Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz FoxiestFox #72457 üzenetére

    Jólvanna, csak kérdeztem. :DDD

    (#72458) Tikakukac: Nem a menetet akarom elnyírni, csak ezek ilyen fóliás genyók, vagy mi, ott van rajtuk az a menetrögzítő cucc, viszont az csak addig működik, míg nem volt kitekerve a csavar, csak be. Tehát ha kiszedem, akkor az már nem lesz olyan, mint újkorában. :B
    Szereltem már jópár olcsóbb lapost, ott ez nem volt szempont, de eddig ez a messze legdrágább gép, amit szétkapnék, ennek azért megadnám a maximális törődést, amit lehet. :B

    (#72459) azbest: Szerencsére megfelelő csavarhúzóból és jóérzésből nem lesz hiány. :) Csak a menetrögzítő miatt aggódom, hogy nem fog jól szuperálni szétkapás után. Ebay-t néztem, ~2500Ft-ot kicsit sokallom egy pakk csavarért, no meg nekem csak a fele kéne kb. Ezért reménykedtem, hátha itthon valahonnan olcsóbban beszerezhetőek a szükséges mennyiségben.

    (#72460) Tim82: Fogyasztás tekintetében akkor inkább a SB-es cuccok, ha beleférnek. Azok sokkal jobban skálázódnak kis fogyasztású módra. Az i5-540M egy kazán a T420-asom i7-2620M-jéhez képest (mindkettő Turbó nélkül), visszavéve is sokkal kevésbé javul a régebbi cucc fogyasztása.

    Egyébként a feltevésed helyesnek tűnik. Viszont az LM modelleken jóval kisebb órajelen jár az amúgysem túl acélos IGP, az nem tudom, mennyire szólna bele a felhasználói élménybe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák