- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
remélem, mert én a céges kulccsal raktam fel anno a windows-t. most volt alaplap és panelcsere is a gépben, mivel kb pucér a win7, gondoltam feltolom rá a 10-et próbaképp, de akkor már a saját kulcsával.
mondjuk ssd-ről ment eddig legacyban, kérdés, hogy így legacy, vagy uefi módban kell feltolnom...
(annyira a tökömnek nincs kedve hozzá, de egyszer túl kell esni rajta)
-
Tikakukac
titán
Meglátjuk, régen ment még most ezek szerint nem. Áttöltöm valahova
newmoonlight: Kontrasztról nem tudok nyilatkozni, tekintve, hogy TN esetében 12 színed van kb. az is zsírkrétával és -20 fokos betekintési szög, így ha ötször annyi kontraszt van benne sem ér többet az olvadt fagyinál.
Apróra beütöd amit szeretnél és szerintem első találat lesz, szerintem kulcsszavaztam rendesen. Bár ezek szerint nem.
-
Tim82
félisten
Komolyra fordítva a szót, csatlakozom Tikakukachoz. Nem véletlenül ismételgeti szegény Gubek-Einste az összes WLAN-nal kapcsolatos gyűjtőtopikban rutinból és kopipésztből már, hogy a wifiadapter képességei csak egy tényező a sok közül, a "vissza is kell kiabálni-elv" miatt. Router, falak, környező hálózatok, sáv... ezek mind számítanak.
Ha van valamilyen pontosabban definiált kérésed, akkor szívesen segítek, van itthon most:
- Thinkpad R52 + TP-Link TL-WN861 v1 (+ Fedora 23 32 bit)
- Thinkpad T60 + megnemmondomfejből milyen dual band N Atheros WLAN kártya (+ Win 7 32 bit)
- Thinkpad T500 + Intel 5300AGN (+ Win 7 64 bit)
- Thinkpad X201 + Intel 6200AGN (+ CentOS 7 64 bit)
- Thinkpad X220 + Intel 7260HMW (+ Win 10 64 bit)
- Socket AM3-alapú asztali gép + Atheros AR5B22 (+ Win 7 64 bit)
- Lenovo Miix 300 10IBY + Realtek RTL8723BS (+ Win 10 32 bit)Ezekből a Thinkpad R52 és a Miix 300 2,4 GHz-es sávon csatlakozik, az 5 GHz-es sávon a többi. A router egy TP-Link Archer C5 v1.2, gyári firmware-rel. A környezet kb. 50 négyzetméteres panellakás, belül téglafalakkal, a közfalak vannak vasbetonból. A 2,4 GHz-es sávon az én hálózatomon kívül állandó jelleggel van 15-20 másik hálózat, az 5 GHz-es sávon az én hálózatom van egyedül.
-
-
-
-
hito
nagyúr
Egyébként elképesztő, hogy egy kicsit több, mint egy éves gépben az akkumulátor elhasználódás mértéke 53%
Az előző tulaj elmondása alapján nagyon keveset ment a gép, huzamosabb ideig sosem használta töltőről, úgy működött, ahogy az akksinak jó elvileg.
Szégyen, hogy manapság ilyen akksik kerülnek felsőkategóriás gépekbe. És persze akksira 1év gari
-
hito
nagyúr
Teljesen elfelejtettem, hogy egyszer már beszéltünk erről
Ha tényleg lenne bele HSDPA modul, akkor a 2.5-es helyre kapna egy 250-es vagy nagyobb SSD-t a 2.5-es helyre és az M.2 slotba meg mehetne egy mobilnet modem. Már csak annyi a bibi, hogy sim kártyafoglalat sincs benne
Gondolom ezt már tényleg nem lehet megoldani...illetve akkor bekábelezve sincs.
-
-
Tikakukac
titán
Az biztos, hogy blend húzott ramot/procit mindig hamarabb kiköp, mint bármi más. A piac összes progijával teszteltem nyáron a gépemet, stabil volt. Blend 5 perc után kivéreztette. Azután stabil lett a tuning is.
De memtestelünk bent mi is meg mások is, 2 kör ha nagy a mócsing kihozza a szutykot a gép lelkéből. -
-
-
-
-
azbest
félisten
jaja, egyik kolléga t410-esét mi is néztük, az sem optimus-os. A dokkoló miatt voltunk kíváncsiak, az optimus-os lehet több kijelzőt tud kezelni egyszerre, mint a dedikált.
itt valaki írt típus kódokat, de valószínűleg nem szerepel mindegyik [link]
(#86175) hcl
ha jól sejtem 3 fajta lehet: discrate (nem érhető el az intel), switchable (váltható, biosban), optimus (dinamikusan tud váltani). Nekem még nem volt optimusos cuccom, Itt egy video az optimusról [link] -
-
RoboGuru
tag
Már gondoltam rá én is hogy kicserélem a töltöttség jelző ikont, aztán bemagyaráztam magamnak hogy talán ez illik a windows 10 dizájn világához. De így akkor már nem vagyok egyedül ezzel hogy nem jön be.
Ha többiek is azt mondják hogy legyen száműzve, akkor már érzek annyi késztetésthogy csináljak egy módosított verziót. Viszont akkor jöhetnek javaslatok hogy nézzen ki! Esetleg aki photoshop mágus az csinálhatna is és akkor belerakom (a mostanit mintának eltudom küldeni)!
-
Semmi változás. Bios-mods -on akarok kérdezni utána.
@chaser : Pont akkor, amikor feltettem egy mod biost?
Azóta van.
Azt megtaláltam, hogy a bekapcsolásra csipogást a TPM okozza. TPM disable és nem csipog.A gyári visszarakásához meg szét kell szedni a gépet majd, mert a billentyűzet alatt van a N6300 kártya, ami a bajt okozza.
Mondjuk az lesz a szép, ha a gyáritól sem javul meg a cucc...Még arra vagyok kíváncsi, hogy át tudom-e írni a kártya ID-t.
-
Szerintem sem nyúlt bele, ez inkább bug
Azt nézem, hogy azóta nem látom a conky-n a proci órajelét (azaz 1,2GHz-et mutat), illetve kipróbáltam, mi történik, ha kihúzom a tápot -> marad a 220 kijelzés, és a 0%, de nem kapcsol le. Azaz tölt ez, de nem mér.Megkeresem a csókát, és megkérdem, látott-e már ilyet
@T4x fényerő : Az a LED drivertől is függhet, hogy mekkora feszeket szeret, illetve az ő szabályozása szerint a laptop által kiadott jel, az mekkora fényerőt jelent.
-
-
RoboGuru
tag
A kijelző árának feléért még megéri. Ez is inkább maszekban vagy csináld magad formában a legjobb!
Én ha cserélni kell a háttérvilágítást akkor már LED-es megoldásban gondolkodnék. Van egy monitorom ami korábban CCFL volt, és hiába cseréltem ki a mosfeteket egy idő után mindig elszállt az elöregedett csővek miatt. Gondoltam ha már nekiállok cserélni, főleg 2 csővet, akkor nem hozatok bele CCFL csőveket hogy csak szívjak vele, vigyázni hogy szét ne roppanjon. Így LED-es lett, nagyon jó fényerővel.
A youtube-n vannak erre vonatkozó megoldások! -
-
-
dugo_
veterán
Ha ez ugyanaz a GRC, akkor még létezik a XIII. kerben.
Én egy LP154WU1-TLB1 felújításán gondolkodom egy ideje, kicsit sárgás és nem üti ki a szememet max fényerőn se. Nézegettem a már 5-10 dollártól rendelhető fénycsöveket, de nagyon lutrinak tűnik az otthoni mókolás (habár bátran nekiállnék, de ahhoz még túl jó, hogy tönkretegyem).
Szervizes rezsióradíjjal meg gondolom horroráron menne. Neked mennyi volt anno? Illetve ha megcsináltatod most, akkor egy beszámolót kérnék az eredményről. -
rgeorge
addikt
Személyes tapasztalatom nincs velük, csak közvetett: laptopszaki.
-
-
-
Mbenyo97
aktív tag
Na megneztem a dokkolot sajnos ami van nekem az nem jo.
Ugy hogy most nem tudom mi tevo legyek, mert a billentyuzetet nem merem vissza rakni nehogy valami kart csinaljak zarlatos lesz az egesz gep vegul addig piszkalom, ha még is vizes lenne. Es azert nagyon jo lenne tudni hogy most mi a fene van. -
-
Tényleg. És ahogy nézem, az ugyanott kapható "nem-IPS" 1080p kijelzővel is mintha ugyanez lenne a helyzet.
Akkor passz, hagyom inkább az egészet."I found out one by one that you also need to order a different lid assembly and hinges along with the cable. This all ended up costing me more than it would have if I had chosen it when ordering."
-
törölt tag
Akkor marad a 220volt-ból a kit, ez a kétsoros. Májusban ingyenes Pickpack-al.Vagy nem. A spec sheet szerint egysoros. Bírom ezeket a webshopos képeket. Még jó, hogy megnéztem. Meg olvastam már olyat külföldi TP fórumon, hogy a Value RAM-okkal voltak gondok. És ez ráadásul az.
(#85854) fungi
Dehogyis, nincs szükségem rá. Nem tudom, a hátlapon a matrica írja. Ezért gondoltam, hogy van. Majd ha szétszedem, kiderül. -
Francia91
veterán
Nem javult meg, kedden érkezik hozzá egy nVidia Quadro 2000M. Akitől vettem a 8560W-t, fizeti a Quadro árának a felét, így egyeztünk meg
Addig meg elvagyok noti nélkül, ősszel vettem egy Lumia 1020-ast, azzal sokkal normálisabban lehet netezni, mint az N8-assal
Kedden meg belevágom a Quadro-t a HP-ba, és mehet -
Chaser
legenda
igen, csak az lehet
de ezen volt egy waacom digi panel is, samsung nem tudom rá volt-e írva, de még a leggyengébb va is jobb bármelyik x200 tn-nél, szóval egyből kellene látni
legrosszabb esetben összekevertem egy tn-nel ami 1-2 éve már itt áll, de az pixelhibás is volt, talán whitespotos is -
MrSealRD
veterán
Tehát eddig úgy néz ki, hogy a rendellenes működés nem egyedi... Kézileg tudom szabályozni, az echo leve * > /proc/acpi/ibm/fan paranccsal, de automata módban tök hülye a program. Elindul a gép és fix 1700-on megy de már 43 fokos a proci...lassan jegesmedvék szaladgálnak odabent... Aztán másik indításnál 3500 és kb hasonló a helyzet... Pedig mindent beállítottam. Egyszerűen mindig fix sebességen pörög annak ellenére, hogy automata módban van. Természetesen ez IDLE állapot.
Ez elég idegesítő. Linux másodlagos rendszert szeretnék, de lehet, hogy ez csak virtuális gépként lesz lehetséges...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged