- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
westlake #85159 üzenetére
ez az, amit business class szintén egy gyártó sem engedhet(ne) meg magának, se a lenovo, se hp se dell se fuji se más senki
konzumernél próbálkozzanak, oké
sajnos pont ott vagyunk mint a politikában, nem arra kell szavazni ki a jobb, hanem melyik a legkisebb rossz, business classnál is máz ez van, nem azt vesszük ami a legjobb, hanem amelyik a legkisebb rossz, szégyen
anno nem tudom hány pixel hibás t60 lehetett, nekem eggyel sem sikerült találkozni használtan, újat meg nem láttam
azt is kasztrálni kellene aki kitalálta, hogy egy pixel hiba nem pixel hiba, ennyi annyi adott területen belül, volt erre egy hasonlat, ha 1m autóból egy megy veled szemben pályán többi párhuzamosan, hogy tetszik?aki ezt a baromságot kitalálta azzal úgy kipróbáltatnám
nem a gyártástechre kell mutogatni, oldják meg, ha nem megy akkor meg ne tereljenek
kb olyasmi ha hiányzik egy gomb a billzetről használható marad? az, tehát ha gyári hibás a billzet v hiányos az úgy teljesen jó, mert használható, x területen belül nincs y hiányzó gomb akkor mehet a vevőhöz....
/vagy tennének annyit, ha pixel hiba van egyezzenek meg a panel gyártóval, ne kelljen vele bohóckodni, valakinek megfelel, de adják olcsóbban - azon ne legyen pofátlan haszon csak minimális - belehalnának? nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest