Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Throttlestop-ot nem biztos, hogy elég leállítani, háttérben szolgáltatás futhat tovább, a tuti az uninstall, vagy ellenérzés kézzel.
Viszont ez a grafikus-kártyás móka érdekes, sanszosan akkor ott vagy az Ati, vagy a VGA drivere a hunyó, vagy a "kapcsoló" program, esetleg a csipkészlet driver, vagy ezek valamilyen kombinációja.
Az ilyesmikben csak az a rossz, egyszer elfelejtesz váltani alvás előtt, és bukta, amit otthagytál. Márpedig az emberrel ilyenkor előfordul, hogy elfelejti.

(#72187) kistewe: Hibrid alvást, meg hasonlókat kikapcsoltad? Nekem is tud ilyet csinálni a netbookom, ha rosszul állítom be az időzítőket, hogy először aludni megy, aztán egy idő múlva automatikusan bekapcsol, és hibernálja magát. Szerintem nálad is ilyesmi lehet, csak táskában hurcolászás közben ez nem biztos, hogy sikerül neki.

Jut eszembe, ugyan csak pár napja van meg, de a T420-asom is remekül alszik/ébred egész éjjeli alvásból is W7 alatt.
-
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem ez nem gép függő, nekem Dell E6430 a céges, W7-el , gyakorlatilag képtelenség készenlétbe tenni vagy hibernálni mert véletlenszerüen visszajön és bekapcsol, van , hogy rögtön van, hogy 3 óra múlva a táskában
pontosítok: hibernálásbólnem jön vissza ha kihúzom a tápot és berakom a táskába de, készenlétből táp nélkül is visszajött már és még nem volt az akksi sem lemerülve , és persze forró is volt..... megszoktam... együtt lehet vele élni csak kellett kis idő míg rájöttem, hogy a táp okozza... ha ki van húzva nem jön vissza azonnal , készenlét, hibernál , kikapcsol amit akarok, ha bent a táp akkor 10 -ből 8-szor visszajön előbb vagy utóbb.... a saját hurcolós gép most E6230 linux Qiana-val, ül , álll , alszik , fekszik , hempereg csinálja mit kell táppal és táp nélkül...szóval szerintem valahol a W-ben keresendő az ok.....ja és mindegyik gépben ki van kapcsolva a "wake on AC power" a biosban...uff stewe
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

pontosítok: hibernálásbólnem jön vissza ha kihúzom a tápot és berakom a táskába de, készenlétből táp nélkül is visszajött már és még nem volt az akksi sem lemerülve , és persze forró is volt..... megszoktam... együtt lehet vele élni csak kellett kis idő míg rájöttem, hogy a táp okozza... ha ki van húzva nem jön vissza azonnal , készenlét, hibernál , kikapcsol amit akarok, ha bent a táp akkor 10 -ből 8-szor visszajön előbb vagy utóbb.... a saját hurcolós gép most E6230 linux Qiana-val, ül , álll , alszik , fekszik , hempereg csinálja mit kell táppal és táp nélkül...szóval szerintem valahol a W-ben keresendő az ok.....ja és mindegyik gépben ki van kapcsolva a "wake on AC power" a biosban...