- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Olyan gondom lenne egy kis x220-assal hogy ha bedugom a fej/fülhajjgató jack dugóját akkor nem minden esetben vált át a kimenet, viszont egy újraindítás többnyire segít, nem lehet ezt valahogy manuálisan szabályozni? Esetleg új /régebbi driver? (Win7 van fenn most)
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Feleségem használ egy X220-at és az utóbbi pár hétben iszonyatosan melegszik a proci, cirka 80 fok körül mozog, holott a proci alig pár százalékon megy. Főként böngésző megy csak, Chrome.
Mi lehet az oka? Windows frissítés bekavart? -
partymaci
aktív tag
ÜdV!
Tegnap az egyébként feltöltött állapotban levő, 2 órát mutató akku, munka közben 5 százalákra merült, ez eddig teljesen normálsi, viszont most hiába csatlakoztatom nem tölt (kiiírja h csatlakoztatva , nem tölt, vegyek újat). Használt x220-as notebookról van szó, kb fél éve használom, az ilyesmi normális? -
partymaci
aktív tag
Üdv!
Vettem munkára egy használt x220-ast , nem is pakoltam rá szinte semmilyen progit (skype, torrent stb..) csak böngészőt és így is 70-80 fokos a cpu, 3 tabbal.
Ez sztem nem normális, ujra kellene pasztázni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged