- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #30813 üzenetére
Hát ennek nem örülök. mikkor megjelent az Edge gondoltam, hogy csak időkérdése mikkor nyúlnak hozzá a többihez is.
Nekem volt egy Brazos alapú Edge gépem, nem rossz ez a bill, de az X60s-emé jobb.
franc0: ja mostanában nem látogatom a topicot, ezért is ért ez váratlanul.
-
Cyberpunk
félisten
[link] erről ki mit gondol? Nyugtasson meg valaki, hogy ezt hagyják a Edge szériának, és a T meg az X sorozat továbbra is a jól bevált bill.t használja. Az eszem megáll miért kell valami jót elcseszni.
-
Cyberpunk
félisten
Hali van egy kis gondom az X60s-el. Szerintem behalt az akku 37%-nál jobban nem tölti fel még ha fél napot rá van dugva a töltőre akkor sem. Szerintetek?
-
Cyberpunk
félisten
Na megvan ám az Edge. Kellemeset csalódtam a gépben egész jól össze van rakva. Azért érződik rajta némi Thinkpad-es hagyaték
És az E350-es procival egész jól használható
Atom-nál mindenképpen jobb.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Na én beneveztem egy ilyenre [link]. Pénteken jön.
Nem kiutálni az X60s marad! Szóval továbbra is lesz igazi Thinkpad-em -
Cyberpunk
félisten
válasz
mitulabattyi #21767 üzenetére
Nem rossz csak T61-ben a p érdekelt volna az is csak az 1920x1200-as kijelzővel.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
MrSealRD #21763 üzenetére
Hát Vatera, de az a T61p az környékbeli lett volna.
Viszont hagyom a francba a nagy gépeket, nem igazán találok megfelelőt. Valami X201-et kéne levadászni jóárusítva
i7-el lenne igazi, de azok valami horroráron mennek használtan meg ritka mint a fehér holló, viszont egy egészséges közepes i5-el jöhetne.
-
Cyberpunk
félisten
Baszki lenyúlták a kinézet T61p-t, úgyhogy nem lesz olyan
-
Cyberpunk
félisten
80k-t szerintetek megér egy elég jó állapotú T61p?Tudom nem sokkal többért már kapni T400-ast is, de amiért nálam nyerő az a nagy felbontású kijelző
Ebből a szempontból a legfullosabb T400-as sem ér a nyomában. A méret nem számít nem nagyon hurcolnám.
És melyik a legerősebb proci ami belemegy? Nem amivel gyártották, hanem ami ténylegesen bele megy.
-
Cyberpunk
félisten
Volt itt valakinek T61p-je? A 15,4" WUXGA kijelző az minden esetben IPS igaz?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #21713 üzenetére
De megfelel, de mégis kisebb na. CPU-ban erősebb az X60s C2D L2400-asa az is igaz. De az AMD Fusion APU-ja meg valahol az Atom és az ULV-k között van.
És egy kérdésem is lenne, ha már itt vagyok. A tablet verziók az elforgatható kijelzővel ott a zsanér mennyire erős/tartós?
-
Cyberpunk
félisten
X120e-ről vélemény? Csak nem értem mért nem kapni nálunk 2 magos procival
Hurcolászni ideális lenne, de mégsem gyenge Atom van benne
-
Cyberpunk
félisten
válasz
[O]-[C]-[B] #21706 üzenetére
Ez nem teljesen igaz mint ahogy előttem is írták nem csak mozgó alkatrészekre jellemző ez. Például desktop VGA-knál is gyakran jellemző. Ott a tekercsek okozzák.
-
Cyberpunk
félisten
Én meg nem veszek T500-at. Nem sikerült egyenlőre elpasszolni az X60s-t meg 160k tényleg sok érte.
De valamit nézni kéne helyette max 140k-ban gondolkozok, de a méret az még nincs eldöntve. Lehet subnoti meg nagy is, majd elválik.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
buvartacsko #21556 üzenetére
Ez ilyen. Igen sok a lusta tag talan vannak akik azt sem tudjak, hogy van olyan hogy Thinkwiki.
De el kell fogadni mas topicokban is ha kell valaszolok 100x is ilyen a segito szandek -
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Na végül elvált a dolog egy T500-as lesz a kiválasztott.
-
Cyberpunk
félisten
Ha adott egy T410 és van benne egy NVIDIA Quadro NVS 3100M diszkrét VGA akkor használható az integrált is? Vagy nem lehet kapcsolni itt mint a T400-nál?
-
Cyberpunk
félisten
T410-ről vélemény?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Chaser #21362 üzenetére
Hát igaz én is óvatos lennék a hardveraprós vásárlás esetén. Sok átbaszásról hallani. Mindig vannak nyerészkedő alakok. Én természetesen nem tartozok közéjük
Nem is árultam még ott semmit, vagyis igen a routerem, de azt vissza kellet mondanom amíg nem lesz meg a NAS helyette. De elég rekord idő alatt elkelt volna
Egyszer vettem egy PCI-s 3DFX Voodoo VGA-t itt mert félresikeredett a BIOS flash a VGA-mon és kellett a beröfentéséhet.cadeyrn: hát igen lehet benne valami. Én személy szerint tökéletesen megvagyok vele jobbnak is érzem mint a tapipadot. Igaz néha driftel egyet.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
soldi3r #21359 üzenetére
Amúgy meglepően nehéz eladni. Személyesen szeretném adni postában nem bízok. Senkinek sincs pénze ez ma Magyarország
Pedig 45k ért szinte ajándék szerintem.
A legviccesebb szitu az volt hogy mondja az illető 90k ért már inkább vesz egy új Acer eMachines-t mert az új stb.. Hát én inkább futkározok pár évvel öregebb gépekkel, de azok olyanok is. -
Cyberpunk
félisten
válasz
soldi3r #21345 üzenetére
Hát én meg a másik véglet vagyok. Van egy X60s-em amit remélhetőleg hamarosan cserélek valamire. Ez még nem dőlt el mire ha sikerül egy jó T400-ast felhajtani akkor szerintem maradok a Thinkpad-nél.
De van egy asztali gépem is 24"-os monitorral persze IPS ez. Ezt használom elsődleges gépnek ha itthon vagyok.
És van egy okostelefonom is amit telefonálásra ritkán használok ellenben mindig online tudok lenni vele.Ja és filmnézésre meg itt az Optoma HD200x a 92"-os vászonnal
-
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #21306 üzenetére
Tetszenek azok a gépek elég masszív gépek. Egyszer volt már nálam egy 8530p
Toshiba Tecra M10-ről vélemény? Az persze használtan lenne, de elég jó állapotban van P8400 CPU, 2GB RAM, 4500MHD IGP, 14" WXGA+ kijelző.
Igazából egy faja kis T400 vagy 410-est is elfogadnék, hogy maradjunk a jól bevált Thinkpad vonalnál. Fényerőben hogy állnak azok? Jó az X60s-em az már régebbi széria, de ennek elég gyenge a fényereje tűző napon nem sokat látni max fényerőn. Hiába tükröződés mentes a kijelző. Ha kevés a fényerő.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #21300 üzenetére
Na X60s?
Én meg nagy dilemmában vagyok írtam hogy egy Tecra M10-et szeretnék, de 165k (szállítással együtt) találtam zsír új 8440p-t az ebay-en. Brit tehát vám meg egyéb + költség nincs.
i5 + Quadro, csak az a fránya kijelző felbontásÉs hát a 16:9 sem a szívem csücske főleg nem 1366x768-al. Viszont a gép az ott van a toppon.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
[O]-[C]-[B] #21170 üzenetére
Ugyan úgy hazavághatja a gyári is. Igaz nem noti hanem mobil, de ismerősömnek a gyári akku púposodott bele a telefonjába.
-
Cyberpunk
félisten
Hát azt hiszem a MacBook projekt törölve van egy jó ideig. Majd ha egyszer
Találtam egy Tecra M10-et tip-top állapotban egy az egyben csere az X60s-el. Nagyon egyben van az a gép is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
mitulabattyi #21127 üzenetére
Én egy X60s-re raknám a Lion-t. De ezen nincs touchpad csak trackpoint. Kérdés hogy az működne e vele
-
Cyberpunk
félisten
Üdv. Lehet hogy hülyén hangzik, de próbált már valaki OSX-et tenni a Thinkpad-jére?
-
Cyberpunk
félisten
X220 nem lesz gyenge visszatér az IPS panel
Csak az a fránya képarány
-
Cyberpunk
félisten
Az lehet hogy néhány le-fel töltögetéstől javul az akku kondíciója, vagy csak program bug? Mert amikor megvettem akkor 72%-osra írta a PM most meg 86%-os.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
feelgood #14120 üzenetére
Igen ez sajnos igaz. Csak tudnám mi a jó egy fényes felületen ami kb 5 perc múlva tiszta zsír meg új lenyomat
A tükröződő kijelző az meg a másik. Derült napos időben szabadban használni na oda kell türelem
Csak mert állítólag szebbek a színek, engem speciel a tükröződő felület jobban irritál.
De ez van mi még az ős felhasználok vagyunk speciális igényekkel. Kihalásra ítélt faj -
Cyberpunk
félisten
Hát pedig ha valahol akkor egy üzleti gépnél gondolhatnának arra, hogy azok akik kicsengetik a nem kevés pénzt egy ilyen gépért, azoknál lenne igény a minőségre is. S jelen esetben IPS panelre is.
De nem csak az IPS gondoljunk csak a képarányra 16:9 egyre térnyerőbb és begyűrűzik az üzleti gépek soraiba is ez számomra még nagyobb gáz. Pedig nagyon nem kéne. -
Cyberpunk
félisten
válasz
feelgood #14076 üzenetére
Nekem is elég hangos az X60s és terhelés alatt eléggé melegszik is. Olyan 70-75 fokot is láttam már igaz Youtube 720p alatt
De ha csak simán böngészek akkor olyan 45 fok max. Amikkor felpörög a venti zúg egy kicsit, de simán elviselhető. Az asztali gépem jóval zajosabb -
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #13960 üzenetére
Aha akkor 40% az ajánlott hogy annál hagyja abba a töltést ha tápról van használva.
Ha nem állítom be és mondjuk 100%-ra fel van töltve akkor nem használja az akkut igaz?Általában akkuról szoktam használni csak most az asztali gépem a sírban van. Néhány napig csak only laptop
Igaz akkuról is sokáig bírja az enyém több mint 4 óra wifin lógva.
Csak az a napi 10-12 óra géphasználat miatt nem szeretnék háromszor tölteni 1 nap -
Cyberpunk
félisten
Nekem is van egy kérdésem. Tápról hajtva van akku kímélő üzemmód?
-
Cyberpunk
félisten
Most kéne nekem egy hűtés mert szerintem elég zajos a ventilátort. Bár nem tudom nincs viszonyítási alapom hogy mekkora zaj a normális. Ha felpörög olyan kerregő hangot hallat, szerintem kezdi beadni a kulcsot. Melegedésre ok átlagos terhelés Youtube flash 720p-n max 61-62 fok. Csak hát a zaj. Minden esetre a hétvégén szétkapom és ujjra pasztázom + portalanítás.
Esetleg ha van nektek felesleges jó X60s-be való komplett hűtő akkor szóljatok. -
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #13827 üzenetére
He én is XP-t használok ám
Nekem nincs bajom vele csak konfigurálni kell.
De a nagy gépemen azért Win7 van.Egyébként történt egy kis baleset. Az "a" gombomnak a teteje lejött valami okból és a felső két műanyag pöcökből letört az egyik
Vissza tudtam rakni de nem szeretném ha szétesne a billentyűzetem. Nem tudom hogy akkor honét szereznék rá gombot
-
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #13813 üzenetére
Az én X60s-em tutira SATA 1.0-ás. szóval nagy valószínűséggel a sima X60-as is az.
samub:
Ezért a leggyorsabb SSD-k tempóját nem tudnád kihasznál amúgy sem mérvadó a gyártók read/write adatai.
Szerintem vegyél egy "olcsó" SSD-t azt kész. Kingston SNV425-S2 különösen ajánlott.
Egy kis irodalom a témában [link]. -
Cyberpunk
félisten
Egy kérdés. BIOS-t van értelme frissíteni ezeken a gépeken?
Win alól tudom frissíteni itt is? -
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #13738 üzenetére
Na ilyen nálam nincs. Csak böngészés alatt fordul elő ha például rányomok egy linkre van amikor csak fél perc elteltével reagálja le és néha nehezen akarja betölteni az oldalakat.
Ilyenkor hiába nyomok bármire semmi. Viszont nincs fagyás mert simán be tudom zárni
Jó nálam fut vírusirtó meg egy rakás egyéb program is a háttérben. -
Cyberpunk
félisten
válasz
audi100td #13722 üzenetére
Grat hozzá
Az IPS kijelző meg külön jó pont bár olyan lenne az X60s-ben is
Mikor leülök a nagy gép elé mindig szörnyülködök egyetde kitudom kötni rá a notit ha kell
De most kéne nekem egy 4 cellás akár totál halott akku asztali használatra. Nem alkarom a jó akkumat kinyírni
-
Cyberpunk
félisten
Próbálkozott már valaki SSD-vel a Thinkpad-ében? Én most ezen gondolkozók. Valami olcsó darab kéne. Nem baj ha olvasásban az alja rendszernek úgy is az elérési idő számít.
Így sebesség érzett szempontjából jelentősen gyorsulna szerintem -
Cyberpunk
félisten
válasz
Gondwana #13684 üzenetére
Köszi.
Nekem viszont az a DotNet2.0 nem volt valamiért jó. MS oldaláról leszedett már viszont jó
Más: Kisebb hibák vannak itt-ott kopott egy picit és van rajta néhány karc. A legnagyobb hibája meg hogy a kijelző fedél jobboldali kis műanyag pöcke le van törve. Mondjuk eleve elég gyenge műanyagból van ez rossz pont a Lenovonak
De minden esetre jól zár a maradék eggyel is.
Az akku az elég jó használt létére 78%-os kondícióban van.
Viszont ventilátor zaj terhelve van alapjáraton szinte hangtalan. Lehet hogy szét kéne szedni és kipucolni
No igen melegedés mérve nem nagy 45 fok körül van üresjáratban, terhelve meg 60 körül. Viszont az alja az eléggé átmelegszik hosszabb távon ölben használva nem valami jó már -
Cyberpunk
félisten
Egy kis help kéne. A gépre XP van rakva meg az alap driverek. Viszont szeretném a Thinkpad-es programokat is felrakni.
Mit és honnét szedjek le? -
Cyberpunk
félisten
Na jelentem meg van a kis X60s-em
Kisebb sérûlés van rajta de elhanyagolható hiba. Viszont nagyon jòálapotban van az akksi 8 cellás.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
feelgood #13609 üzenetére
Akkor az subpixel hiba. Csak bizonyos színeknél látszik. A képernyő alján vannak akkor meg aztán tényleg nem annyira zavaró. Nekem a képernyő közepe felé volt két kéken világitól pixel. És mind ez egy prémium paneles Dell monitornál
még szerencse hogy sikerült lezsírozni a cserét alap esetben nekem sem cseréltek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztrofotózás
- Tőzsde és gazdaság
- Léghűtés topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged