiban és tabban is dolgozom egyszerre, és elég szar állandóan mentegetni és kikapcsolni normálisan a gépet.
Mielőtt valaki marha konstruktív lenne:
- memtest vagy két napig ment hétvégén, nincs para
- minden lemez hibátlan
- minden BIOS beállítás rendben van
- jogtiszta Win7
- minden driver legfrissebb (talán épp ez a gond)
Visszasírom az első saját TP-met, a T40-et, soha egy fagyás, driver-para, kék halál, szoftverhiba nem volt.
Hónapokat ment a gép úgy, hogy csak altatva és hordozva volt napi szinten, nevetséges, hogy ezt nem tudom megtenni, mióta Lenovo TP-m van...
Sőt, a pár hónapig használt T60-nal sem volt gondom anno...Szóval ezek fényében várom az ötleteket.
Lehet, újratelepítem az egészet, minden Lenovo sallang nélkül) igazából Power Manageren (az akku miatt) és AC-n kívül a világon semmire sincs szükségem tőlük és meglátjuk, akkor hogy működik.
Ha így sem lesz oké, felcseszek egy próbarverziós W8.1-et, mert ennél igazából már nem lehet szarabb.Mindezt írom úgy, hogy nagyon szeretem ezt a gépet hardveresen és ergonómiailag is, de egyre jobban érik, hogy kipróbáljak valami mást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen széket vegyek?
- Vicces videók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest