- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
NitrousB #21000 üzenetére
1333-nak nem sok értelme lenne, mivel csak 1066-ot támogat, meg amúgy sem éreznél a teljesítményben különbséget, persze ha nem kerül többe, akkor mindegy.
Kingston, Kingmax RAM-okkal általában nem szokott gond lenni, de Samsung-gal, Nanya-val is jók eddig a tapasztalataim, CSX-et, Geil-t kerülném.
-
ro_bert17
őstag
válasz
NitrousB #14068 üzenetére
Köszi
Én azt hiszem rá fogok majd kérdezni a palmrestre, ha elvittem szervizbe.(#14071) feelgood: ez a T410 meg olyan, mint egy fémvázom a nem teljesen patent műanyagburkolat. Recseg na...
Jól van, jól van. De nem egy 45, uram bocsá 65 TDP-s proci. Jelenleg 53 fok, és 3578 RPM-en megy a ventillátor kb. 25 fokos szobában. -
feelgood
tag
válasz
NitrousB #14068 üzenetére
T400 óta van esetleg jelen, a T61em nem nyekergett a csuklótámasznál.
T400at igaz soha nem láttam, de múltkor egy T500al találkoztam, és annál se volt mondjuk ilyen gond, az gép olyan volt mintha egy tömör vaslemezt tartottam volna a kezemben, nagyon durván van összerakva. Nagyon tetszett!
A melegedés meg hát ilyen, ezért nem szabad olyan ThinkPadet venni aminek 35W TDP procija van.
Én annak idején a T61el ugyanezért szívtam a fogam. A T400, T500 modellekkel nincsen ilyen szempontból gond, jobb hűtés, és 25W TDP. A jövőre megjelenő modellek kevésbé fognak melegedni.
-
ro_bert17
őstag
válasz
NitrousB #14057 üzenetére
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatod!
Bár jó kis gép ez a T410, és még egyáltalán nem vagyok kiművelve TP-kből, de valószínűleg én is a szerviz segítségét fogom kérni.
Ez a recsegő palmrest, fura adatokat közlő vinyó, bizonytalan PM (a képernyő "fakulgatások" úgy tűnik megszűntek, bár épp az este kezdte magától állítgatni a fényerőt a noti), után a gép hűtését sem igazán értem. Bár dög meleg szobában vagyok, 50-60 fok körül van a proci, chipset sima, szimpla netezés közben. A TPfancontrollal le lehet húzni 40-45 fok körülre, de olyankor már rendesen süvít a venti.
A csuklótámasz nyekergése végül is nem került szóba a szervizben? -
ro_bert17
őstag
válasz
NitrousB #13847 üzenetére
Nálam is szinte pont ezeket az adatokat jelezte vissza, hőmérsékletre is. A részletes öntesztre még nem volt időm, de várja a fejlesztő srác azt is tőlem (bár ha 1%-ot romlott ettől, már lehet nem is merem
). Neki szintén ilyen problémája van: [link], [link]
Ez a vinyo vagy ennyire gáz, vagy valami más jelenség van. Olvastam Seagate vs. HDsentinel problémáról, de a fejlesztő sráccal abban maradtunk, hogy ez urban legend lehet. (mind ezek mellett a gyári teszterek nem jeleznek rendellenes működést)
A palmrest felvetés szintén érdekes, még ha számítottunk is rá. (nekem a jobb oldala nyikorog)
(#13845) TayRol: ez csak tavaszi projekt lesz részemről, hiszen jön a karácsony.
-
ro_bert17
őstag
válasz
NitrousB #13834 üzenetére
320-as seagate vinyo van benne? Ez a 70% körüli kondíció már feljött itt a topicban egy-két hete. Kíváncsiságból kipróbáltam én is. Nekem is 70%-ot jelzett a HDsentinel. Elkezdett picit aggasztani a dolog, mert tavasszal ssd-t tennék bele, a hdd-t meg beraknám ultrabay-be adatárolásra.
El kezdtem levelezni a fejlesztővel, küldtem neki a riportokat. Abban maradtunk, hogy úgy tűnik semmi gond a vinyoval. Sem a felületi, sem más teszt nem jelzett rendellenes működést. Azért kíváncsian várom a szerviztapasztalokat. Ha megtennéd, hogy leírod majd....
Palmrest recsegés nálam is van. Engem most már kezd zavarni picit.(#13779) Tim82, (#13783) mv, (#13784) ^Clown: Köszi a válaszokat!
Én is rájöttem erre a félrekattingatós módszernél. Az évenkénti egy filmnél ki fogom bírni.
(#13786) TayRol: A Te vinyód is 320-as seagate ugye? Néztél már HDsentinelt rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged