- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tir Na Nog
csendes tag
Nem mondtam hogy kötelező, főleg vírusosat, csak azt hogy a szériaszámtól lesz legális, nem a beszerzési forrástól, tehát akármit felrakhat, ami ugyanolyan verzió (ha Pro matricás, akkor akármilyen fajta Win7 Pro, kínai, angol, 32 vagy 64 bites).
#13889 lapa:
Nem mindegyik csúszik, nekem 1 ilyen volt, akkor se mindig, és egy kis belepöckölés megállítja. Van hozzá egy Logitech Anywhere notiegerem, általában ezt használom, a trackpoint csak akkor kell ha nincs kéznél egér. Ilyen szempontból a touchpad a vetélytársa, nem az egér, annál viszont sokkal jobb, használhatóbb. -
adnoctum18
senior tag
Gyorsabb és pontosabb vagyok a pöcökkel, mint akármelyik touchpaddal. Drift van néha az igaz, de shit happenz.
A sapka formája milyen? Nekem a homorúval sűrűn volt drift, a mostani domborúval nemigen...(Igaz ez alatt a teljes bill is cserélve lett, szal ez is lehet indok.)
A scrollt pedig be lehet úgy állítani, hogy ne kelljen nyomva tartani a középső gombot, én szeretem nyomni, mert úgy kényelmes.
Ha minden kötél szakad használj touchpadot.
-
Gondwana
addikt
Hmmm... Jó hír! Transcend JM1333KSN-4G rendelés kiszaladt.
Régebben ígértem meglepő dolgokat a gravitáció hatásairól.
-
Gondwana
addikt
Ez komoly?
Mármint X200/s/T-re mindenhol az szerepel, hogy max. 4GB, itt pedig
The hardware itself will accept up to 8 GB total. A 64-bit OS is needed to address all 8 GB
Csak azért foglalkoztat, mert jön a karácsony, és hát a Lámpaszoba meg a Fényképbolt lehet, hogy megörülne, ha a jelenlegi 2GB helyett 6GB-on garázdálkodhatna. (Ráadásul az a 2GB is csak 1.5GB - mert tudtommal a hiberfil.sys nem tömörített, de csak 1.5GB a mérete, nem 1.8GB vagy hasonló - i4500MHD pedig tudtommal nem hasít le magának 512MB-t, vagy mégis?) -
Cyberpunk
félisten
Most kéne nekem egy hűtés mert szerintem elég zajos a ventilátort. Bár nem tudom nincs viszonyítási alapom hogy mekkora zaj a normális. Ha felpörög olyan kerregő hangot hallat, szerintem kezdi beadni a kulcsot. Melegedésre ok átlagos terhelés Youtube flash 720p-n max 61-62 fok. Csak hát a zaj. Minden esetre a hétvégén szétkapom és ujjra pasztázom + portalanítás.
Esetleg ha van nektek felesleges jó X60s-be való komplett hűtő akkor szóljatok. -
feelgood
tag
Nem tudom hogy ti mit rontotok el, de nekem 2-3 havonta 1x jón elő a drift, pedig only pöcök egeres vagyok.
Mindig mondják hogy a TP-ken a legjobb a pöcökegér, nos ez tényleg így van.
Szerintem ha szar lenne akkor nem használnák az emberek, ha pedig nem használnák, akkor nem lenne már régen egy TP-n se csak TouchPad.
Na meg nem tudom de nekem sikerül vele pontosan pozicionálni, az első másodpercben megszoktam a pöcök egeret ahogy meglett az első TP-m.
klikkelni-tartani kell scrollozáshoz -> és?
-
audi100td
nagyúr
Én eddig nem tapasztaltam "driftelést" se a T42-n, se a két különböző fajta billentyűzettel ellátott X41-eimen, lehet hogy azért mert gyári beállításon hagytam az érzékenységét, nem tudom. A T42-n ugyebár van már tapipad, de a trackpoint-ot részesítem előnyben, szerintem precízebben és gyorsabban lehet vele navigálni, meg engem zavar ha elérem a pad élét akkor fel kell emelnem a ujjamat, mondjuk scrollban talán tényleg jobb, persze szubjektív ki mit használ szívesebben.
-
lapa
veterán
na most kiírom magamból: ez a driftelés a világ szégyene. nekem mondhat akárki akármilyen marketingdumát, a pöcökegér egy rakás szar. most már használom pár hónapja, szóval normálisan megszoktam, de ez akkor is egy béna hulladék. klikkelni-tartani kell scrollozáshoz, nehézkes a pontos pozícionálás és mindennek tetejébe ott ez a béna driftelés. hát ez egy vicc. btw, nekem rendszeresen csinálja úgy is, hogy megnyomom másik irányba közben, szóval feltételezem nem a gumi ragad le, hanem az egész úgy szar ahogy van. mindegy, erre ez jutott.
a recsegés ellen kétoldalú ragszalag (nem a tükörragasztó, hanem a hálóval átszőtt nem-legvékonyabb féle), és utána új géped van. 4 csavart kell ki-becsavarni, 10 perc. utána tök hülyén éreztem magam, hogy nem csináltam meg előbb.
-
Vegha
senior tag
válasz
lajosx #13886 üzenetére
Én másfél éve vettem egy makulátlan (még épp garis) R60-at. CoreDuo, 1024 MB ram, 120 GB, HDD, wifi és zsírúj 9 cellás akkuval. akkor 90e királyi Magyar Forint volt az ára. Ezt még megfuttattam a szervizben zsanér és kijelzőcserére, amiket életemben nem gondoltam volna, hogy gariban ki fognak cserélni. (mondjuk a kijelző pixeldefektes is lett végül : )
A bal oldali hangszóró mellett kell találnod a wifi kapcsolóját a káván ha van benne. -
Vegha
senior tag
válasz
Tir Na Nog #13879 üzenetére
csendben belekotyognék: aki torrentről leszedett oprendszert telepít fel utána ne lepődjön meg ha bármi csúnyaságot művel a gépe.
-
Sziasztok.
Van itt nállam egy IBM lenovo R60as gépezet.AZ lenne a kérdésem mivel nem vagyok jártas laptop témában.Azt honnan tudhatom van e benne Wifi?Mert árulják és csak akkor venném meg ha van benne
Megnéztem 1.6ghz es celeron proci van benne,512mb ram,60gb hdd,dvd író.Megnéztem neten de ha igy beírom gugliba hogy r60 kidob egy csomo fajtát,van amiben van wifi van amiben nincs,,,Nem tudom ez melyik?
Egyébként 30k ért adnák ér ez még annyit?Köszi a választ.
Üdv.Lajos.
még annyit hogy tudok belépni a biosba?mert azt se tudom
-
audi100td
nagyúr
Használ itt valaki 500GB vagy nagyobb HDD-t kínai ultrabay slim adapterben? Esetleg T4x szériás ThinkPad-ben?
-
Tir Na Nog
csendes tag
válasz
razziel #13859 üzenetére
Kérhetsz, de csak azt adnak ami gyárilag hozzá jár, adott nyelvi lokalizációval. Az enyém mondjuk macedóniai "lokalizációs" volt, ezzel sok mindent nem tudtak kezdeni, lévén nincs macedón vistájuk, megkérdezték angol vagy magyar kell.
A legegyszerűbb ha lerántasz - akár torrentről is - egy Win7 Pro x64-et, a termék ugyanis a serial számos matrica, ami a géped alján van, ettől lesz legális a Windosod. Ugyanaz a serial kell x86-ra és x64-re is, nyugodtan válthatsz.
// Én még x64-es oprendszert nem láttam TP-n gyárilag, csak nem csoda történt és váltottak?
-
mcroberto
tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne...
Lenovo garancia mikor szünik meg egy gépről? milyen mértékű szétszedésnél? Illetve, ha egy gép szétlett szedve azt gondolom látja a gar szerviz. Köszönöm a válaszokat.
-
brd
nagyúr
Van egy laptop, amit vennék ismerősnek, minden baba vele, a BIOS-ból kiolvasható sorozatszám alapján az van a gépben, aminek lennie kell, minden működik is, Windows COA (matrica) is van a gépen, csak a gép aljáról hiányzik a sorozatszámos matrica. Valaki találkozott már ilyennel, ettől még elfogadják garanciában, ha majd esetleg gond van vele? Vagy inkább felejtsem el?
-
Vegha
senior tag
-
Gondwana
addikt
válasz
mcroberto #13871 üzenetére
Szerintem a driftelés attól van, hogy valamelyik oldala picit leragad a piros guminak és ettől egy kis oldalnyomást kap az egérpöcök - de ezt csak én gondolom így, az alapján, hogy gumilegumivissza mindig megszünteti.
-
Nem, nincs egyáltalán win matrica az akksi mögött. De a lenovo warranty szerint, meg a bios szerint stimmel a gyári szám, meg a hardverlista. és a palmresten ott figyel a pici win7 logó, és a warranty kiírja a felszereltségek közt a win 7 64-et, meg kiírja a thinkvantage is hogy garis a gép, plusz a webes, és a thinkvantage gariadatok is stimmelnek. Csak a win termékazonosító matrica hiányzik az akksi alól, plusz a gépről a 64 bites win.
-
dbius
veterán
válasz
razziel #13867 üzenetére
A biosban is ugyanazt a sorozatszámot látod, mint ami a gép alján van?
Nem tudnád belinkelni a hirdetést egyébként? Az az igazság, hogy azért az eleve gyanús, hogy leszedték róla a win matricát és egy másik van rátéve. Attól, hogy a honlap szerint garis a service tag, ami a gépen van, elképzelhető, hogy a gép belseje is piszkálva lett, ami adott esetben kizárja a gépet a jótállásból...
Nem infarktust akarok okozni, csak tájékoztatás céljából írtam le a saját véleményemet!
-
Vegha
senior tag
R60-as körökben mennyire ismert probléma az egér cursor mászkálása ? Eddig XP alatt csinálta, de már Win7nél is. lehet ezzel valamit kezdeni ? Friss trackpoint és touchpad drivereim vannak. Legalábbis System Update szerint.
-
Gondwana
addikt
válasz
razziel #13859 üzenetére
Ugye, nem maradékokból összerakott gép? F1, BIOS, ott a szériaszámok megegyeznek a gép alján lévő cimkével? Warranty lookupra belépve a parts lookupban szereplő alkatrészek (benne kell, hogy legyen a listában a COA cimke is) egyeznek a gép tényleges alkatrészeivel?
Szerk.: Win7 aktivációt kimentheted a 32bit rendszerről és visszateheted a 64-re, de csak Home-Home, Pro-Pro, Ultimate-Ultimate átjárható.
-
-
Tudnátok nekem némi infót adni?
Tegnap vettem egy t510i-t, a géppel nagyon meg vagyok elégedve, csak egy dolog aggaszt.
A lenovo oldalán a gép felszereltségei közt win7 prof 64 bit szerepel.
Az én gépemen viszont "csak" 32 bites home premium van, ráadásul nem találom a gépen a recovery partíciót, és a win matricát sem. (utóbbinak az akksi alatt kéne, hogy legyen, ha jól sejtem)
Ilyenkor mi a teendőm? Kérhetek a szerviztől recovery lemezeket? Ha igen, melyik szervizhez érdemes fordulnom? (A gépemen van még gari)
Köszönöm a válaszokat előre is. -
Gondwana
addikt
-
Tir Na Nog
csendes tag
Tulajdonképpen lényegtelen, a valós használat (különösen a véletlenszerű írás/olvasás) ugyanis meg se közelíti az elméleti soros írási/olvasási értékeket. Nem a busz fogja visszafogni a teljesítményt, hanem maga az SSD kontrollere. Nagyon nem mindegy hogy Intel vagy Jmicron.
-
audi100td
nagyúr
Mi lehet annak az oka, hogy a gépem szériaszámára nem talál semmi warranty/parts lookup infót a support?
-
audi100td
nagyúr
Ez T42-be nem passzol, vagy?
-
ro_bert17
őstag
válasz
NitrousB #13847 üzenetére
Nálam is szinte pont ezeket az adatokat jelezte vissza, hőmérsékletre is. A részletes öntesztre még nem volt időm, de várja a fejlesztő srác azt is tőlem (bár ha 1%-ot romlott ettől, már lehet nem is merem
). Neki szintén ilyen problémája van: [link], [link]
Ez a vinyo vagy ennyire gáz, vagy valami más jelenség van. Olvastam Seagate vs. HDsentinel problémáról, de a fejlesztő sráccal abban maradtunk, hogy ez urban legend lehet. (mind ezek mellett a gyári teszterek nem jeleznek rendellenes működést)
A palmrest felvetés szintén érdekes, még ha számítottunk is rá. (nekem a jobb oldala nyikorog)
(#13845) TayRol: ez csak tavaszi projekt lesz részemről, hiszen jön a karácsony.
-
NitrousB
csendes tag
válasz
feelgood #13848 üzenetére
Elég volt hozzászólnod a témához, és megjavult
Komolyra fordítva a szót, kb. 3 hete tapasztaltam először ezt a hibát, de most éppen nem nyikorog. Lehet, hogy függ a ház hőmérsékletétől, és mivel most elég meleg van itthon, nem szorul annyira a zsanér, hogy nyikorogjon. Délután, amikor hazajövök (a kinti mínuszokból), megpróbálok videót készíteni róla újra. -
NitrousB
csendes tag
válasz
ro_bert17 #13842 üzenetére
Természetesen leírom majd, hogy mi a szervizeltetés eredménye. Kb. jövő hét hétfőn fogom bevinni.
Nekem is 70%-ot jelzett az első futtatáskor. Azután éjszaka lefuttattam rajta egy "részletes ön-tesztet", és lement 69%-ra, valamint ekkor találta meg a javíthatatlan szektort is, plusz egy függőt, amit még nem sorolt át a javíthatatlanok közé. Valószínűleg a pittyegés is összefügg ezzel, ugyanis csak akkor jelentkezik, amikor próbál valamit olvasni (vagy írni) de nem tud, így "megakad" a vinyó, és ezért fagy meg 1-2 másodpercre minden.
A kéztámasz recsegésről (mint típushibáról) tudtam, mielőtt megvásároltam, majd azért megemlítem a szervizeseknek, hogy tehetnének alá valami fóliát, vagy mondjuk öntsék ki szilikonnal, vagy purhabbal... XD Az olyan echte magyar megoldás lenne.
Ami még zavaró probléma nálam, hogy ha lassan hajtom le a kijelzőt, mindkét zsanér nyikorog. Ilyet még az Acer-em sem tudott.A vinyóm állapotáról itt olvashatsz/láthatsz képeket:
http://logout.hu/tema/re_teszt_hard_disk_sentinel_s_m_a_r_t_okosan/friss.html
#888, #890, #892, #894 hsz-ok.Üdv.:
NitrousB -
feelgood
tag
Örülök hogy az X szériát szeretem, itt nincsenek nyikorgások meg szar illesztések sehol.
-
Vegha
senior tag
Közben megoldottam a billentyűzet problémámat. (Ők voltak a segítségemre)
Más:
honnan tudom meg, hogy az R60-asom maximálisan meddig bővíthető memóriával ? Az eddigi 2x512 MB-ot most kicseréltem 2x1024 MB-ra, de ha belefér 4 GB, akkor lehet h. inkább 2 GB-os modulokba invesztálnék. -
ro_bert17
őstag
válasz
NitrousB #13834 üzenetére
320-as seagate vinyo van benne? Ez a 70% körüli kondíció már feljött itt a topicban egy-két hete. Kíváncsiságból kipróbáltam én is. Nekem is 70%-ot jelzett a HDsentinel. Elkezdett picit aggasztani a dolog, mert tavasszal ssd-t tennék bele, a hdd-t meg beraknám ultrabay-be adatárolásra.
El kezdtem levelezni a fejlesztővel, küldtem neki a riportokat. Abban maradtunk, hogy úgy tűnik semmi gond a vinyoval. Sem a felületi, sem más teszt nem jelzett rendellenes működést. Azért kíváncsian várom a szerviztapasztalokat. Ha megtennéd, hogy leírod majd....
Palmrest recsegés nálam is van. Engem most már kezd zavarni picit.(#13779) Tim82, (#13783) mv, (#13784) ^Clown: Köszi a válaszokat!
Én is rájöttem erre a félrekattingatós módszernél. Az évenkénti egy filmnél ki fogom bírni.
(#13786) TayRol: A Te vinyód is 320-as seagate ugye? Néztél már HDsentinelt rajta?
-
Mészike
aktív tag
válasz
^Clown #13820 üzenetére
IBM ThinkPad R50e (1834-BYG)
R50e - 1834-BYG Celeron™ M 330 (1.4GHz), Microsoft® Windows® XP Home, 256MB, shared video RAM, 30GB, DVD/CD-RW, 15˝ TFT, modem, Intel® b/g wireless, ethernet, 1 év szerviz garancia
Cikkszám: UR0BYHL
Ár: 169.900 Ft + ÁFAPont ilyenem van
Sajna jelenleg az ágy alatt. Elindul a gép, de megmozdítom -> fekete képernyő, fagyás. Pedig nem is ATI chip van rajta,
Ki van a proci is cserélve, Celeron helyett rendes 1.7-es proci, meg 1 giga ram -
azbest
félisten
A T61-esemen érdekes dolgot tapasztaltam:
üresjáratban azt írja hogy a T7100 cpu 2GHz-en fut (200x10), viszont amint megterhelem már a hivatalos 1.8GHz (200x9)... ez valós érték vagy bug... cpu-z és memtest is úgy írtamás dolog: úgy veszem észre hogy a tápkábel kihúzásakor az akkus üzemre váltáskor hajlamos kernel-power event 41-gyel szétfagyni a win7 64bit, ezzel találkoztatok?
-
NitrousB
csendes tag
Kösz a gyors válaszokat!
Akkor gyorsan csinálok egy adatméntést (másik vinyóra természetesen), jövő héten pedig elviszem szervizbe.
Üdv.:
NitrousB -
NitrousB
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 2 és fél hónapja vásároltam egy T410-est...
Azt szeretném kérdezni, hogy valamelyikőtök találkozott-e már ezzel, vagy hasonló problémával bármilyen Lenovo-nál.
Adódott egy extra probléma a géppel a kéztámasz recsegésén felül. Utóbbira számítottam, nem is érdekel különösebben, viszont a vinyó, -vagy nem tudom mi- azt "csinálja", hogy kb 1 másodpercig nem csinál semmit, vmi kattanó hangot ad, a kijelző alatti vinyó-állapotjelző világít, majd egy alaplapi pittyegő hang jön valahonnan belülről, nem a hangszóróból.
Nem úgy tűnik, mint ha szabványos BIOS PC-speaker hang lenne, más frekvenciájú a hang.
Amikor ez jelentkezik, a Windows is "megfagy" kb 1 másodpercre, pontosabban a kurzor szerint a gép éppen dolgozik. A kurzort ilyenkor nem lehet mozgatni, írni sem tudok, de buffereli a beírt karaktereket, és utána megjeleníti azokat.
Plusz a vinyónak kb 950 darab körüli Rellocation Event Count száma van a SMART adatok alapján, valamint van 1 áthelyezett szektor. A HDD Sentinel szerint az állapota 69%.Készítettem róla egy videót:
http://www.youtube.com/watch?v=KTvdGkeuMkYAz alábbi időpontokon hallhatjátok a hangot:
0:50, 1:24, 1:50, 2:03, 2:41
Elnézést a videó hossza miatt, sajnos nem tudtam megvágni.Előre is kösz a segítséget!
Üdv.:
NitrousB -
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #13827 üzenetére
He én is XP-t használok ám
Nekem nincs bajom vele csak konfigurálni kell.
De a nagy gépemen azért Win7 van.Egyébként történt egy kis baleset. Az "a" gombomnak a teteje lejött valami okból és a felső két műanyag pöcökből letört az egyik
Vissza tudtam rakni de nem szeretném ha szétesne a billentyűzetem. Nem tudom hogy akkor honét szereznék rá gombot
-
feelgood
tag
-
audi100td
nagyúr
válasz
adorjant #13824 üzenetére
Nem volt sok PM telepítés, mindössze egyetlen egy Toolbox által, acpi PM driver-t raktam egyszer újra, de ott is legyalulta az előző verziót a telepítő.
Hogy miért? Mert ha az X41-en fut rendesen (igaz Aero nélkül), sőt gyorsabban mint Xp, akkor ezen is mennie kell és most már megy is, egyedül a wifi kártyát nem szerette, de átraktam bele a 2200BG-t X41-ből, most már tökéletes, kap még 1GB RAM-ot és még fürgébb lesz. Xp mai szemmel akárhogy is nézem eléggé ocsmány, főleg Win 7 vagy Ubuntu után, a másik ami zavar, hogy míg az Opera Win 7 alatt szépen beilleszkedik a rendszerbe, addig az Xp-nél ott van még külön a keret ami feleslegesen elveszi a hasznos helyet, úgy tudom ez office-ra is igaz, még nem dobtam fel. Persze ha te szívesebben Xp-zel ok, de számomra már nincs érv amiért vissza térnék rá, egyedül kompatibilitásban jobb, esztétikában (tudom ez nem fontos, de nekem igenis számít), sebességben veri a Seven (ha van alatta 1,5-2GB RAM) és talán biztonságosabb is. Egyébként néhány hónappal ezelőtt én is ragaszkodtam még az öreg Xp-hez (akkor még 1GB RAM-om volt), de néhány hete megint előkotortam a telepítőt és pozitívan csalódtam benne.
Ezek szerint T42 óta lehet állítani a töltési paramétereket, de előfordulhat, hogy az akksim pl. T40 vagy T41-ből származik, ugyanis PM szerint 2004. szeptemberében vették először használatba, a notim meg 2004 novemberi.
-
i400
senior tag
válasz
Napfénysüti #13825 üzenetére
mint a w700ds-nek megjelenéskor
-
adorjant
őstag
válasz
audi100td #13823 üzenetére
Tudtommal T41től tudod módosítani a töltési paramétereket. Nem lehet,hogy a sok PM telepítéskor került fel valami nem odavaló verzió?
Csak halkan,és zárójelben szeretném megkérdezni,hogy ha ennyi a nyűg a Sevennel,akkor miért nem a géphez passzoló,és bevált XP-t használod?
Szeretem a Windows 7-et,de ilyen gépre eszembe nem jutna telepíteni -
audi100td
nagyúr
Az amúgy normális, hogy Power Manager-ben (T42) nem tudom vezérelni a töltést? Gyári 6 cellás akksi van benne, igaz már csak 50%-os, de azért még így is bír több mint egy órát, lehetőleg kímélném amennyire lehet.
-
feelgood
tag
-
^Clown
addikt
Egy kis off:
-
audi100td
nagyúr
válasz
Cyberpunk #13814 üzenetére
Ok, akkor ezek szerint SATA I-es.
samub: Egy 60 ezret érő gépbe nyilván eleve nem lenne értelme 60k-ért SSD-t venni, vegyél egyet 20k körül, de lehetőleg ne Jmicron vezérlőset, bár lehet, hogy az újabbakkal már nincs gond. Egyébként a "szerkesztés" funkcióval tudsz egyszerre több embernek is válaszolni.
-
feelgood
tag
Uristen most mi lesz, vegyünk szar SSD-t mert a jó SSD 200 mega / sec olvasásából csak 100 mega lesz.
SSD-nél eleve a random iras/olvasás számít, azt meg kurvára lazán kihajtja az X60/s, vehetsz nyugodtan akármilyen Intelt, 1000x gyorsabb lesz így is minden.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #13813 üzenetére
Az én X60s-em tutira SATA 1.0-ás. szóval nagy valószínűséggel a sima X60-as is az.
samub:
Ezért a leggyorsabb SSD-k tempóját nem tudnád kihasznál amúgy sem mérvadó a gyártók read/write adatai.
Szerintem vegyél egy "olcsó" SSD-t azt kész. Kingston SNV425-S2 különösen ajánlott.
Egy kis irodalom a témában [link]. -
Tim82
félisten
-
Szerintetek érdemes erre a long-os hűtésre upgradelni egy T42-t? (ati 7500-as vga) Jobb lenne ha azon a részen hüvibb lenne egy kicsit, de ha ettől megnő a bga szakadás veszélye, akkor felejtős. Apropo, olvastam valahol, hogy a kései T4x-ekben javítva lett ez a bga leválós dolog. Nem tudja vki a pontos időpontot? Az én gépem 2006/03 gyártású.
-
samub
csendes tag
Hali!
x60-ba milyen ssd-t érdemes rakni?
Gondolom ezek a szuper intel slc-k "túl jók" ebbe a gépbe, nem tudná kihasználni a teljesítményüket, vannake setleg olcsó mlc-k amik nem sokkal jobbak mint amennyit ez a gép ki tud belőlük hozni? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged