- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
metal01
őstag
válasz
Dhampir #87385 üzenetére
Két kollégám Chasertől szervált 510-et, ők is nagy megelégedéssel hasznáják. Tényleg jó gépek.
Szerk.:
newmoonlight: Pár hónapja felröppent a híre egy retro ThinkPad szériának. Ha rákeresel megtalálod. Ígéretesnek tűnt, de csak álom
A 70-es széria, ha lesz olyan, ugyanolyan shit lesz mint az elődje.
Ezek nem lesznek már jók. Nem ezt diktálja a piac.
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #86634 üzenetére
sztem ne firtassuk ki hány notebookot látott/szervizelt/tesztelt..nem én vesztenék
neked megfelel legyen, nbc elég releváns következtetéseket szokott levonni az esetek 90%-ábanTim82 jogos
és ha már tp
mély fájdalommal tudatom, nekem is sikerült egy 510-enél búcsút inteni a powerusb-nek
épp csak kicsit koppant a jobb sarka mikor leraktam, a csati ki is ugrott belőle
annyira látszik a forrasztásásán h semmire nem való kb...de mondjuk kb ez az egy széria hibája van -
Tikakukac
titán
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #86602 üzenetére
a gamer kb annyit tesz, hogy az aktuális játékokat 1080p-ben max beállításokon viszi, hw-ileg
ha notebook akkor maga a kialakítása is olyan jellegű, de desktopnál is azért van gamer kat. akár házra, tápra, külső perifériákra
lehet ez nincs definiálva sehol, de evidens
attól, hogy valamiben van egy diszkrét vga ami jobb egy igp-nél még nagyon nem gamer
arról nem beszélve pl az nvs3100-at mai intel igp-k is veruik, de valszeg már az 5100-at is ami nem kicsit erősebb
ennyi erővel minden pc gamer, mert vmilyen szinten minddel lehet játszani -
∂яσнυη
senior tag
válasz
Dhampir #86568 üzenetére
Ugyan az a két gép. Teszem hozzá, hogy azt sajnos el szokták felejteni odaírni, hogy burkolatsérült. És ha burkolatsérült, olyan amilyeneket én láttam 8570p-ből, akkor irgalmatlanul nagyot kapott.
Én még mindig az alfáéktól vennék. Amennyivel több, annyival jobb a konfig és megbízhatóbb a hely. Ez is üzlet, de itt ahogy már írtam 2 fajta módja is van a vásárlásnak....
U.i.: Köze van, mivel ott dolgozik.
-
Csedit
aktív tag
válasz
Dhampir #86512 üzenetére
T42p, T43p, T60p, aztán váltanom kellett, nem volt ips, lett T500. Lg kijelzővel elviselhető volt. X200t szintén ips, majd legutóbb x220t, ezt cseréltem x240-re.
Ezek között még voltak futó gépek, amik csak pár hétig voltak nálam.
Járt nálam sima x200-ból is nagyfelbontású, de nem ips. Na az tényleg szörnyű volt. -
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #86280 üzenetére
én meg már láttam pár százat
ami szeret törni náluk a hátsó sárga powerusb, ha sokat pakolnak egymásra, de az meg már nem rendeltetésszerű használat
ami nekem nagyon nem tetszik, nincs pwm free verzió, konkurenciánál van és a panel is sokkal értelmesebb...így át kellett állnom az ezüst részlegre
többi hátránnyal még együtt tudtam volna élni, de a panel eldöntötte a kérdést gyorsan...napi 10 óra után sem fáj a fejem, 510-nél 2-3 óra után szemem/fejem mindenem, van aki nem érzékeny rá, én sajnos az vagyokszerk: Tin
ha kicsi kell és okos én vadásznék egy fhd ips-es e7440-etkb árában meg is lesz
14" de 13-as méret és eléggé korrekt jószág
én most majdnem vettem egy mac 13-as retinát, de 13-as méret egész nap kicsi, hordozni ritkán kell és ahhoz qrta drága is, ha meg külső kijelzőre kötöm megint ott vagyok vehetek hatod annyiért is pocsék kijelzővel kis gépet -
Tin
veterán
válasz
Dhampir #86276 üzenetére
nem, ez szériahiba volt, mondom. nekem 3x cserélték a burkolatot, és eltörött magától néhány hét alatt. mindig ugyanott. valószínű a keret alja 1 mm-el nagyobb volt, mint a palmrest, ami rápattintódott, és azon a ponton volt a leggyengébb.
Chaser: kína. gyártani tudnak, ha ott állsz mellettük, és figyeled, amit csinálnak, és te tervezel mindent. abban a pillanatban, ha kreativitás kell, és az bonyolultabb egy tüzijátéknál, egy étkezdénél vagy egy mosodánál, akkor megállt a tudományuk.
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #86276 üzenetére
erre azt tudom mondani 500/510-esen ilyet még nem láttam, pedig járt már a kezem közt pár db
az külön jó, hogy pár hónap alatt nem jött ki..de hallottunk itt már eleget x30 kieső gombokról is, vicc
apukád miatt részvétemszerk: Tin
azt hittem az a csimej' csoda ami a 850-ben is van, a szörnyű enyhe kifejezés rá, nagy baki, csodálom hogy vitték tovább a g2-be is, első után kirúgtam volna az egész bandát aki leokézta -
Tin
veterán
válasz
Dhampir #86272 üzenetére
az enyémnek pont ugyanez volt a baja! 3x cserélték a burkolatot, aztán mondtam, hogy ne vicceljenek tovább... akkor cserélték ki a T540p-re.
amúgy mennyit érhet egy T540p, core i7, nvidia, 8gb ram, fhd kijelző, alig használt állapotban?
természetesen miután leadtam és megjavították.
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #86265 üzenetére
olvass vissza sztem...
6570b régi viszonylag régi széria, ivy, azóta van haswell, skylake, talán közte broadwelles gép is volt, de az nem valószínű
8570p is rendben van, az is ivy, elhiheted nem probook szintde az a probook is jó
meg egy gépből ne akarjunk statot levonni, nagyon rossz elképzelés
ez gyakorlatilag 8560/70p csak nem full alu házban, az se lepne meg ha az alaplapjaik egyformák, bár így csati kiosztást nézve nem feltétlenül egyformák a lapjaik
T510/520 is oké
itt megint az van, hogy 8560/70-nél van pwm mentes kijelző, ami vicc, hogy nem mind az...de nekem van egy 8570-em ami pwm mentes, innentől meg ha nagyobb kraft kell és notebook az is meg van oldva, de nyúzógépnek 8540 az igazi - már csak a kijelzője miatt is, überalles' kategória annak ellenére hogy tn - , ezt ha le is rúgom az ágyról röhög egy jót még karc sincs rajta
szerk: off és offend
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #86260 üzenetére
első passz, másodjára töltőáramkör, de esélyes h elsőre is az volt
tömeggyártás van, bc. szinten is
de ha már valami eleve tré kár megvenni, itt legalább maga a gép minősége rendben van
fele olyan vastag mint az előd 8570p, jóval könnyebb is, nyilván nem annyira masszív, de ultra kategóriában oké, viszonylag korrekt billzete is van, anyaghasználattal sincs gond, tapipad is nagyon rendben van
csak nem kell a masszivitást egy 8540-hez v. akár az utód 8560/70-hez hasonlítani, ez más ligában játszik
de pl driverezés is gyors, hp komplett telepítő csomag le és onnantól 5 perc, 850 g2-nél ue.
nem olyan mint itt volt 40 v 50 szériánál, se az intel oldaláról nem megy fel a vga, se a lenovotól, külön kell kérni a supporttól működő divert
ha 850-ben gondolkodsz nyugodtan veheted, arra figyelj ne a fhd verzió legyen, hd+ verzió látatlanban azt mondom értelmesebb, de nálam csak fhd fordul meg ebből a szériából -
metal01
őstag
válasz
Dhampir #85900 üzenetére
Jó masinák ezek az biztos. Nem bántam meg a T420-at sem. Mobilitás szempontjából jobb a 420, mint a W510/W520. Azok nem az a "hónomalácsapomosztviszem" fajta gépek
A W520 tekintetében a panel és a VGA miatt fáj a szívem kicsit. A fullhd és az erősebb VGA néha jól jönne.
-
metal01
őstag
-
westlake
félisten
válasz
Dhampir #85157 üzenetére
Egy gyártóról beszélsz. Nyilván ők is az eladásokból élnek, de nem arról van szó, hogy a sarki boltba majd nem megy több vásárló, mert lejárt szavatosságú tejet árultak ott.
Egyébként meg egyik gyártó meghibásodási rátája sem jobb, mint a másiké. Legalábbis elhanyagolható a különbség. -
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #84851 üzenetére
időgép feltaláló verseny! határidő: tegnap
ki lehet fogni jó dolgokat, de az nem szabja át a piaci árakat
magad nézegettél 35-ért egy t60-at, 3 generáció van köztük
ha jó paneles gépet akarsz 510-es felejtős, 8540p lg-p panellel, extraként még pwm mentes is, nem hoz t60 ips szintet de ha én nem hányom el magam valamitől akkor az nem rossz, 500-as lg-p szintet bőven hoz, van fényereje is bőven, ha qrta jó panel kell 8540w fhd ips-sel, nyilván ez drágább mert ritka és a panel is premium kategóriás benne, de az is volt már aprón 80-90-ért
w520 most konkrétan jó áron van náluk - ha nincs törve repedve stb -
420s 40-ért - hdd ram nélkül, kijelző "karcos" - konkrétan van kép, mint egy 5 ft-os belenyomtak volna és megforgatták volna százszor -
kiírt árak nettók, amit belül közöl...komolytalanok
510-es kéz alatt is ritka 45-ért, még ha komolyabb baj nincs vele akkor is, még most is, sokan kifejezetten azt keresik, van piaca, az hogy 1-2 ember nem ért hozzá és maga ellen dolgozik az ő baja
most is van fenn 90-ért számlásan 1 év garra kommersz hd panellel, pedig ez már azért lécverős
w510-re meg rá kellett volna csapni, +10k fater és elvittem, ez így működik
nem mintha olyan nagy veszteség lenne t510 ellenében -
válasz
Dhampir #84846 üzenetére
Akkor jártam én is arra, mert engem is egy T510 fogott meg, de addigra már valszeg a maradék maradhatott aminek volt némi esztétikai hibája pl. letört nyitófülek, így végül egy T410 lett belőle, minimális hibával jó áron. Személyes vásárlással jó dolgokat lehet ott találni, bár abban az időszakban egymást tapostuk a boltban.
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #84846 üzenetére
mert karácsony előtt volt és sokan árulták épp annyiért adták, van időgéped?
ha nincs kár rajta filózni
8560w is volt egyik tagnál k_vaddal, fhd ips-sel 120-ért, 140-ért is, most épp 200 kicsit több rammal talán
billzet ügyben privátban keressen akinek menne a fentebbi történet, holnap/holnap után nem sok időm lesz fórumot nézni csak muszájból
-
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #84841 üzenetére
általában...kivéve amikor nem
én mindig találok újszerűt, pedig nem is keresem
_Lacos_ / Zsolt1 /bárki akinek kell gomb 510/520/410/420-hoz
arra nincs időm hogy felmérjem kinek mi kell, hova kell, mennyi kell, de ha régi megbízható itteni tag vállalja, hogy kiosztja azoknak akiknek kell és nem azt látom 500ft/postáért tolja a gombokat aprón v vakerán, akkor annak szívesen odaadom a billzeteket amik nálam csak helyet foglalnak már, lehet akad 500-ashoz is -
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #84818 üzenetére
ha a panel hibátlan simán, ha nem...25k max, de nem sokkal többért van T500, szóval ne
hibátlan panel = nincsenek felhők, pixelhibák, nem besárgult, van még értelmes fényereje, már pár éve is fehér holló kategória volt ilyenaz 500-as - és elődei - dp-n nem állítólag, hanem 100% nem továbbít hangot, oda a beugró az 510-es
mikrobot sok mindent árult már olcsón, csak sok mindenkinek nem jutott belőle akár aznap se
Francia91 ez így van
-
Tim82
félisten
válasz
Dhampir #84818 üzenetére
34k-ért szerintem is sok, én kb. két-három éve vettem emlékeim szerint ennyiért egy szép kijelzős, T7200 CPU-s, 3 GB RAM-os, 2 órás akkus példányt.
Ahogy felettem is írták, 720p feletti YouTube, komolyabb flash/html5 már megfekteti, 1080p mkv konténeres offline film csak (fizetős) CoreAVC-vel megy.
Ami komoly korlát még, az a maximum 3 GB használható RAM (mert tehetsz bele 2*2 GB-os modult, de legfeljebb kb. 3,2 GB-ot fog látni a T60-ban használt Intel 945 chipset memóriacímzési hülyesége miatt), meg a SATA I csatlakozó. Ezzel együtt is nagyon meghálál egy SSD-t.
Linuxszal szerintem teljesen használható gép, Windowsból Win 7 az utolsó támogatott, amihez vannak driverek, Win 10-zel lehet próbálkozni, de mindenképpen érdemes 32 bites Windowsnál maradni, 64 bites Win 7-hez/Win 10-hez szerintem kevés már a maximum RAM is benne.
Egyébként azt hiszem, pár ezerrel többért (vagy kis szerencsével akár kb. ugyanennyiért) T500-at kapsz (amit ismersz is, ha jól emlékszem, volt olyan géped), az azért bőven jobb azért a pénzért.
-
válasz
Dhampir #84818 üzenetére
Mire használnád, és mennyiért árulják?
Böngészésre, minimál Office-ra, facebookra használható. (Bár + 2 giga rammal jobb lenne)
A szüleimnek ilyesmit kerestem, de végül T400 lett, illetve egy Dell E6500.
Ha nem ragaszkodsz a 15 colos kijelzőhöz, a 14 colos használt üzleti szériából nagyobb a választék, árban nem nagy a különbség, de ott olcsóbb a ram, és kicsit nagyobb vinyóval adják még az alapkiépítést is. -
-
Francia91
veterán
válasz
Dhampir #84793 üzenetére
Én pedig májusban egy EliteBook 8560W tulajdonosa leszek...
Elcsábultam a TP vonaltól, mert kevés W520-ast találok, azt is elég magas áron... A W510-estől óvva int 1-2 szervizes kollega, azokkal elvileg vannak bajok, meg olyan túl nagy előrelépés nem is lenne, a W520-as lenne értelmes léptékű előrelépés... De abból meg nem sok szaladgál eladó
Természetesen a rommá extrázott T500-asom megmarad, minden földi jóval (már egy 2503-as Advanced Dock-om is van hozzá), nem szívesen válnék meg tőle. Nem tudom, mennyit érhet így full pakkosan (P9700, 8 GB RAM, LG kijelző, MicroSD olvasó MiniPCI, WWAN modem, 2504 és 2503 dokkoló, Asmedia USB 3.0 & eSATA EC Card, 120-as SSD), de nem fogom eladni
-
válasz
Dhampir #83907 üzenetére
Haver acerjét pasztáztuk. A billentyűzet szalagkábele a palmrest alatt volt bekötve, a palmrest csavarjai meg a bill alatt. Ki kell szedni a billt aztán miközben azt tartod vagy valaki tartja a levegőben kicsavarni a palmrest csavarjait, és akkor végre kiszedhető a bill.
-
dugo_
veterán
válasz
Dhampir #83907 üzenetére
Ja, de a különbség az, hogy ezeket utána össze is lehet rakni.
Csináltam most egy sufnis bga reflowt egy régi Acer 5810t-n, a pöckök fele letörött, a hűtést tartó, alaplapra forrasztott menetes perselyek közül 4-ből 1 konkrétan leszakadt. Móka volt életet lehelni bele.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Dhampir #83807 üzenetére
mint majdnem ugyanannyiért egy ezeréves roncstelepi szökevény
A budiműanyagos kerül 110k környékébe, a nem budiműanyagos roncstelepi szökevény meg 60k-ról indul. Teljesen felesleges a kettőt összehasonlítani.kizárólag régi üzletivel járhatsz jól-hívőknek
Új üzletivel is nagyon jól lehet járni, ha hosszú ideig akarja megtartani. -
jjeahh
nagyúr
válasz
Dhampir #83700 üzenetére
A T520-am hd+ kijelzője hardveresen kalibrálva csak 75%-ban fedi le az srgb színteret, ettől függetlenül haverok konzumer laptopja mellett én is mindíg ledöbbenek mennyivel szebb a Thinkpad kijelzője. Bele sem merek gondolni egy mezei laptop kijelzője kalibrálva milyen értékeket dobhat
-
Tikakukac
titán
-
rgeorge
addikt
válasz
Dhampir #83571 üzenetére
T540p-ről már korábban is írtam, nem volt pozitív a benyomásom. Azóta azzal a példánnyal más is történt: nem töltött, akkuval nem lehetett bekapcsolni, alaplapcsere lett a vége. Aloha javította: elnyírtak egy kábelt összeszereléskor, így egy új bill. is került a gépbe.
-
válasz
Dhampir #83568 üzenetére
Azért az kevés lesz szerintem. Némi időtállóság nem árt.
Egyébként a tegnapi dilemmám eldőlt. Nem tartom meg a T530-at ugyanis 150K lett volna az "ára".
Így most T420 vagy T420s típust próbálok meg vadászni. Az 's' felé jobban hajlok. Tetszik a portok elrendezése. Viszont kicsit tartok attól, hogy max 6 cellás akkut lehet bele tenni.
Ha a könnyítésből adódó fizikai különbségeket most nem nézem, akkor van valami egyéb különbség a két típus között? -
Chaser
legenda
válasz
Dhampir #82467 üzenetére
Régebbi gépekre gondoltam, ezt viszont jó tudni. A dolog ott bukik, hogy ki akar egy pocsék HD kijelzőt nézni 15,6-on, ráadásul drága gépben. Mondjuk újból se sokat tudok, a macek igen de másról nincs infóm. 8540p is eléggé meglepett és emiatt elviselem a karácsonyfa ledeket is
-
hito
nagyúr
válasz
Dhampir #82330 üzenetére
Hát, ha valakinek az említett dolgok fontosak, akkor mindenképpen sajnos
Tikakukac: még erőltetem, mert ilyen extrákkal, ennyi pénzért nincs más aternatíva. Értsd: 11.6"-os hibrid, fHD IPS, pöcökegeres billentyűzet, 4G mobilnet modem, Wacom digitalizáló toll, normál SSD (nem lajhár eMMC), 8-10órás akksi (visszafogottan), 4GB DDR3, elég erős Core i5 proci, mindez 123eFt még több mint fél év garanciával => teljesen esélytelen, nincs alternatívája.
Na most vagy lenyeli neki az ember azt a néhány baromi idegesítő és érthetetlen dolgot, vagy szarabbra vált, mert ennyi pénzért nincs jobb
-
Minstrel
senior tag
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Dhampir #81827 üzenetére
A legnagyobb csalódás talán a kijelző volt, papíron 200nit-es fullhd tn panel, gondoltam biztosan jobb a t520 hasonló fényerejű hd+ kijelzőjénél, de a valóságban köszönőviszonyban sincs, úgy tűnik tn és tn között is lehet hatalmas minőségkülönbség, pedig a t520 paneljét sem szokták agyondicsérni. Betekintési szög nulla, kontraszt szinte nem is létezik
, a nagyobb felbontás meg ennyire fakó panelen inkább fárasztja a szemet és hátrány sztem, mint előny, legalábbis windows-al.
T520 nagyon remélem eldöcög pár évig, újszerű űllapotban vettem és nem strapálom, előtte a fapados hp 6730s is eldöcögött nálam kb 6 évet, sőt ma is gond nélkül műkszik. -
Tim82
félisten
válasz
Dhampir #81265 üzenetére
Szia!
Valószínűleg valóban, itt írtam a három típusszámot, amit biztosan Optimus-osnak lehet tekinteni - ami nem jelenti azt, hogy nincsen több, de ennyiről van forrás, ezeket lehet biztosnak tekinteni..
Az ltwbook egyébként nem hozza a 4384-Y17-et, ami nem lep meg - szerintem sosem hozza az összes típusszámot, CTO jellegű modellek pl. biztosan kimaradnak. A notebookcheck által tesztelt Optimus-os T510 (4384-GEG) sincsen pl. feltüntetve. (Imádnivaló egyébként, hogy Lenovóék szeretik eltüntetni a saját hivatalos dokumentumait - tabook, ltwbook - az internetről.)
Ez az összes fajta, 4384-gyel kezdődő típusszámú T510, ami szerepel amúgy az ltwbook-ban, szóval nem teljes a felsorolás ott.
Köszönöm, hogy megnézted.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
Dhampir #81123 üzenetére
A szócikk végén fel van tüntetve, hogy mely típusszámú modellek jöttek ki Optimusszal. A tied Optimus-os volt ez alapján? Megvolt a BIOS-ban az Optimusra állítás opciója (ld. a szócikk képanyagát)?
Én úgy gondolom amúgy, hogy egy utoljára 2014.07.17-én frissített tartalmú szócikk, ami 2010-es évjáratú notikról szól és hivatalos gyártói infónak minősül, eléggé megvalósult dolgokat tartalmaz.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
Dhampir #81113 üzenetére
A 2010 őszétől gyártott T510-ek Optimus-képesek, legalábbis a Lenovo szerint.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #81110 üzenetére
Na, el kellett mennem, így nem tudtam szerkeszteni és befejezni a hozzászólásomat.
Ha kicsit több pénzed van, érdemesebb venni a nem sokkal drágább T520-at (de Quadro VGA-val és legalább 1600x900 kijelzővel keresd), energiafelhasználásban is hatékonyabb. A T510-ben nem működik az Optimus, nem tud átváltani Intelre, ez a hátránya, de ettől függetlenül jó konstrukció.
Németeknél T520 eBayről 95000 Ft-ért is rendelhető volt - a szállítási ár is benne foglalva - (azok már elfogytak). Nálunk drágán fut a használt T510 (nem ér az annyit, amennyit mostanság kérnek érte).
-
donjohnson
addikt
válasz
Dhampir #80948 üzenetére
én is meglepődtem, de nem feltételnül kell ivy-snek lennie.
szerelték 2. generációs procival is: lenovo shop / műszaki adatok -
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forrmell.enn
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest